To nije samokastracija vec kultura zivljenja, ja bioh kastrirao ove neizivljene majmunme sto pucaju vez 20 dana bez prestanka.
Objasni mi - sta vidis zanimljivo i normalno u tome da bacas petarde?
nije to nikakva kultura zivljenja kad je chak i tako benigna stvar kao vreme ispaljivanja petardi regulisana od strane vlasti . naravno ,ne ochekujem da bi neko kao ti to mogao da shvati - ti polako prestajesh da budesh ljudsko bice i pretvarash se u automatona kojem je i za najtrivijalniju radnju potrebno saopshtiti instrukcije .
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Safari 3.0.195.38
HTC One
Jok, nego ti polako ides ka tome da umesto svesnog bica degradiras u zivotinju (nije poenta da te uvredim, vec u tome da sve gledas kroz neku kontrolu i ne vidis koliko zalazis u raspusteno stanje).
Koji moj uopste treba da bacaju petarde?
A sto se tice propisa - dozvolili su im vreme i tada nema sankcija. Van toga, oni za raz;liku od nasih pandura postuju zakon i izalze i za tako "male" stvari na teren, a pritom ljudi prijavljuju dijabole. Ja bi prvi to uradio da nasi nesto rade, obzirom da mi dva debila iz zgrade idu na zivac, a ne mogu da im odem na vrata posto sam zadnji put imao sa njima okrsaj kada su pili i urlali nocima ispred zgrade. Prosli put sam se uzdrzao, za s;ledeci znam da ne bih i necu sebi da pravim sranje kada ima ko je placen da to resava.
Pirotehnika je zakonom zabranjena i kod nas (osim uz najavu, razlog i lokaciju pa kad dobijes dozvolu) tako da se zakon u Nporveskoj ne razlikuje nista od naseg osim sto ga oni postuju.
Dzaba ti ta prica hocu li ja razumeti i u kom ja pravcu idem. Meni je sasvim dovoljno da sam siguran u to sta je normalno drustveno prihvatljivo ponasanje a sta nije, a prica o beskrajnoj slobodi je ista kao i prica o bogu - nema ih.
Mi u Uzicu smo izgleda cvecke u poredjenju sa vama ostalim Kod nas niko nikad nije izboden zbog 500 dinara ili paketa vutre
E zbog cega se sve ovde ljudi ubijaju... Evo bas skoro je bilo ispred Teatra, nekog klinca od 17 godina nisu hteli da puste na zurku, ona izvadio utoku i pucao na obezbedjenje, a pogodio devojku koja prolazila pored.
Komšija iznad mene (klinac ima 14 godina) non-stop baca petarde kroz prozor. Kaže njegova mama da se djete mora zabaviti. :chuckel:I još se čudi što nekome smeta . Treba gospođi mami staviti petardu u pi*ku, pa nek joj pukne.