Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 142100 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Himnastik ostaje bez trenera

Trener španskog prvoligaša Himnastika Pako Flores najavio je da će napustiti klub iz Taragone na kraju sezone. Himnastik će se, nakon godinu dana u Primeri, skoro sigurno na kraju sezone ekspresno vratiti u drugu ligu, a Flores nije zadovoljan Upravom kluba, koja nije ispunila njegove zahteve vezane za pojačanja.

"Mi smo ispali iz lige još u martu. Klub je sada blizu ispadanja i za mnoge to nije iznenađenje. Ipak, naša obaveza u finišu sezone je da svaku utakmicu odigramo profesionalno", rekao je Flores.

Himnastik je trenutno na poslednjoj poziciji na tabeli Primere, uz 10 bodova zaostatka u odnosu na Atletik Bilbao i 17. mesto koje donosi opstanak u ligi.

Himnastiku je ovo bila tek četvrta sezona prvoligaškog fudbala u istoriji kluba.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Adrijanse napustio Metalurg

19. maj 2007. (Sportservis) - Trener ukrajinskog fudbalskog prvoligaša Metalurga Holanđanin Ko Andrijanse raskinuo je ugovor sa klubom iz Donjecka, prenose tamošnji mediji.

Adrijanse (60) je u Donjecku proveo samo pet meseci. Holanđanin je napustio ukrajinski klub, jer je Metalurg postizao loše rezultate u nacionalnom šampionatu.

Četiri kola pre kraja prvenstva u Ukrajini Metalurg se nalazi tek na 11. mestu.
Pre dolaska u Ukrajinu, Adrijanse je vodio Porto i sa njim osvojio "duplu krunu" u portugalskom prvenstvu. On je u karijeri trenirao AZ Alkmar, Ajaks, Viljem II, Zilvermeuven, Cvole i Den Hag.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a5pr
mob
HTC 

Ljuboja najbliži madridskom Atletiku?

Ništa od dolaska Danijela Ljuboje u Crvenu zvezdu! Napadač Hamburga, koji je najavljivan kao veliko pojačanje osvajača "duple krune" za Ligu šampiona, dobio je vrlo ozbiljnu ponudu iz Madrida i spreman je da obuče crveno-beli dres Atletika, piše "Press".

"Jorgandžije" su finansijski daleko moćnije od srpskog šampiona i njihova ponuda sigurno bi bila daleko izdašnija nego Zvezdina. Prema nekim procenama, Hamburg ne bi pustio Ljuboju za manje od milion evra.

"Znam da me Atletiko odavno prati i da je to vrlo ozbiljna ponuda. Ali, nije jedina... Žele me i klubovi iz Francuske, Sent Etjen i Lans su pokazali interesovanje za mene, a kada bi se javio PSŽ, vratio bih se tamo trčećim korakom. Imam ugovor sa Hamburgerom, ali ne mogu sebe da zamislim da ostanem u ovom klubu i verujem da mi uprava neće praviti probleme prilikom odlaska", rekao je Ljuboja, koji je nedavno imao i ponudu slavnog Seltika.

Kako piše "Press", za nekadašnjeg igrača Strazbura, PSŽ-a, Štutgarta i HSV-a zainteresovan je i njegov nekadašnji klub Sošo, čiji predsednik nije krio da mu je Danijel Ljuboja miljenik.

Ukoliko klub iz Monbelijara bude izborio plasman u Ligu šampiona, nema sumnje da će dovesti nekoliko zvučnih pojačanja, medju kojima se najviše kotira baš Ljuboja.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Augentaler napustio Volfzburg

Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Klaus Augentaler napustio je klupu Volfzburga, neposredno nakon raspleta poslednjeg kola Bundeslige. Volfzburg je sezonu završio porazom od Verdera na svom terenu rezultatom 2:0, osvojivši petnaesto mesto (prvo iznad zone ispadanja). Odluku o raskidu ugovora, koji je važio do 2009. godine, doneli su zajednički Augentaler i klub iz Donje Saksonije.

"Uprava kluba je na osnovu rada u prethodnih nekoliko meseci i razmatranjem perspektive za sledeću sezonu došla do zaključka da je timu potrebna nova orijentacija", rekao je posle utakmice sa Verderom Lotar Zender, predsednik upravnog odbora Volfzburga, koji se zahvalio Augentaleru na svemu što je učinio za ekipu.

Augentaler je u grad Folksvagena stigao u decembru 2005. godine, a u obe sezone uspešno se izborio za opstanak.

Augentaler je kao igrač osvojio titulu svetskog šampiona 1990. godine, a u Srbiji je najpoznatiji kao strelac autogola, koji je Crvenu zvezdu uveo u finale Kupa šampiona 1991. Igračku karijeru je završio na kraju te sezone, a trenersku je započeo 1997. kao pomoćni trener Bajerna.

Ubrzo je preuizeo prvi tim GAK-a iz Graca, posle čega je vodio Nirnberg i Bajer Leverkuzen.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Froncek otišao iz Alemanije
zvanični sajt

Trener Alemanije iz Ahena Mihael Froncek napustio je klupu Alemanije iz Ahena, odmah posle mečeva poslednjeg kola Bumdeslige. Alemanija je ispala iz lige, pošto je u poslednjem kolu izgubila u Hamburgu 4:0. Klub iz Ahena imao je samo teoretske šanse da izbori opstanak, u slučaju dvocifrene pobede nad HSV-om, uz poraz Volfzburga od Verdera. Ostavkom je Froncek preuzeo na sebe odgovornost za ispadanje.

"Ovo je bila moja poslednja utakmica na klupi Alemanije", rekao je Froncek posle meča. "Prethodnih nedelja došli smo do granica svojih mogućnosti i ja se smatram odgovornim za to".

Froncek je u Ahen došao u septembru, kada je tadašnji trener ekipe Diter Heking otišao u Hanover 96.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC Desire HD
Arsenal zainteresovan za Zapatera

Premijerligaš Arsenal je spreman da za transer veznog fudbalera Saragose Alberta Zapatera izdvoji 10,22 miliona evra, objavili su ostrvski mediji.

Engleski mediji podsećaju da je Zapater početkom ove sezone potpisao ugovor sa španskim prvoligašem, u kojem postoji klauzula da neki drugi klub može da otkupi njegov ugovor za 10,22 miliona evra.

Interesovanje za talentovanog 22-godišnjeg fudbalera, koji je ponikao u Saragosi pokazali su još i Barselona i Liverpul.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Robson preuzima Šefild Junajted

Bivši menadžer Vest Bromviča Brajan Robson mogao bi da postane novi menadžer Šefild Junajteda. „Oštrice“ su na konferenciji za štampu saopštile da bi Robson mogao da bude zamenik Nilu Vornoku koji nije uspeo da sačuva Šefild u Premijer ligi ove sezone. Robsonu, koji od septembra kada je otpušten iz Vest Bromviča nije trenirao nijednu ekipu, bi u slučaju da postane menadžer Šefilda pomoćnik bio Brajan Kid.

„Uživam u treniranju igrača. Šefild je veliki klub, i upravo takve izazove želim“, rekao je Robson.

50-godišnji Robson već ima iskustva u vođenju ekipa do Premijer lige, pošto je to uradio sa Midlzbroom 1995. i 1998. godine. On je takođe uspeo i da sačuva Vest Bromvič od ispadanja iz Premijera 2005. godine.

Robson je svoju igračku karijeru počeo 1974. godine upravo u Vest Bromviču. 1981. je prešao u Mančester Junajted i tu proveo 13 sezona, pre nego što je prešao u Midlzbro gde je proveo četiri sezone i gde je završio igračku karijeru, a kao trener je takođe vodio i Bredford.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ван дер Сар одлази из Манчестера

Едвин ван дер Сар, 26-годишњи чувар мреже Манчестера Јунајтеда и холандске репрезентације, вероватно ће на крају ове сезоне напустити екипу новог енглеског шампиона, јавили су у понедељак британски медији.

Лондонска штампа као његова замену помиње Бена Фостера, голмана Вотфорда.

Прошле суботе, у финалу Купа Енглеске, фудбалери лондонског Челсија победили су тим Манчестера Јунајтеда поготком Дидијеа Дриогбе у 116. минуту, а менаџер новог шампиона, Алекс Фергусон, наводно је оптужио ван дер Сара као главног кривца за овај пораз, јер није на време интервенисао.

Бен Фостер, нови репрезентативни голман националног тима "Гордог Албиона", имао је веома успешну сезону у дресу Вотфорда, па је само питање дана када ће прећи у Манчестер Јунајтед.

Izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Флоран Малуда - "фудбалер године"

Флоран Малуда, који је у првенственој сезони 2006/07. у дресу Лиона постигао осам погодака и помогао том клубу да освоји шесту сампионску титулу за редом, изабран је од својих колега за француског "фудбалера године".

У традиционалном избору Удружења професионалних фудбалера Француске (УНФП), он је добио више гласова од клупског друга Жуниња, који је био "фудбалер године" у претходној сезони. Трећи је шведски интернационалац Јохан Елмандер из Тулуза, четврти Абдул Кадер Кеита из Лила и пети Сејду Кеита из Ланса.

За најбољег тренера именован је Жерар Улије, шеф стручног штаба Лиона, који је највише заслужан за успех тог клуба у овој сезони.

Најуспешнији млади играч је 19-годишњи Самир Насри из Марсеља, који је дебитовао у националном тиму "триколора" прошлог марта у мечу са репрезентацијом Аустрије и већ је проглашен за "новог Зинедина Зидана".

Чувар мреже Сошоа Теди Ришер проглашен је за најбољег голмана, док је гол бразилског нападача Ст.Етјена Илана, који је у мечу са Пари Сен Жерменом "маказицама" затресао противничку мрежу, изабран за најлепши погодак у овој сезони.

На крају, Зинедину Зидану, који се повукао после прошлогодишњег првенства у Немачкој, одато је посебно признање за све што је учинио за француски фудбал. Реч је о стрелцу два поготка у финалном мечу светског првенства 1998. против репрезентације Бразила. Зидан је такође помогао француској репрезентацији да 2000. у Белгији и Холандији освоји титулу европског шампиона

Међутим, Зидан је неславно завршио каријеру, ударивши главом у груди италијанског интернационалца Марка Матерација, који је испровоцирао његово искључење како би "Азури" освојили назив светског првака 2006. у Немачкој.

Izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Менаџери: Шевченко не преговара о повратку у Милан

Фудбалер енглеског Челсија Андриј Шевченко не преговара о повратку у Милан, а његово евентуално појављивање на сутрашњем финалу Лиге шампиона, у коме игра Милан, нема везе са тим, саопштили су данас његови менаџери.

У многим медијима у Енглеској и у Италији већ дуже се појављују написи о могућности да се Шевченко врати у Милан, из кога је после седам успешних сезона и отишао у Челси, у коме још није оправдао очекивања.

"Шевченко није у преговорима са Миланом", навела је у саопштењу компанија која се бави његовом каријером. "Он има уговор са Челсијем и ту је крај сваког питања".

Компанија је такође истакла да је позив Шевченку да присуствује сутрашњем финалу Лиге шампиона у Атини, између Милана и Ливерпула, само позив за госта.

"Милан је позвао велики број својих бивших играча да присуствују утакмици, а Анриј је само један од њих. У томе нема ничег другачијег, а он још није ни одлучио да ли ће ићи", додаје се у саопштењу.

Потпредседник Милана Адријано Галиани је раније овог месеца рекао да за Шевченка има места у Милану ако жели да се врати.

"Шева остаје у нашим срцима, он и његова супруга су позвани у Атину да гледају финале", рекао је Галиани.

Izvor: Beta - Reuters
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.413 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.