Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 142636 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Gvidolin ponovo trener Palerma

MILAN, 14. maja 2007. (Beta-Rojters) - Fudbalski klub Palermo saopštio je u ponedeljak da će tu ekipu u preostala dva gola italijanskog prvenstva predvoditi Frančesko Gvidolin, koji je pre samo mesec dana otpušten sa funkcije trenera tima.

Gvidolina je u aprilu nasledio njegov dotadašnji pomoćnik Renco Gobo.

Palermo je, međutim, pod vođstvom Goboa izgubio šanse da se izbori za učešće u Ligi šampiona sledeće sezone.

Ekipa je trenutno na sedmom mestu na tabeli italijanske Serije A, koje sledeće sezone vodi u Kup UEFA.

Gvidolin je Palermo 2004. godine i doveo do Serije A, a u sezoni 2004/05 osvojio je šesto mesto na tabeli.

Italijanski trener je prošlu sezonu proveo u Monaku, ali se u maju 2006. godine vratio u Palermo.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC Desire HD
Barselona postavila rok Lampardu

Čelnici Barselone dali su rok prvotimcu engleskog Čelsija Frenku Lampardu da se izjasni da li želi da predje u taj klub, objavili su lokalni mediji.

Katalonski klub zahteva od 29-godišnjeg fudbalera srednjeg reda da se posle finala FA kupa, u kojem se u subotu 19. maja sastaju Čelsi i Mančester Junajted, odluči da li će prihavtiti uslove koji su mu ponudjeni.

Lampard u Čelsiju igra od 2001. godine i za taj klub je na 223 utakmice postigao 61 gol. Pre dve godine je proglašen za najboljeg fudbalera Engleske, a u izboru za najboljeg fudbalera sveta zauzeo je drugo mesto, iza Brazilca Ronaldinja.

Interesovanje za englreskog reprezentativca pokazali su i slavni italijanski klubovi Juventus i Inter iz Milana.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Predsednik Espanjola obećao 30 "Mini Morisa" za pehar

14. maj 2007. (Sportservis) - Predsednik fudbalskog kluba Espanjola Havijer Sebastijan obećao je igračima i trenerima da će svako od njih dobiti najnoviji model automobila "Mini Moris", ukoliko klub iz Barselone osvojio titulu šampiona Kupa UEFA.

Espanjol u sredu igra špansko finale Kupa UEFA protiv Sevilje a domaćin je škotski Glazgov. Katalonci su u polufinalu, sa dve pobede, eliminisali nemački Verder, dok je Sevilja, takođe posle dva trijumfa, izbacila još jedan španski tim, Osasunu.

Sebastijan je rekao da će, ukoliko Epanjol u sredu pobedi Sevilju, kupiti preko 30 najpopuparnijih gradskih automobila, čija pojedinačna vrednost iznosi preko 20.000 evra.

IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Džuel napustio klupu Vigana

LONDON, 14. maja 2007. (Beta-Rojters) - Dosadašnji trener Vigana Pol Džuel podneo je u ponedeljak ostavku na tu funkciju, manje od 24 sata pošto je ekipu predvodio do ostanka u engleskoj Premijer ligi.

Džuel je 2001. godine došao u Vigan i 2005. ekipu prvi put u klupskoj istoriji doveo do Premijer lige.

Vigan je predvodio na 291 utakmici i ostvario 127 pobeda uz 90 poraza.

Engleski trener je ranije predvodio i Bredford siti i Šefild venzdej.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Енглески премијерни лигаш Ливерпул, финалиста овогодишње европске Лиге шампиона, ангажовао је Лукаса Леиву, капитена јуниорске репрезентације Бразила, а вредност овог трансфера је око пет милиона британских фунти.

Двадесет годишњи Леива, који је до сада бранио боје Гремија из Порто-Алегреа, обући ће дрес Ливерпула на крају ове сезоне.

"Није било могуће да одбијем тако примаљиву понуду, као што је ова из Ливерпула", рекао је млади фудбалер енглеским медијима.

Леива, који је везни играч, био је проглашен за најбољег фудбалера бразилског првенства у прошлој сезони.

Izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Džuel napustio klupu Vigana

LONDON, 14. maja 2007. (Beta-Rojters) - Dosadašnji trener Vigana Pol Džuel podneo je u ponedeljak ostavku na tu funkciju, manje od 24 sata pošto je ekipu predvodio do ostanka u engleskoj Premijer ligi.

Džuel je 2001. godine došao u Vigan i 2005. ekipu prvi put u klupskoj istoriji doveo do Premijer lige.

Vigan je predvodio na 291 utakmici i ostvario 127 pobeda uz 90 poraza.

Engleski trener je ranije predvodio i Bredford siti i Šefild venzdej.

Управа енглеског премијерног лигаша Вигана именовала је Криса Хачингса за новог шефа стручног штаба, само неколико часова пошто је досадашњи тренер тог клуба, Пол Џувел, поднео оставку.

Клуб је саопштио да ће уговор са новим тренером бити потписан у уторак.

Џувел, који је био у Вигану од 2001. до данас, успео је да мали провинцијск клуб 2005. уведе у премијерну лигу и да ове сезоне избори опстанак у друштву најбољих енглеских тимова.

Незванично се сазнаје да би он могао да преузме тренерску дужност у Манчестеру Ситију, који је у понедељак остао без досадашњег шефа стручног штаба Стјуарта Пирса.

Izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung X 680
Pirs nije više trener M.Sitija

Čelnici engleskog Premijerligaša, Mančester Sitija, doneli su odluku da prekinu saradnju sa dojučerašnjim trenerom Stjuartom Pirsom. Popularni "Psycho", sada će imati dovoljno vremena da se posveti radu u U-21 selekciji, koju od 10. do 23. juna očekuje Evropsko prvenstvo u Holandiji.

Mančester Siti je sezonu završio na 14. mestu, izgubivši u poslednjem kolu od Totenhema sa 2:1. Izvršni direktor kluba Alister Mekintoš, saopštio je odluku Upravnog odbora, kako se isti "zahvaljuje na saradnji Stjuartu Pirsu, kao i na njegovom vrednom radu i energiji, koju je uložio u klub".

45-godišnji Pirs, na klupi Mančester Sitija proveo je nešto više od dve godine, a februara 2007. preuzeo je i nacionalni tim U-21. Za englesku fudbalsku reprezentaciju odigrao je 78 utakmica. Ostao je, između ostalog, upamćen po tome što je juna 1996. tokom EP u Engleskoj, zajedno sa Garetom Sautgejtom, na bini u Finsberi Parku, najavio povratnički koncert Sex Pistols-a, nakon čega su Džoni Roten i ekipa krenuli da "praše" "Bodies".

Inače, U-21 selekcija Engleske, nalazi se u grupi sa Srbijom, Češkom i Italijom, na EP u Holandiji.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a5pr
mob
HTC 

Olimpijakos bi Marinkovića

Posle Salcburga, pa dve Borusije, iz Dortmunda i Menhengladbaha, za Nebojšu Marinkovića pita i Olimpijakos, pišu "Večernje novosti".

Beogradski list navodi, da se šampion Grčke posle nove titule sprema da renovira ekipu, a skauti crveno-belih iz Atine snimili su tokom sezone vezistu Partizana kao jednog od mogućih aduta za budućnost.

Novosti, medjutim, navode da je u ovom trenutku sve na nivou opipavanja pulsa i da do zvaničnih kontakata dva kluba još nije došlo.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Malouda: Vrijeme je da se preselim u neki veći klub

NAPADAČ Lyona i francuske reprezentacije Florent Malouda pridružio se listi igrača koji na ljeto napuštaju šesterostrukog prvaka Ligue 1, obznanivši kako želi prijeći u neki veći klub.

"Neki vrlo jaki klubovi u Engleskoj i Italiji rekli su mi da su zainteresirani za mene, te kako će uskoro stupiti u kontakt s Lyonom. Bit ću vrlo iskren, stvarno želim probati neki novi izazov. Vrijeme je da se preselim u neki veći klub. Prošlo sam ljeto, nakon Svjetskog prvenstva, dobio brojne ponude. No, s obzirom da nisam nikad od Lyona tražio klauzulu koja bi mi dopuštala odlazak, nadam se da će mi se odužiti tako što će me pustiti bez natezanja", rekao je Malouda francuskom Le Progresu.

Pitanje je hoće li se Maloudini snovi ostvariti, s obzirom da njegov ugovor s Lyonom ističe tek 2011. godine, a na stolu su navodno ponude od Arsenala, Chelsea i Milana.

"Znam da imam dugačak ugovor, ali mogućnost da dostignem idući nivo s Lyonom se neće dogoditi tokom naredne sezone, a klub bi mogao dobro zaraditi na mom transferu", zaključuje Malouda.

izvor: index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Alardajs novi menadžer Njukasla
AFP

Čelnici Njukasla predstaviće danas Sema Alardajsa kao novog menadžera kluba. Alardajs koji je podneo ostavku na mesto trenera Boltona krajem aprila, bio je glavni kandidat za mesto menadžera Mančester Sitija. Ipak, po svemu sudeći bogata ponuda ( 12 miliona funti za ugovor) i izazov vraćanja Njukasla u vrh engleskog fudbala, bili su presudni da se Alardajs odluči za selidbu na sever Engleske.

Bivši menadžer Glen Reder podneo je ostavku 6.maja, zbog serije loših rezultata kluba.  Alardajs koji je prošlog leta bio kanddiat za selektora Engleske, pre tri godine imao je ponudu Njukasla, ali je tada odbio mogućnost da predje na Sent Džejms Park.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.