Ja mislim da je posledica nasilja medju mladima rat odnosno ratovi koji su se dogodili na balkanu.
Ma kakav crni rat, kada se obesni klinac kurči sa utokom jer ima malu pišu i jer misli da je Kristijan Golubović faca. Narod jeste izmrcvaren, ali ratovi i nemaju neke veze sa tim. Pa u USA na jednog građanina dođe pet pištolja, a kakav su oni rat u skorije vreme na svojoj teritoriji imali...?
Ja mislim da je posledica nasilja medju mladima rat odnosno ratovi koji su se dogodili na balkanu.
Ma kakav crni rat, kada se obesni klinac kurči sa utokom jer ima malu pišu i jer misli da je Kristijan Golubović faca. Narod jeste izmrcvaren, ali ratovi i nemaju neke veze sa tim. Pa u USA na jednog građanina dođe pet pištolja, a kakav su oni rat u skorije vreme na svojoj teritoriji imali...?
Hoces da kazes da rat nema takav uticaj na mlade ? Arkan i legija kao idoli mladih su bili sitni krimosi koji nikad ratovali nisu
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Ne, rat na te klince nema direktan uticaj. Koji rat, kad su '99. bili u pelenama?
Naravno, pričam o Srbiji. A ratovi koji su vođeni na ovim prostorima neposredno utiču na to da kao nacija malo generalno prsnemo, po pitanju nekih stvari, ali ne utiče na to da mali kreten od 14 godina vadi utoku kad mu drugi klinac kaže da njegova keva bolje pravi palačinke.
Pa u USA na jednog građanina dođe pet pištolja, a kakav su oni rat u skorije vreme na svojoj teritoriji imali...?
usa je zemlja sa najvecim procentom nasilja u celom svetu, njima rat na njihovoj teritoriji nije potreban. Oni posledice svoje bolesne psihologije izvoze putem ratova na tudjim teritorijama. To je advanced level ratne strategije .. izvozis psihopate zeljne dokazivanja i razne druge poremecene likove, samo da ne bi stvarali preveliki urnebes na svojoj teritoriji..eee ne moze to svako, za to treba da budes USA .. America fuck yeah!