Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dečak se obesio jer nije imao ni za kartu do škole  (Pročitano 7746 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Sta li bre pricas Mandara..Crkva kriva sto je otac bio moroncina  Smile Lik je mogao kucu da pokloni FK Zemunu, nevladinoj organizaciji, sirotistu, Unicefu, USA ambasadi  Smile

Naravno da crkva nije kriva sto je moroncina prepisao nasledstvo na crkvu, al je crkva kriva sto nije odstupila od nasledstva u korist familije...  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Ericsson jeste
šta je poenta ovog tvog posta? sti bre normalan?  Smile
jel ti beše radiš u prosveti  Smile Smile
Ti si trol, zato i ne razumes poentu. Vrati se kad porastes i shvatis da "trolovanje nije kul" i kad ne "krindzujes"(ili kako ti vec to zoves) nad drugim postovima. Tada mozda i napises nesto smisleno.
priznajem da ne razumem poentu gde odrastao čovek, i to pride učitelj/nastavnik/psiholog šta si već te radiš sa decom, reaguje na vest o jebenom samoubistvu jebenog deteta u fazonu '' ko mu jebe mater, što se nije borio -.-'', zato sam i pitao da mi pojasniš.
obično jesam trol i trolujem često al ne i UVEK, sad sam recimo mrtav ozbiljan
« Poslednja izmena: 04. Sep 2016, 17:58:10 od abenaz »
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Ja nesto ne primetih da je kontekst "ko mu jebe mater" al dobro...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Ericsson jeste
stvarno? kako tumačiš onda sledeće navode: ''Al dobro, ovaj makar nabavio mesecnu kartu. I odlucio da se bori a ne da bira najlakse resenje i da se samoubija.'' i  ''Sta ga znam, mnogi su u teskoj situaciji. Pa opet rade, skoluju se pa naprave neki zivot. Postoje i gori slucajevi pa se ne bese. Nego grebu noktima dok ne izadju iz rupe''

kao znak..podrške/saosećanja/tuge???  Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Ti si verovatno na visem nivou empatije od mene i njega recimo pa tugujes. Meni je iskreno zao, mogu tu muku da razumem ali je takodje i cinjenica da postoje deca i tinejdzeri koji iz muke isplivaju jer su prosto mentalno jaci.

Takvo razmisljanje po mojim nekim standardima nije "komujebemater". Ti interpretiraj kako god zelis....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 601.1
mob
Apple 15
Jao, sta serete vise... Ova prica je posledica hronicne bede... Hronicne..Koja je trajala decenijama...
Ocigledno ovo nije bilo prvi put da nije imao novca za kartu, ili za cipele, pantalone, a i on i majka su nadnicili kad je bilo posla i ocigledno ga vise nema...
Mislim, jbt... Lako je nama pricati... Nemamo nista s tim, ali nije normalno da neko od 18 godina samo pati i zlopati se... Ako rintas i nema rezultata, vise neces ni videti svetlo na kraju tunela... I nekada moras da se slomis... Slomiti se, posustati, je isto ljudski... Znaci da nisi manijak i sociopata, da si u stanju da gajis osecanja...
S druge strane je inaj seronja, ljudska hulja, djubre, nesoj od popa koji je izjavio da to njije njegov problem jer crkva nije humanitarna organizacija..

Pa ni gradjani Srbije nisu humanitarna organizacija, a svake godine im daju 7 miliona evra...

Iskreno se nadam da ce osetiti bar deo sudbine ovog deteta..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ajde...ubio se sto nije imao cipele... i pare za autobus... Smile i eto on jedini nije imao cipele i pare za prevoz...
jbt kod nas djeca osnovnoskolskog uzrasta ...sa svojih sela pjesace ..i po  6- 7 -10 kilometara do  skole ..i po snjezini...kroz sumetine  pice...
pa se niko od njih nije ubio... Smile

normalno da je tragedija..kako nije...ali za tako nesto kriviti crkvu..ili bilo koga..to nema smisla nikakvog..

a nije on ni  toliko dijete bio....

pre 20 i koju godinu se sa 18 godina islo u u rat... Smile
mogo je on da radi..
kao svi ostali momci od 18 g...koji  nemaju cipele i pare za prevoz..i koji nemaju sta da jedu.... Smile
zasucu rukave pa rade...pa kad se malo ustabile zavrsavaju svoje  skole... Smile

od kad znam za sebe znam i kamaru bijede....pa se niko nije ubio sto nema pare za prevoz...i sto ga je otac ostavio ..ili prokocko imanje i sve to ima
ili poklonio kurvi ili crkvi... Smile
koliko hoces ih znam...
i svi su izrasli u ljude....i zive i dan danas.i imaju i porodice i sta ja znam... Smile

18 g ...jbt kolac.... Smile

empatije i simpatije..depresije i kurci i palci..trebalo ga je dobro isamarat....ali nije imao ko... Smile
« Poslednja izmena: 04. Sep 2016, 19:11:34 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Ja sam na dvoru rastao......imam kontinuitet u situiranosti u medu i mleku stotinama godina.

Tako da ono, prva tvoja recenica, isto isto....nista ne bih menjao, samo prekopiram.

Ima takvih slucaja jako mnogo. Delite visak sta da vam kazem.....
« Poslednja izmena: 04. Sep 2016, 19:13:36 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 601.1
mob
Apple 15
Pa tacno sam znala... Taj sindrom "znas li ti koliko je meni teeesko"..,

Pa jebem mu mater, naravno da ce svako sebe da zali, ali nismo svi isti. I niko ne garantuje da se ama bas nikada necete naci u njegovoj situaciji...

Ljudi nisu isti i nisu automati...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 601.1
mob
Apple 15
I bobak, nije normalno da neko ide 7 kilometara po snegu na -10.
Nije normalno i nije humano.
Nije normalno ni to isticati kao primer, jer je to velika sramota drustva koja stagnira umesto da napreduje.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.335 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.