“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
a jos je tuznije sto je naislo vrijeme kada moras da se sklanjas. nervoznima i isuvise mladima,kabadahijama,zakrzljalim jajarama i klincima sa pogresnim uzorima.. bruka...ubice te hiljadu puta losiji od tebe...jer mu nije bio dan kako valja.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Postacu ozbiljan Ja mislim da je posledica nasilja medju mladima rat odnosno ratovi koji su se dogodili na balkanu. Drugo..Kaznu su nam da se ne lazemo jadne .Ubisto ejjjjjj ubistvo..Pa ja bih ubicu verovatno na dozivotnu.Pa ne postoji veci zlocin na svetu osim uzimanja necijeg zivota.Oni dobijaju po 10/15 godina za tako nesto. Drugo zivimo ko govna..bukvalno ! Vise ti se isplati da pljackas i da krades nego da radis. Korupcija na sve strane , krajde...politicke zajebancije a mi se pitamo odakle to nasilje ? Mnogo mi hleba treba da pojedemo da bi mogli da budemo ljudi .
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Ma i to sto kaze sesiric... ajde kad si "veci" (stariji) pa si i svestan gde ta pucnjava vodi... corka za jednu stranu, smrt za drugu... ali sto ima "klinaca" (mladjih) sa tim stavom, koji prvo opale pa onda razmisljaju... i dok ga ti ubedjujes u to, on misli kako je faca i kako ga farbas jer si se "usr'o"...
I sta ti vredi posle sto si imao casnu nameru da i njemu i sebi spasis zivot?
Utoka je za one koji ne znaju da se bore recima...
Takvi samo sebi stvaraju bolju sliku o sebi... (ne, nisam pogresio u kucanju, dobro sam se izrazio)
Edit: Pretece me jasikasi, u nasoj zemlji, kazna ti dodje kao motivacija za ovakav zlocin... stvarno jadno...
ja sam mislila da se vreme potezanja pistolja na ortaka sa coska zbog kesice sulje zavrsilo .. izgleda da se zavrsilo samo u Zemunu a mislili ste da smo pecinari .. ccc
A tek Sarajevo... :chuckel:Bodu ljude noževima na ulici i u javnom prevozu Ide lik ulicom ili u busu, izvadi nož i zbode nekog slučajnog prolaznika, i dobije 10 godina zatvora, a pustiće ga za nekoliko godina zbog dobrog vladanja
A tek Sarajevo... :chuckel:Bodu ljude noževima na ulici i u javnom prevozu Ide lik ulicom ili u busu, izvadi nož i zbode nekog slučajnog prolaznika, i dobije 10 godina zatvora, a pustiće ga za nekoliko godina zbog dobrog vladanja