Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Деца, Ајфонови и паметни подочњаци  (Pročitano 3550 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
svašta bre ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.103
mob
Samsung 111111
Ljudi nisu predodredjeni za bilo kakve tzv borbe,evolucije,zivotinjski svet i slicne gluposti.
Spori smo,nemamo kandze,ne letimo,nemamo debelo krzno,slabo podnosimo sunce.Opstali smo mozgom i svescu.
Taj isti mozak nas je naucio da je jedini nacin da opstanemo pa i kao pojedinci ..zivot u zajednici.

Taj sistem gde u zajednici svako radi ono sto ume a istovremeno za dobrobit zajednice se koristi i u savremenom svetu poslavanja.Fabrikama,firmama ...proizvodnjama.

Zato svi lepo pamete TITA i to vreme.Kompetencija jeste postojala..Ali niko nije brinuo o tome gde ce sutra da radi ili da li ce moci da se skoluje ili leci.

Ne vidim nista zabavno u stresnom dobu..da radim devet posla,da nmg da otplatm kredit 40 godina ili se plasim da izgubim posao jer necu da imam zdravstveno osiguranje.
Da skupljam ceo zivot novac na neki racun kako bi moje dete moglo da se skoluje..Ili da radim u 80toj jer mi je propala penzija.

Svi koji misle da je ovo kul i nacin evolucije su mi na nekin nacin idoli  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Veruj mi i na zapadu je bila ista prica 60,70,80 o lepom zivotu.... isto tako na istoku i na zapadu je`90 bila kriza pogledaj LA `90 tih i nemire ne samo tamo vec u dosta americkih gradova

Ako mislis da nije tako pogledaj samo proizvodnju nafte i rast populacije i kad je pocelo sa stagnacijom stanovnistva na zapadu i krize sa naftom

U buducnosti najavljuju da ce populacijski pick (vrh) dositici tamo negde 2050-2100 godine, otprilike na oko 9 milijardi ce se zardzati i onda ce otici dole isto se predvidja i sa proizvodnjom nafte

« Poslednja izmena: 09. Sep 2014, 16:19:19 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.103

Citat

Eto, kako covek pokaze da je materijalista. Kaze, detetu ne treba Iphone.
A da isti kosta 50e, ne bi nista rekla? Smile Iphone je telefon kao i svaki drugi (samo je kvalitetniji od ostalih).

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.103
i jednog dana kad se vrati kući našamarana bez telefona ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
sve je to lepo, ali za 45 minuta lansiraju iPhone 6...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.94
Citat
Rekao sam "u tom smislu". Citaj sta pise. Naravno, zivotinja ima nagone i nagonski reaguje, ne moze da kontrolise nagone. Borba oko zenke je za zivotinje jedini nacin da ostave potomstvo.
Zasto onda lupas gluposti i pricas i donosis zakljucke kako ne bi bilo sukoba samo kada bi imali hranu?

Citat
Dok, kad pogledas kako , recim zive urodjenici u amazonskim plemenima, koji su citavog zivota nagi, kod njih nema sex. fetisa, muskarci ne pricaju "kako sam sinoc ovu...", ne postoji rec za silovanje, nema sukoba muskaraca oko zena, muskarci ne gledaju zeni u sise, dupe, vec pravo u oci.
To ti je tek glupost. Naravno da ima silovanja i sukoba, ubistva i cega sve ne, samo sto kada bantu crnac siluje zenu to ne objavi Telegraf niti se i dize neka prasina kod njih oko toga.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Zasto onda lupas gluposti i pricas i donosis zakljucke kako ne bi bilo sukoba samo kada bi imali hranu?
Korisnice, kad dam znak glavom i marko284,
Ti ne citas ono sto pise, vec ono sto hoces da procitas : ) Ljudsko drustvo se razlikuje od zivotinjskog po tome sto covek moze da gradi svoje drustvo, da ga nadogradjuje i usavrsava. Ja ti govorim da se u zavisnosti od okruzenja u kom covek zivi i u kom se razvija menja i njegovo ponasanje. "Ljudska priroda" postoji ali samo u zavisnosti od toga da li su osnovne ljudkse potrebe zadovoljene ili ne i u tom kontekstu se ispoljava i tzv "ljudska priroda".
Jel jasnije?
Citat
To ti je tek glupost. Naravno da ima silovanja i sukoba, ubistva i cega sve ne, samo sto kada bantu crnac siluje zenu to ne objavi Telegraf niti se i dize neka prasina kod njih oko toga.
Dobro, ovo su sad teorije zavere...Tovaris gluposti i pises na pamet. Raspitaj se malo po internetu. Ti ljudi do skora nisu imali rec za silovanje.

Ponovicu, citaj sta pise, a ne sta zelis da procitas : ) Dakle, pricao sam o urodjenickim plemenima Amazona. Do tih saznanja se doslo pre Telegrafa. Kod njih nije popularno da gole tete vise na zidu, jer ne nalaze to zanimljivim, navikli su na naga tela, jer od malena setaju nagi medju rodbinom, prijateljima, babama, dedama, sestrama, tatama i mamama. Naravno, sada je to malko drugacije, jer je tim ljudima unisten nacin zivota.
Tamo ne psotoji voajerizam, jednostavno, nemoguce je, jer su svi nagi, nema sta "novo" da se vidi : ) Ne psotoje fetisi, kao u tzv "civilizovanom svetu". Cak i seksualno ponasanje kod "civilizovanog coveka" je nauceno, to nije prirodno. Nema nista prirodno u tome da muskarac voli zenske sise, dupe ili neki drugi deo tela. To je "tekovina" "civilizacije".
Ljudi nisu predodredjeni za bilo kakve tzv borbe,evolucije,zivotinjski svet i slicne gluposti.
Spori smo,nemamo kandze,ne letimo,nemamo debelo krzno,slabo podnosimo sunce.Opstali smo mozgom i svescu.
Taj isti mozak nas je naucio da je jedini nacin da opstanemo pa i kao pojedinci ..zivot u zajednici.

Taj sistem gde u zajednici svako radi ono sto ume a istovremeno za dobrobit zajednice se koristi i u savremenom svetu poslavanja.Fabrikama,firmama ...proizvodnjama.

Zato svi lepo pamete TITA i to vreme.Kompetencija jeste postojala..Ali niko nije brinuo o tome gde ce sutra da radi ili da li ce moci da se skoluje ili leci.

Ne vidim nista zabavno u stresnom dobu..da radim devet posla,da nmg da otplatm kredit 40 godina ili se plasim da izgubim posao jer necu da imam zdravstveno osiguranje.
Da skupljam ceo zivot novac na neki racun kako bi moje dete moglo da se skoluje..Ili da radim u 80toj jer mi je propala penzija.

Svi koji misle da je ovo kul i nacin evolucije su mi na nekin nacin idoli  Smile
Lepo receno. Ja bih im jos dao i vitamin C, sumece tablete.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2014, 22:59:56 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.94
Citat
Jel jasnije?
Kako to menja cinjenicu da si izrekao monumentalnu glupost time sto si rekao da zivotinje nece biti kompetativne samo ako im das hrane? Smile

Opet spinovanja korisnika kristala neupucenog?  Smile

Inace, ako mi trazis dokaz kao po obicaju da si to rekao evo ti...

Korisnice, prebaci te zivotinje u zoo vrt i daj im hranu. Sta mislis, hoce li se tuci oko hrane i biti kompetitivni u tom smislu? Nece.

Citat
Dobro, ovo su sad teorije zavere...Tovaris gluposti i pises na pamet. Raspitaj se malo po internetu. Ti ljudi do skora nisu imali rec za silovanje.
Izvoli, raspitao sam se...

http://www.crystalinks.com/yanomami.html

Posebno obrati paznju na to kako se obracaju prema zenama kao i na to koliko i na koji nacin umiru. Smiley
« Poslednja izmena: 09. Sep 2014, 23:48:00 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.