Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Демолиран исламски фастфуд на Дорћолу  (Pročitano 16477 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Pročitao.I,šta hoćeš da kažeš?

Sve i da si ti u pravu,ne vidim kakve to veze ima sa samom temom. Ti si se zakačila za to što sam ja rekao da taj deo grada nije bio Turska varoš. Moja jedina greška tu je što nisam napomenuo da mislim na period nezavisne Srbije,a ne na celokupnu istoriju grada i zemlje.

Ako ćemo tako,onda je i Istanbul nekad bio,prvo staro-Grčki,a kasnije i pravoslavni(vizantijski) grad. Al,jbg... više nije.

Vremena se menjaju,sranja se dešavaju.

Страшно.
 Ово је 'ебена ноћна мора Smile

To su plodovi multikulturalizma,od koga svi beže,dok se samo još gluperde poput nas lože na njega.

P.S. A srećom,tu je i sam zapad,da nam pomogne u tome da nas ni on(multikulturalizam) slučajno ne zaobiđe.Ne d'o Bog da Srbija propusti neku lošu stvar.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2013, 22:12:34 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Не него глупе овце задојене левицом и причом о заједништву, мешању свих и свега.

То заговара израел(не заслужује велико слово) где рецимо законом није дозвољено мешање раса у вези тј. браку. Не дај Боже да се Јеврејка у израелу заљуби у неког тамо црнца(тога нема у етнички чистом наци израелу) са скајпа, одрали би је од батина њени. Тако је то тамо, ко не верује нек се распита а овамо, кроз све медије које држе(а држе једно 90% светских медија) промовишу мултикултурализам и уништавање нација.
Ђубрад хазарска.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
@crouli

Ako ovo nije kristalno jasno, ja ne znam sta treba drugo reci?  Osim ako ne treba dijasporas da prevede, posto smo mi zadojeni Amerikom i njenim charima  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Pa,tako nekako.

Inače,ja sam već rekao da je multikulturalizam,u teoriji,lepa i moguća ideja. Ali u teoriji.
Bio bi moguć i savršen kada bi svako u datoj državi i zajednici bio u stanju da živi,radi,stvara potomstvo i bude produktivan na takav način da ne ugrožava druge.I sve to na dobrovoljnoj bazi,ne pod nečijim pretećim prstom ili opominjanjem. Bio bi moguć kada bi svako živeo bez kompleksa i bez pohlepe. Kada bi prihvatio to gde je došao,i prilagodio se,a ne pravio repliku onoga od čega je malopre i pobegao.
Ali,kao što svi znamo,većina ljudi,iz nekog razlog,ne može tako da živi. A oni što mogu su obično u manjini,i ne pitaju se mnogo,nego samo gledaju da se sklone. Recimo,crnci koji (s)kapiraju da su njihova braća iz geta veći rasisti nego KKKovci,spakuju se, pobegnu negde daleko i naprave nešto od sebe.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2013, 22:25:11 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Pa,tako nekako.

Inače,ja sam već rekao da je multikulturalizam,u teoriji,lepa i moguća ideja. Ali u teoriji.
Bio bi moguć i savršen kada bi svako u datoj državi i zajednici bio u stanju da živi,radi,stvara potomstvo i bude produktivan na takav način da ne ugrožava druge.I sve to na dobrovoljnoj bazi,ne pod nečijim pretećim prstom ili opominjanjem. Bio bi moguć kada bi svako živeo bez kompleksa i bez pohlepe. Kada bi prihvatio to gde je došao,i prilagodio se,a ne pravio repliku onoga od čega je malopre i pobegao.
Ali,kao što svi znamo,većina ljudi,iz nekog razlog,ne može tako da živi. A oni što mogu su obično u manjini,i ne pitaju se mnogo,nego samo gledaju da se sklone. Recimo,crnci koji (s)kapiraju da su njihova braća iz geta veći rasisti nego KKKovci,spakuju se, pobegnu negde daleko i naprave nešto od sebe.
Sve je lepo u teoriji pobratime, ali probaj ti to da objasnis nasim dragim demokratama i ljubiteljima svega zivog osim onoga sto je Srpsko.  Imamo mesta za svakakav olos da se nastani i da pravi pizdarije, samo nemamo mesta za rodoljube i one kojima je stalo do ocuvanja ono malo Srbije sto je ostalo.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Треба схватити шта ови имами желе а то је да се спроводи један од најозлоглашенијих шеријатских закона, злогласни Sharia Law који подразумева све оно што се ради тамо а пре свега каменовање за сваку ситницу. Замислите да ово спроводе у Лондону, Њујорку??? Они то желе и захтевају право на то Smile Smile

Те фанатике све треба вратити у њихове јебене пустиње Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Треба схватити шта ови имами желе а то је да се спроводи један од најозлоглашенијих шеријатских закона, злогласни Sharia Law који подразумева све оно што се ради тамо а пре свега каменовање за сваку ситницу. Замислите да ово спроводе у Лондону, Њујорку??? Они то желе и захтевају право на то Smile Smile

Те фанатике све треба вратити у њихове јебене пустиње Smile Smile Smile
To ce biti u BG-u, jer imamo zavedene ljude zeljne da budu po EU standardima  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Citat
Ako ćemo tako,onda je i Istanbul nekad bio,prvo staro-Grčki,a kasnije i pravoslavni(vizantijski) grad. Al,jbg... više nije.

Tacnije, jeste...

Za razliku od hriscana, Osmanlije su cuvale ono sto su zatekli... posebno tu mislim na Istanbul...
U Aja Sofiji koja je bila najveca hriscanska crkva pod mozaikom (danas je to pravoslavni hram u Japanu, ali to je druga prica), mozaici nisu unisteni, vec prekreceni...
Srpske crkve na KiM nisu porusene, vec su eventualno sruseni zvonci kako se ne bi mogle da se oglasavaju zvonjavom... Za razliku od hriscanske vojske koja je unistila i spalila taj isti Carigrad, ali i Jerusalem...
Polozaj hriscana je u Otomanskom carstvu bio bolji nego u nekim hriscanskim zemljama... Mnogo toga sto znamo o Osmanlijama potice iz zapadnjackih izvora koji su ... blago receno.. kompromitovani....
Srpski je bio jedan od zvanicnih jezika Otomanskog carstva...
Naravno, sve je to bila okupacija, ljudi su placali krvavi danak, srpska crkva je bila skrajnuta, bilo je umistava i zlostavljanja Srba ... mislim sve je to tacno i zato se narod na kraju pobunio i oslobodio...

Sta mislis kome je posvecen "Nizamski rastanak"?
Zasto po Bosni ima mesta sa istim nazivima kao u Srbiji, npr. ja znam za Uzice...

Mislim... citav taj period istorije je poslozan reviziji... jer opet kazem.. mnogo toga sto znamo, znamo iz papskih izvora...

I tako...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Pa nisu rusli ni Panteon kada su Rim osvajali i palili raznorazni. Aja Sofija i nije neko poredjenje, koliko je bilo hriscanskih ili vizantijskih crkava u Istanbulu pa ih sad nema nigde. Monumentalne gradjevine ostavimo po strani, pogotovu sto Aja ima rakete nicim izazvane, sad kad vec imaju dzamijetinu preko puta.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2013, 22:45:28 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Sve je lepo u teoriji pobratime, ali probaj ti to da objasnis nasim dragim demokratama i ljubiteljima svega zivog osim onoga sto je Srpsko.  Imamo mesta za svakakav olos da se nastani i da pravi pizdarije, samo nemamo mesta za rodoljube i one kojima je stalo do ocuvanja ono malo Srbije sto je ostalo.

Ja bih samo voleo da čujem od takvih,šta to Srbija duguje tim drugim zemljama odakle dolaze imigranti? Mislim na ovie koji bi da trajno ostaju i prave svoje male Turske,Ugande,i ostalo.

Jer,ako smo i dugovali nešto muslimanima,to smo debelo otplatili,zato što je pola starog Generalštaba u Hagu,vojska svedena na Gradsko zelenilo,izvinili smo se jedno 3520203 puta,robijali i za ono što jesmo i ono što nismo uradili,jednoj grupi smo dali parče teritorije (dobro, sad,Šiptari su muslimani koliko i mi Eskimi,ali,jelte,zvanično se vode tako),drugoj ćemo uskoro da damo drugo parče teritorije,a trećoj smo skoro prodali deo teritorije...

Tako da,kad se sve sabere i oduzme,ja stvarno ne kapiram kakav mi to dug,i obavezu imamo prema njima,pa da treba da primamo razne Muhamede,Bosvinge,Matumbe i ostale za trajno,i još ih puštamo da ovde prave ono što kod kuće nisu uspeli ili nisu smeli.

Mislim,najprostije rečeno,moj stav po tom pitanju je trenutno ono ''mani me se''. Ono,.. ''odjebi,produži, nađi nekog drugog, dođi sutra,šta god... samo me se mani sad.''

Nije dovoljno što smo sami sebi najveći problem,što i inače ovde ne može da prođe 5 godina bez nekog sranja,nego nam sad još samo oni trebaju. Mislim se,nemoj batice,imaš još 199 zemalja na ovom svetu,od toga je barem njih 100 bolje nego ova ovde.Probaj tamo,što moraš baš ovde? Što uvek mora sve u Srbiju,lebac da mu jebem...   Smile

Citat

Tacnije, jeste...

Za razliku od hriscana, Osmanlije su cuvale ono sto su zatekli... posebno tu mislim na Istanbul...
U Aja Sofiji koja je bila najveca hriscanska crkva pod mozaikom (danas je to pravoslavni hram u Japanu, ali to je druga prica), mozaici nisu unisteni, vec prekreceni...
Srpske crkve na KiM nisu porusene, vec su eventualno sruseni zvonci kako se ne bi mogle da se oglasavaju zvonjavom... Za razliku od hriscanske vojske koja je unistila i spalila taj isti Carigrad, ali i Jerusalem...
Polozaj hriscana je u Otomanskom carstvu bio bolji nego u nekim hriscanskim zemljama... Mnogo toga sto znamo o Osmanlijama potice iz zapadnjackih izvora koji su ... blago receno.. kompromitovani....
Srpski je bio jedan od zvanicnih jezika Otomanskog carstva...
Naravno, sve je to bila okupacija, ljudi su placali krvavi danak, srpska crkva je bila skrajnuta, bilo je umistava i zlostavljanja Srba ... mislim sve je to tacno i zato se narod na kraju pobunio i oslobodio...

Sta mislis kome je posvecen "Nizamski rastanak"?
Zasto po Bosni ima mesta sa istim nazivima kao u Srbiji, npr. ja znam za Uzice...

Mislim... citav taj period istorije je poslozan reviziji... jer opet kazem.. mnogo toga sto znamo, znamo iz papskih izvora...

I tako...  Smile

Sve je to lepo i tačno,ali... in the end... ko sad živi u Istanbulu?

I kažem,to stoji,ali nije poenta u tome.Poenta je da ono što se kod nekih tretira kao tiha agresija,kao napad na nešto za šta se prolivala krv i žrtvovalo,kod nas se tretira kao nešto ok,ako ne i kul.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2013, 23:03:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: gottago

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.