Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Демолиран исламски фастфуд на Дорћолу  (Pročitano 16429 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
То заговара израел(не заслужује велико слово) где рецимо законом није дозвољено мешање раса у вези тј. браку. Не дај Боже да се Јеврејка у израелу заљуби у неког тамо црнца(тога нема у етнички чистом наци израелу) са скајпа, одрали би је од батина њени.

Jasno, nema nijednog crnca u Izraelu  Smile

I Miss Izraela:

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Мрзим људску глупост... а ово пребијање неког конобара није глупост него имбецилност.

Муслимане по БГ нико нити ће нити треба да протера или побије. У толикој мањини у коликој су они су егзотика и додатак шаренилу а никаква опасност. Док се од њих не направе екстремисти и верски фундаменталисти. А пребијање неког јер служи и једе халал храну је одличан начин за тако нешто... Фрајерима ако је већ до бејзбола нек се залете на муфтију ил неког од његових телохранитеља... а не да ломе руке неком мученику који носа ајнцере за неку цркавицу...

и пре него што некоме падне на памет да нешто кења ја сам окорели националиста. Али сам човек. И имам мозга за разлику од те петорице имбецила с бејзбол палицама.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Не зна се ко су већи имбецили они или новине које од свакаквог идотлука направи суперсензацију...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung neki
Americko vaspitanje???  Smile Smile  Ja sam odrastao u Srbiji  Smile

Pa sto ne ostade, brate Srbine, u toj Srbiji da se zajedno koljemo sa mrskim islamskim ugostiteljima?

Citat
Amerika menja maske kako njima odgovora, jedan dan brane drugi dan napadaju, to nije nista novo ni cudno.
Ajde, odakle ti ta konstatacija? Znaci svi oni dole sto su umrli na Kosovu, po tebi, su se sami poubijali medjusobno, a onda shiptari su dosli onako ortacki, da zemlja ne propadne za dzabe.  Isto vazi i za Bosnu, a za ostatak sveta da ne govorim.  

Ako se slozimo oko toga da je Americi interes razjedinjen i razjeban Balkan, zar mi ne radimo tacno ono sto njima i odgovara - koljemo se i dalje - a posledica je ta da Srba ima sve manje (i demografski i teritorijalno) a ovih ostalih sve vise?

Citat
Edit:
U Srbiji kako mi se cini je sve vise Poturica, a sve manje Srba, i sto rece gottago, nema boljeg sluge Islama od Poturcenog Srbina  Smile

Sve se iz daleka cini lepse nego sto jeste.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Sve je lepo u teoriji pobratime, ali probaj ti to da objasnis nasim dragim demokratama i ljubiteljima svega zivog osim onoga sto je Srpsko.  Imamo mesta za svakakav olos da se nastani i da pravi pizdarije, samo nemamo mesta za rodoljube i one kojima je stalo do ocuvanja ono malo Srbije sto je ostalo.

Ja bih samo voleo da čujem od takvih,šta to Srbija duguje tim drugim zemljama odakle dolaze imigranti? Mislim na ovie koji bi da trajno ostaju i prave svoje male Turske,Ugande,i ostalo.

Jer,ako smo i dugovali nešto muslimanima,to smo debelo otplatili,zato što je pola starog Generalštaba u Hagu,vojska svedena na Gradsko zelenilo,izvinili smo se jedno 3520203 puta,robijali i za ono što jesmo i ono što nismo uradili,jednoj grupi smo dali parče teritorije (dobro, sad,Šiptari su muslimani koliko i mi Eskimi,ali,jelte,zvanično se vode tako),drugoj ćemo uskoro da damo drugo parče teritorije,a trećoj smo skoro prodali deo teritorije...

Tako da,kad se sve sabere i oduzme,ja stvarno ne kapiram kakav mi to dug,i obavezu imamo prema njima,pa da treba da primamo razne Muhamede,Bosvinge,Matumbe i ostale za trajno,i još ih puštamo da ovde prave ono što kod kuće nisu uspeli ili nisu smeli.

Mislim,najprostije rečeno,moj stav po tom pitanju je trenutno ono ''mani me se''. Ono,.. ''odjebi,produži, nađi nekog drugog, dođi sutra,šta god... samo me se mani sad.''

Nije dovoljno što smo sami sebi najveći problem,što i inače ovde ne može da prođe 5 godina bez nekog sranja,nego nam sad još samo oni trebaju. Mislim se,nemoj batice,imaš još 199 zemalja na ovom svetu,od toga je barem njih 100 bolje nego ova ovde.Probaj tamo,što moraš baš ovde? Što uvek mora sve u Srbiju,lebac da mu jebem...    Smile

Absolutno se slazem.  Jebi ga, najslabiji smo sada na bloku, moze svako da radi sta hoce sa nama i nasom teritorijom.

Мрзим људску глупост... а ово пребијање неког конобара није глупост него имбецилност.

Муслимане по БГ нико нити ће нити треба да протера или побије. У толикој мањини у коликој су они су егзотика и додатак шаренилу а никаква опасност. Док се од њих не направе екстремисти и верски фундаменталисти. А пребијање неког јер служи и једе халал храну је одличан начин за тако нешто... Фрајерима ако је већ до бејзбола нек се залете на муфтију ил неког од његових телохранитеља... а не да ломе руке неком мученику који носа ајнцере за неку цркавицу...

и пре него што некоме падне на памет да нешто кења ја сам окорели националиста. Али сам човек. И имам мозга за разлику од те петорице имбецила с бејзбол палицама.
U tome se ne slazemo.  Pogledaj Kosovo sada, nekada je bilo mozda 100 Shiptara, danas ko zna koliko ih ima.  Tako ce i ovde da bude slucaj.  Pusticemo mi njih na miru, ali kroz odredjeni broj decenija i videces sranje kakvo nije bilo, jer se oni kote prostom deobom.  I sto rece HKJ, sto ne odu u neku drugu zemlju da prave svoje dzamije i pizdarije, nego bas u Srbiju koja ima ovoliko problema.
Slazem se i sa tim, da su ti koji su prebili toga sto radi u tom Turskom sranju mozda trebali da se prosetaju do Muftija, ali mi ne znamo trenutno razlog zbog ovog napada.  Mediji navode mrznju na verskom osnovu, a cinjenica moze da bude da nekome duguje lovu ili da je startovao neciju devojku. 
Ja mislim da treba svim tim mudzahedinima i peshkirashima da se pokaze da nisu dobrodosli u Srbiju, e sad, posto vlada nece da uradi nista povodom ovoga pitanja, onda je na ljudima, pa sad nisu adekvatne metode ali jebi ga, kada nema bolje. 
Da je Srbija normalna zemlja ne bi pravila sebi probleme za buducnost, ali nazalost nije.

Americko vaspitanje???  Smile Smile  Ja sam odrastao u Srbiji  Smile

Pa sto ne ostade, brate Srbine, u toj Srbiji da se zajedno koljemo sa mrskim islamskim ugostiteljima?

Citat
Amerika menja maske kako njima odgovora, jedan dan brane drugi dan napadaju, to nije nista novo ni cudno.
Ajde, odakle ti ta konstatacija? Znaci svi oni dole sto su umrli na Kosovu, po tebi, su se sami poubijali medjusobno, a onda shiptari su dosli onako ortacki, da zemlja ne propadne za dzabe.  Isto vazi i za Bosnu, a za ostatak sveta da ne govorim. 

Ako se slozimo oko toga da je Americi interes razjedinjen i razjeban Balkan, zar mi ne radimo tacno ono sto njima i odgovara - koljemo se i dalje - a posledica je ta da Srba ima sve manje (i demografski i teritorijalno) a ovih ostalih sve vise?

Citat
Edit:
U Srbiji kako mi se cini je sve vise Poturica, a sve manje Srba, i sto rece gottago, nema boljeg sluge Islama od Poturcenog Srbina  Smile

Sve se iz daleka cini lepse nego sto jeste.
Zato sto sam bio okruzen divnim Srbima Pravoslavcima, koji su bili pravi Hriscani, i isto tako divnom familijom koja treba da gori u paklu za svo svoje zlo, ali sta ces, ne mogu da im presudim jos uvek, nemam tu moc. 
Ja nisam imao problema sa muslimanima, ali oni su problem sami po sebi, ali izgleda dok se ne uvede novi Danak u Krvi, ili zakon prve bracne noci, nekima nece sici iz dupeta u glavu.

Mi radimo to sto oni zele, jer dozvoljavamo da ovakvi ulaze u Srbiju i rade sta hoce, samo sada je to iz ljubavi, razumevanja, tranzicije, integracije i drugih budalastina.  Ja ti kazem, cim se poveca broj kurtonglavaca, bice separatisticki napadi, i princip Raske/Sandzaka.  A umesto to da se sprecava, i da se sece u korenu, jok, dodjite slobodno ovde, nastanite se, uvedite svoje zakone i zahtevajte prava koja ne zasluzujete.  Ja mislim da su oni YouTube zapisi bili dovoljno jasni, ali neka, desice se i to u BG-u i ostalim delovima Srbije, pa cu da te posle pitam, ej druze Srbine iz Srbije, kakav ti je zivot u novom Sandzaku?

Sta se to cini lepse?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
Sjajna tema.

Kako se negde polomi izlog neke radnje ili ducana, a da nije srpski, odmah spomenes versku i nacionalnu pripadnost pa ce i gradjani zajedno sa policijom da traze izgrednike.

Eto, u duff-u, onomad, dvojica se popickase sa likom koji im je stavljao prilog i jedan ga je gadjao casom piva i razbio mu glavu. Ali to i nije tako zanimljivo, ovde se ne radi o islamskom fastfudu.

Budimo ljudi, osudimo izgrednike!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Citat

realno i ja da sam musliman razlupao bih ga. šta će koka kola u halal restoranu ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

realno i ja da sam musliman razlupao bih ga. šta će koka kola u halal restoranu ?

Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat

Pa verovali ili ne, neke islamske zemlje stvarno bojkotuju Koka-Kolu
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Gottago me uvek nasmeje.  Smile Ali ovde je i duhovit i u pravu.Koka Kola u ''Halal restoranu'' je kontradiktorno.
Što samo pokazuje ozbiljnost i doslednost ovih ''velikih vernika''. Smile

Nego,što se ovih zadnjih par postova tiče - videćemo ko je bio u pravu. Da li oni koji kažu da ne treba brinuti i da nema porasta muslimana,ili oni koji kažu da treba brinuti i poraditi na tome.Ne na ovakav način kao ova petorica (ja barem nisam za to,jer svaki vid ekstremizma obično dovede do opšteg sranja i štete za obe strane),nego na drugačiji način.

Ja samo znam da mi živimo u Srbiji,koja čak i kada bi sredila svoje probleme i postala odlična država,bi opet imala isti ovaj maler koji je čini magnetom za nevolje i sve loše što naiđe. Jednostavno, nema šta nas nije snašlo. Vooooli nas nevolja,pa to ti je.  Smile  Smile

Što se tiče prebijanja,da podsetim da sam rekao pre dve strane da nije u redu što su njih 5 sa palicama nasrnuli na dvojicu običnih radnika.Al nije u redu ni da se pored svih problema koje trenutno imamo,razvija još jedan. No,dobro,ajde,vreme će pokazati da li je to rastući problem ili ne.

Bilo bi dobro kada bi se pojavilo još informacija,da ne bude ovako nagađanje oko motiva. Uostalom,kao što reče Raven,motiv može da bude i dug, prevara,a možda i činjenica da je taj restoran,ako se dobro sećam,unutar stambene zgrade,te da ga stanari prosto ne žele tu.Iz više razloga.
Plus,treba uzeti u obzir činjenicu da kod džamije i u još jednoj zgradi pored uvek ima policije,te ovo znači da se ili znalo da će se desiti napad,ili da je prosto nekome toliko prekipelo da je uzeo stvar u svoje ruke i svesno otišao s namerom da se nekome znate već...   Što se dešava,pošto imamo sjajne zakone i pravosuđe.

Elem,videćemo da li će objaviti nešto novo od informacija.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2013, 02:12:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: gottago

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.