Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 04:04:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejstva avijacije Jugoslavije 1999  (Pročitano 75190 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Ko visoko leti nisko pada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1196
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 6267
Aj neka mi neko objasni,pogotovo ovi sto tvrde da je B-2 oboren,a voleo bih pogotovo onaj gospodin iz videa da mi kaze da ako je iznad Srbije oboren B-2 Spirit of Missouri otkud on onda 2007.godine u letackom programu aeromitinga u americkoj drzavi Dzordziji (u statickom delu se nalazio Spirit of New York koji je bio u test fazi tada).I ako je oboren kako je moguce da je isti taj "duh" zajedno sa jos jednim rasporedjen marta 2005 u Guam. 
citat"In early March 2005 two B-2s, 88-0329 "Missouri" and 93-1085 "Oklahoma", deployed to Guam for the first time to support Pacific Command's security efforts in the Western Pacific."Citat skinut sa sajta         http://www.targetlock.org.uk/b-2/service.html  .Jedini B-2 od proizvedenih 21 koji fali je Spirit of Kansas koji se srusio 2008. godine i o tome postoje mnoge fotografije i videa.

IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft:  Link uklonjen
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Aj neka mi neko objasni,pogotovo ovi sto tvrde da je B-2 oboren,a voleo bih pogotovo onaj gospodin iz videa da mi kaze da ako je iznad Srbije oboren B-2 Spirit of Missouri otkud on onda 2007.godine u letackom programu aeromitinga u americkoj drzavi Dzordziji (u statickom delu se nalazio Spirit of New York koji je bio u test fazi tada).I ako je oboren kako je moguce da je isti taj "duh" zajedno sa jos jednim rasporedjen marta 2005 u Guam. 
citat"In early March 2005 two B-2s, 88-0329 "Missouri" and 93-1085 "Oklahoma", deployed to Guam for the first time to support Pacific Command's security efforts in the Western Pacific."Citat skinut sa sajta         http://www.targetlock.org.uk/b-2/service.html  .Jedini B-2 od proizvedenih 21 koji fali je Spirit of Kansas koji se srusio 2008. godine i o tome postoje mnoge fotografije i videa.

Pa mozda zato sto je "duh"  Smile Smile
Sledeci puta ce ga Srbi da gadjaju sa glogovim kocem, da se ne povampiri  Smile
Ukratko, da je pao, pao bi negde a pad aviona ne bi prosao neprimetno
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
И мени делује невероватно да је оборен али и да јесте могли су да направе нов уместо тог обореног и да му дају исто име и да тврде да је то тај...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S6
Nema 21 nego 19,i sad bi po racunici bilo? 17?
Kad skapirate da postoje ljudi koji ne smeju da pricaju i da nije sve sto znash pa trt na internet da ispadnes cyber zvezda.. chinjenica je da je nesto ogromno srusheno a nije b 52 i zavrshilo je U hrvatskoj, momentalno je blokirana cela zona sa jakim policiskim snagama u drugom a u prvom obruchu su bili samo i iskljuchivo ameri....
Drugo niko nikada nije video svih 19 aviona na jednom mestu i lako je zameniti oznake... novi nije napravaljen niti ce...
Ako se dobro secate a nadam se ni oznake pilota na srushenom f117 nisu tachne tj. ime pilota na kabini nije tachno avion je leteo skroz dugi lik...
Postoji izjava na interenetu jednog od ocevidaca  iz pvo al eto potrudite se malo...
Ima raznih vojnih i avijacijskih foruma..
IP sačuvana
social share
Da bi upravljao avionom ne treba ti nikakvo znanje o letenju.
Da bi i drugi put upravljao avionom potrebno je puno znanja o letenju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
I want to believe  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Potrudio sam se još 1999. i pitao ljude koje poznajem iz sela Nijemci i potvrdili su mi da se B-2 nije srušio tamo. Takođe sam istu informaciju dobio i od ljudi koji su tada bili u komandi RV i PVO. Video sam i snimke pomenutog aviona sa nekog aeromitinga održanog pre par godina. Do sada nije pružen ni jedan dokaz na osnovu kojeg bih mogao posumnjati u ovo što sam saznao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N70
Citat
Ali, jedno je sigurno: ne postoji apsolutna tehnologija, ne postoji savrsena masina, svaka ima slabosti, ma koliko glupe bile

Svaka ima svoje slabosti.Do sada taj B-2 niko nije oborio,samo je ludi srbin,nekom prangijom jeste.Iskreno,voleo bih da je to tacno.Ali toliku avioncinu,da ne kazem mrcinu u vazduhu,pogoditi,pa jos presresti razgovor izmedju nje i awacs-a,malo je suludo.U kodiranje je ulozenooooo mnoooooogooooo vremena,da bi mi to tek tako presreli,i da je pilotu B-w taj njegov komandant ili sta je vec,kaze,nemoj napustati avion.Tom pilotu da je pogodjen bi srce stalo u momentu,da su ga pogodili od straha,ne bi znao gde mu je dupe a gde glava.Kada ti pogode avion,za koji si ubedjen da je nevidljiv,neoboriv,itd.Pa kad te pukne odozdo,ne znas sta ti se desilo,i samo bi da spases svoju guzicu.I da je pao kod nas,kakve bi to veze imalo,ionako je F-117 pao,pa su ga Ameri posle 6h izvukli pre nas,i odneli sve sto im treba..Prica je malko nerealna,mada ko zna.
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
@sasa92

Stavimo B2 na stranu - vreme ce pokazati, komunikacije mogu da se presretnu a imas negde i izjavu naseg pilota aviona koji je pogodjen nad Bosnom, tj. bio je uplasen ali nije odmah iskocio vec kada je utvrdio da avion vise ne odgovara na komande. Takodje je i Vesli Klark u svojim intervjuima i svojoj knjizi priao da smo ih cesto prisluskivali (ne za Avaks, ali za NATO uopste), sto nije uopste tesko proveriti.

Buduci da avioni retko kada budu direktno pogodjeni sa zemlje vec raketa eksplodira pored, i ako je avion dovoljjno veliki, moguce je da se izvuce, pogledaj slike A-10 koji je popio raketu sa zemlje i kojem je raznesen motor ali je sleteo na Skopski aeodrom. Ali za F-117 si nesto pobrkao, prvo operacija spasavanja pilota je trajala 6 sati a nisu Ameri dosli do njega pre nas za citavih 6 sati, prvi su do aviona dosli Srbi, i nista Ameri ili NATO nisu sa njega poneli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Ko visoko leti nisko pada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1196
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 6267

Serijski broj    Nadimak          Pocetak sluzbe     

1.      82-1066   Spirit of America   14 July 2000 — Active
2.      82-1067   Spirit of Arizona   4 December 1997 — Active
3.      82-1068   Spirit of New York   10 October 1997 — Active, Flight Test
4.      82-1069   Spirit of Indiana   22 May 1999 — Active
5.      82-1070   Spirit of Ohio   18 July 1997 — Active
6.      82-1071   Spirit of Mississippi   23 May 1997 — Active
7.      88-0328   Spirit of Texas   21 August 1994 — Active
8.      88-0329   Spirit of Missouri   31 March 1994 — Active
9.      88-0330   Spirit of California   17 August 1994 — Active
10      88-0331   Spirit of South Carolina   30 December 1994 — Active
11      88-0332   Spirit of Washington   29 October 1994 — Active
12      89-0127   Spirit of Kansas   17 February 1995 — 23 February 2008, Crashed
13      89-0128   Spirit of Nebraska   28 June 1995 — Active
14      89-0129   Spirit of Georgia   14 November 1995 — Active
15      90-0040   Spirit of Alaska   24 January 1996 — Active
16       90-0041   Spirit of Hawaii   10 January 1996 — Active
17.           92-0700   Spirit of Florida            3 July 1996 — Active                                                                             18.           93-1085    Spirit of Oklahoma        15 May 1996 — Active
19.           93-1086    Spirit of Kitty Hawk   30 August 1996 — Active
20.          93-1087    Spirit of Pennsylvania   5 August 1997 — Active
21.          93-1088   Spirit of Louisiana       10 November 1997 — Active

Mislio sam na to da ih ima 21 proizveden, 20. u sluzbi jer je jedan pao prosle godine.A ne pravi se avion od par milijardi $$$ tek tako pa da su posle '99 napravili neki pa mu zadenuli ime ovog navodno oborenog.A kao sto se vidi iz ovog spiska ni jedan nije usao u upotrebu posle 1997. godine,jer je prekinuta proizvodnja zbog toga sto je americko vazduhoplovstvo zbog skupih troskova odrzavanja otkazalo dalje porudzbine.A sto se tice F-117 sve oznake su iste na onome sto je oboren tj. onome sto stoji u vojnom muzeju ,dakle u pitanju je isti avion.Vec sam jednom rekao ne jednoj od tema da sam  F-117 tj. ono sto je ostalo od njega video 1999. kada je dovucen u depo muzeja i dok jos nije bio izlozen za javnost.I jos nesto,posto su Srbi poznati po hvalisanju zasto bi cutali da su oborili B-2, oborili smo F-117 pa vikali na sav glas i trljali amerima nos sa time,zasto ne bi i sa B-2.Ej, B-2............ponos i dika americkog vazduhoplovstva.Al posto nismo i nema a ma ni jednog materijalnog dokaza,cak ni fotografije kreatera koji bi napravio taj avion pri padu( samo da se podsetimo duzina aviona je 21m,raspon krila 52m) i dan danas bi bio vidljivo mesto pada tolikog dzina.Tako da mislim da je to samo neko od tadasnjih "patriota" pustio buvu o kojoj se i dan danas besedi i nagadja i ako je proslo 10 godina.I na kraju, da ameri zele nesto da kriju prvo bi sakrili onu sramotu da im "Spirit of Kansas" padne pri samom poletanju na njihovoj teritoriji,na njihovom aerodromu i jos se taj snimak nadje na netu i to i dan danas bez ikakvih problema i cenzura.To se krije, bruka i sramota a ne nesto sto je izgubljeno u ratu.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft:  Link uklonjen
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N70
Citat
Ali za F-117 si nesto pobrkao, prvo operacija spasavanja pilota je trajala 6 sati a nisu Ameri dosli do njega pre nas za citavih 6 sati, prvi su do aviona dosli Srbi, i nista Ameri ili NATO nisu sa njega poneli.

Pa znas kako.Koliko ja znam da racunam,ako je operacija trajala 6 sati,a mi za tih 6 sati nismo u stanju da dodjemo do pilota NATO-a,koji "vozi" F-117,i onda ameri "upale" apace,povedu vod vojske,i dodju do njega pre nas,onda smo mi stvarno kreteni.Ako njima i Bosne,tyreba vise nego nama iz nase zemlje,onda smo kompletni ludaci.Ili smo ludaci,ili neko nije zeleo da se taj pilot uhvati.Ko ce ga znati.

Znam da u mnogo slucajeva raketa i ne pogodi avion,tj.u vecini slucajeva ga i ne gadja.Pa nije ni pogodili F-117.

Hm...Sto se B-2 tice,i signala.Ok je to sto smo mi presretali signal F-16,F-15,A-10 i Awacs-a,ali jedan B-2,i Awacs.To je malo verovatno.Pored kojekakvih data linkova,i svih tih cuda,mi to da presretnemo.Ljudi moji,pa mi smo najopasnija svetska sila.Obaramo nevidljive avione,presrecemo razgovore nevidljivih aviona,u koje je ulozeno koliko i u sam avion(ne bukvalno...)
Koji crni rusi.Pa mi smo izgleda ispred stealth tehnologije za 20 godina.Nismo mi zaostala nacija.Mi napredujemo u odnosu na ostale,samo to ostali ne vide,ili nece da priznaju! Smile

Citat
prvi su do aviona dosli Srbi

O cemu ti??Pa kako nam Ameri odnese pilota ispred nosa,ako smo mi dosli prvi!????? Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Dec 2009, 22:56:08 od sasa92 »
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 04:04:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.