Lik je prvo bio aerokickboxing , a sada je srpskičopor
Ма не, грешиш... и пре и после и кад год.... момак је растао у погрешно време, имао погрешне узоре... изгубљена генерација 90-тих... Сада звучим као госпођица са журке из Муња
Дечко иди шутај лопте по пољани... Можда се спази некакав менаџер...
« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 20:37:24 od bull_23 »
...Јер си много друкчији од свих Јер ти си стална опасност за њих Нешто си ново а не знају шта Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви Њихова слабост само си ти...
Imam mlađeg brata, za koji dan puni 16 godinica. Trenira fudbal na poziciji golmana, nedavno je prešao u prvi tim... to nije bitno. Bitno je da je visok 194 cm i jak kao stena (sav je u mišićima, ramena su mu širine dužine jedne moje noge). I pre nekog vremena, duplo manji klinac ga napadne u gradu. Klinac je bio pijan, a moj bro mu je maznuo žensku (srce sekino ). I pijani klinac dolazi, ovoga hvata za kragnu od košulje, i kaže da hoće da se bije. Moj brat ga pogleda odozgo i kaže mu: ''Neću da se bijem, jači si od mene, neću da dobijem batine, idi''. Klinac se pokupi i ode.
A istini za volju, kad je bio mlađi (moj brat), tukao se sa starijima, jer je uvek bio mnogo jači i viši od svoje generacije (ma i od moje, bre ). I bez premca bi ovim klincem obrisao pod, ali nije hteo.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Safari 3.0.195.38
HTC One
Pouke nema, cudni su putevi gospodnji pesnica.
Gledao sam jednom tucu izmedju lika od 2 metra, sav u misicima i bas izgleda scarry (znate kako ima ogromnih ljudi ali sa dobrom facom... ovde to nije bio slucaj ) i lika od nekih 1,65 (nije ni cm imao preko ovoga)... ovaj grmalj psuje, preti, ponizava, krece ka ovom malom i ocekujem masakr... a ovaj "mali" kao munja brz, ne znam ni kako je to izveo ali je prisao, cucnuo malo jos i iz sve snage pesnicom razvalio ovog grmlja u koleno... ljudi, da ste culi kako je to puklo... ovaj je samo zaurlao i tu je bio kraj tuce. Priceless
Imam mlađeg brata, za koji dan puni 16 godinica. Bitno je da je visok 194 cm i jak kao stena (sav je u mišićima, ramena su mu širine dužine jedne moje noge).