Da je meni maznu zensku i da je 2m i 100 kg morao bi da popije sipku i to na ex
slazem se, ali prvo bih tom sipkom nju odalamio, zato sto mi nije rekla, da je rekla bilo bi ok...
Ja lika ne bi ni pipnuo, sta je on kriv? Kada startujes, ne znas da li je devojka zauzeta, a i da znas, ona je ta koja odlucuje. A njoj bih samo rekao "srecno ti bilo", prodje te vremenom i taj deo kada bi se navodno tukao zbog devojke, a u pozadini je muska sujeta i ego.
nisam,na svu srecu,gledala previse tuca,a i to sto jesam bilo je po principu "dva losa ubise Milosa".... kvarno do srzi...
najbolja ubjedljivo recenica koja se u nekim zlim vremenima (kao fora ima nekih vremena koja nisu zla...ali dobro sad) sablonski upotrebljavala je :" a je l' znas ti ko sam ja!?!"...
potpuno me izbezumi ta recenica...potpuno...na podu sam u komi samo zbog nje
a najgore od svega sto takva vrsta ljudi ovu recenicu je znala da upotrebljava i prilikom pristupa nekoj curi...satro pokusaj udvaranja ....
i prilikom pokusaja otvaranja necije lobanje i prilikom pokusaja da se uvuce u gacice... doduse,razlika je u intonaciji...
Da je meni maznu zensku i da je 2m i 100 kg morao bi da popije sipku i to na ex
slazem se, ali prvo bih tom sipkom nju odalamio, zato sto mi nije rekla, da je rekla bilo bi ok...
Ja lika ne bi ni pipnuo, sta je on kriv? Kada startujes, ne znas da li je devojka zauzeta, a i da znas, ona je ta koja odlucuje. A njoj bih samo rekao "srecno ti bilo", prodje te vremenom i taj deo kada bi se navodno tukao zbog devojke, a u pozadini je muska sujeta i ego.
Slazem se sa svim sto si reko..ali ja ne bi mogo da podnesem..iskreno
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Imam mlađeg brata, za koji dan puni 16 godinica. Bitno je da je visok 194 cm i jak kao stena (sav je u mišićima, ramena su mu širine dužine jedne moje noge).
ccc kako se vi merite
I think you have a problem.
Ustvari sam samo htela da kažem da imam dugačke noge.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."