Pouka je jasna... "pametniji popusta" i "pusti budalu"... (ovo iz Bambininog posta, ne iz linka)
Sta mi vredi sto cu da branim svoj ponos i "cast" (ovo malo smesno zvuci, sve postene salim se... ) svoje cure ako to treba da znaci da se upustim u kostac sa budalom koja ima noz i/ili prangiju...
(vazna napomena - ukoliko se radi o verbalnom, ne fizickom napadu... fizicki napad je sasvim druga prica)
Lepo su nam stariji rekli - "budala mi kaze, pa se ne ljutim" (naravno, ovo je bolje ponoviti u sebi u slucaju susreta sa pobesnelim dripcem sa arsenalom )
Izbeci nekad elegantno obracun zna biti i smekerski ako se dobro izvede... uostalom, ako vas posle budu za'ebavale neke persone, znajte da su te persone deo nezdrave nacije... (prevod - glupi ljudi)...
Nista nisi dokazao time sto ces popiti batine
Smejace ti se ako ih popijes (zbog toga sto si ih popio) A opet, smejace ti se i ako ih ne popijes (sto si se povukao)
Ako "gubis" u svakom slucaju, tj. kako god okrenes, zar nije bolje bar da taj gubitak bude bez batina?
Svi oni (mladi/zedni/nedokazani) su zeljni da vide neku scenu/skandal/fajt... bem li ga zasto... i odatle i te utoke i sve to... ali kad se radi licno o pojedincu... svako ce (sto je i normalno) gledati samo sebe... i tu je shtura majka...
Beganova majka ne place... Stojanova place...
Tako da... ne budite pod uticajem sredine... bar kad se radi o vasoj glavi...
Edit: U jeee.. sto ste brzi s postovima... 7 komada dok napisah ovo
Coolrunner
Citat
Ja lika ne bi ni pipnuo, sta je on kriv? Kada startujes, ne znas da li je devojka zauzeta, a i da znas, ona je ta koja odlucuje. A njoj bih samo rekao "srecno ti bilo", prodje te vremenom i taj deo kada bi se navodno tukao zbog devojke, a u pozadini je muska sujeta i ego.
Pametno receno i slazem se u potpunosti... Ovo je jednom slicno srocio i moj buraz, kada sam ja bio mlad (i jos uvek sam) ali i lud, i sve mi se cinilo da se tako da resiti ta situacija... Ona je kriva... Njegovo je da pokusa, njeno da da/ne da...
« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 22:10:14 od Dzobi »
kažu da sam nasilan ali mislim da većina muške populacije razmišlja kao ja pa me zanima vaše mišljenje.imam 18 god i već nekoliko puta sam ljudima prijetio pištoljem i to zbog nekih stvari kao što su razbijeno piće ili kad mi neko opsuje mater,nekad sam se često tukao po ulica ali sad sve više radi utoka.da li se i vi lako iznervirate ili se ovo samo meni dešava čisto da znam na čemu sam brate
Hm, ja sam prije jedno pola godine bio kupio jedan pistolj na corke i bzv ''igrao'' se 2-3 nedelje , i zaboravio na njega ,ostavio ga kuci, i tih dana ja i drug smo komentarisali djevojku jednog naseg poznanika iz kvarta ,i nekako je to doslo do njega i jedno vece ja i najbolji drug se vracemo kuci iz grada a bili malo popili,i rastajemo se ka vazda kod jedne zgrade, i ima sad jedan prolaz do moje zgrade. I tu dodje ovaj lik,zaustavi me ,i kaze sto si ti ono prica za mene,a meni ni na kraj pameti , okrenem se ,iza mene,3-4 njegova druga, i ja tu vidim kolko je sati,al popio i nisam se plasio,bilo mi smijesno. I sastave tu oni meni,sreca da sam odma pao,isutiraju me i pobjegnu. Malo sam lezao tu ,mislio sam da zaspem tu E sjutra vece uzmem ja taj pistolj na corke i direktno kod njegove zgrade, bijase sjedeo na klupu sa 2 druga, a ja kao evo me opet,i izvadim pistolj, i repetiram pred njim, nisam pucao,ali kako sam ga sibao s njim ,od tad mi se ne javlja. Hocu da kazem za taj gnijev kad uzmes stoljpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Safari 3.0.195.38
HTC One
Milioniti put, naleteo si na nekog ko ima trunku razuma. Znam ljude (iako se ne druzim sa njima) koji bi ti nakon ovoga usli u kucu i prebili te zajedno sa svima u kuci.
Nemoj da se uvredi neko, ali ja smatram da su ovi koji potezu pistolje, boksere, lance, palice i ostalo teske picke. Primera radi, jedan lik iz mog kraja danima plasio decu naokolo, fazon u rukavu mu bejzbolka a u ruci vitla neki debeo lanac. Pricao naokolo svakakve price, kako je ovog prebio, onom polomio vilicu... Kako je najjaci u kraju. A istina je da je obican zakrzljali dripac i kukavica koga su svi zajebavali, pa odlucio da pokaze kako je on ipak "neko". Zadesio se ispred moje zgrade jednog dana kada smo moj brat, ja i jos par debila igrali fudbal. Naravno, poceo debilima da prica kako je juce zaklao nekog tipa ( ). Moj buraz mu dobacio u fazonu, "daj ne seri, ti nekog zaklao". A ovaj izvadio palicu iz rukava, palica u jednu ruku a lanac u drugu i dere se "nemoj te polomim sada". Naravno, u sledecem trenutku je dobio pesnaju u glavu, a pobegao je kuci uplakan sa pricom kako ide po noz. Pretpostavljate, noz a ni njega vise nikada nismo videli. Ovo je samo jedan u nizu primera.
Hm, ja sam prije jedno pola godine bio kupio jedan pistolj na corke i bzv ''igrao'' se 2-3 nedelje , i zaboravio na njega ,ostavio ga kuci, i tih dana ja i drug smo komentarisali djevojku jednog naseg poznanika iz kvarta ,i nekako je to doslo do njega i jedno vece ja i najbolji drug se vracemo kuci iz grada a bili malo popili,i rastajemo se ka vazda kod jedne zgrade, i ima sad jedan prolaz do moje zgrade. I tu dodje ovaj lik,zaustavi me ,i kaze sto si ti ono prica za mene,a meni ni na kraj pameti , okrenem se ,iza mene,3-4 njegova druga, i ja tu vidim kolko je sati,al popio i nisam se plasio,bilo mi smijesno. I sastave tu oni meni,sreca da sam odma pao,isutiraju me i pobjegnu. Malo sam lezao tu ,mislio sam da zaspem tu E sjutra vece uzmem ja taj pistolj na corke i direktno kod njegove zgrade, bijase sjedeo na klupu sa 2 druga, a ja kao evo me opet,i izvadim pistolj, i repetiram pred njim, nisam pucao,ali kako sam ga sibao s njim ,od tad mi se ne javlja. Hocu da kazem za taj gnijev kad uzmes stoljpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
I sad cete da se sacekujete (u nedostatku boljeg izraza) na smenu, pa sve dok neko nekog ne ubije na kraju... ali hej, gledaj to sa lepse strane... bar nisi (ironija) 3.14chka...
kažu da sam nasilan ali mislim da većina muške populacije razmišlja kao ja pa me zanima vaše mišljenje.imam 18 god i već nekoliko puta sam ljudima prijetio pištoljem i to zbog nekih stvari kao što su razbijeno piće ili kad mi neko opsuje mater,nekad sam se često tukao po ulica ali sad sve više radi utoka.da li se i vi lako iznervirate ili se ovo samo meni dešava čisto da znam na čemu sam brate
U sukobu mišljenja, pištolj je dosta jak argument i često ume da prevagne u diskusiji kad ponestane ostalih argumenata. Ne preporučujem taj način rasprave osim u stanju ugroženosti kao nužno zlo iz prostog razloga što neko drugi takođe može posedovati još veći, deblji i jači, poluautomatski argument... i manje će se libiti da ga upotrebi.
« Poslednja izmena: 06. Jan 2010, 18:42:07 od WhiteGoa »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
ja sam zena...pa je valjda negdje i logicno da me potreba jednog muskarca da mase pistoljem u cilju demonstriranja bilo cega...uzasava....a sa pristojne udaljenosti od srca nasmije.
kazu ljudi,pa hajde i da im vjerujem,da je i lov sjajna zabava... vele...ima nesto u tome kada se raznese mozak zivog stvora moze biti.... ja sam se strogo ogradila na pecanje...opet ne zbog ribe...koliko zbog onog tripa da se bulji u vodu(e voda me generalno fascinira) i na ono sto ide uz pecanje. pivo i ribarske price...a i po koje kazance
daleko od toga da sam ekstremni ljubitelj ljudi i onoga sto umiju raditi i reci...na momente ja i jesam mizantrop... priznajem...pojedinima je makar u masti sjajno zavuci cijev u ogromna usta i ...bum
ali generalno... tuzno je kada nekome muskost lezi u puci...
a jos je tuznije sto je naislo vrijeme kada moras da se sklanjas. nervoznima i isuvise mladima,kabadahijama,zakrzljalim jajarama i klincima sa pogresnim uzorima.. bruka...ubice te hiljadu puta losiji od tebe...jer mu nije bio dan kako valja.
u vrijeme divljeg zapada,srednjovjekovnih vitezova i hajduka puce su nosile baje. iza njih...sada vec mitova i legendi stajala je prica dostojna jednog muskarca... danas stoji pubertet i,tata alkoholicar i po koja bubuljica ...
elem,mog komsiju...dilera sa pijace i oca troje klinaca ubio je klinac od 13 godina... prokleti diler mu nije htio zbog godina razmjeniti novac i nazvao ga klincem... eeeee...al' klinac bio nervozan... kakvo neiskustvo mog komsije
ja sam pocela da izlazim pocetkom devedestih...e,a to je bilo vrijeme nervoznih i onih sa naoruzanjem...i zlatno vrijeme pomenute Mire Skoric...pljuc...
Boze sto je muzika bila losa,dnevnik horor,a pivo dzaba...
necu nista reci dalje...rizikujem da zvucim kao prokleti hipik
ali manite me revolvera...kumim vas...ili bar naciljajte dobro vec jednom....