Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Деца, Ајфонови и паметни подочњаци  (Pročitano 3560 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.103
mob
Samsung 111111
Ja onda ne kapiram temu.  Smile
Ako je nadmeetanje normalna stvar evolucije onda neka jedno dete ide odrpano i pocepano drugo neka nosi ajfon i to je to  Smile
Onaj ko ima para da se leci neka se leci ko nema neka umre i to je to   Smile

Zvuci tako prirodno  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ja onda ne kapiram temu.  Smile
Ako je nadmeetanje normalna stvar evolucije onda neka jedno dete ide odrpano i pocepano drugo neka nosi ajfon i to je to  Smile
Onaj ko ima para da se leci neka se leci ko nema neka umre i to je to   Smile

Zvuci tako prirodno  Smile

To sve tako lepo zvuci u teoriji, kad bi je pitao sta je ona ucinila u tom svom evolucijskom progresu verovatno bi odgvor bio nista sem sto klikce po tastaturi i banuje ljude  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.94
Pa to i jeste prirodno, cak i u zivotinjskom svetu imas kompetativnost i to da je jedan iznad drugih. I to ne samo izmedju vrsta vec i u samoj vrsti...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.103
mob
Samsung 111111
Da samo su ljudi odmakli od zivotinja toliko da po jedina gradska deca nisu videla kozu osim na crtanom filmu.
A i proces udaljavanja od primitivnog nacina zivota je bio u timskom duhu i zajednici.Kako je period isao napred tako su se menjale drustvene zajednice.

Ja ne bih voleo da zivim u drustvu gde ce neko da umre ispred bolnice jer nema da plati troskove operacije.Ili da zivim u svetu gde ce ljudi da umiru od gladi na ulici jer ne mogu da kupe hranu.

Sto i jeste slucaj u savremenom svetu.Sto i je meni i dalje retardirano  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.103
Pa to i jeste prirodno, cak i u zivotinjskom svetu imas kompetativnost i to da je jedan iznad drugih. I to ne samo izmedju vrsta vec i u samoj vrsti...
Korisnice, prebaci te zivotinje u zoo vrt i daj im hranu. Sta mislis, hoce li se tuci oko hrane i biti kompetitivni u tom smislu? Nece.

Zanimljivo je sto se covek stalno uporedjuje sa zverima, zivotinje nekad jedu svoj okot, pa jel to znaci da i mi to treba da radimo? Kad majmun napise "Rat i mir" ili pas izvede Betovena, mozemo da se poredimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.94
Da samo su ljudi odmakli od zivotinja toliko da po jedina gradska deca nisu videla kozu osim na crtanom filmu.
A i proces udaljavanja od primitivnog nacina zivota je bio u timskom duhu i zajednici.Kako je period isao napred tako su se menjale drustvene zajednice.

Da, samo sto ti taj deo o kompetativnosti ostaje. Upravo zato sto i taj zivot u zajednici ne podrazumeva jednakost clanova. Cak stavise moze se reci da nikad i nije. Jer iako smo ljudi nismo svi isti niti jednakih mogucnosti. Pa ce tako uvek biti neko ko je bolji za nesto i neko ko je gori...

Korisnice, prebaci te zivotinje u zoo vrt i daj im hranu. Sta mislis, hoce li se tuci oko hrane i biti kompetitivni u tom smislu? Nece.
Zanimljivo je da dajes odgovor na to tako lako kao da mislis da je jedina zivotinjska potreba hrana. Sto je daleko od istine. Tako da, slobodno ti napravi eksperiment i stavi ih i daj im hrane koliko hoce. Pa da vidis kada se npr. potuku oko zenke i toga ko ce da ispadne jaci. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
A kad dodje rus pa zavrne gas gde su tu onda super moci evolucijskog progresa?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Apple 15
Citat
Bez ruznih reci, molim ; )
Vidi, to i jeste poenta, da svaka generacija zivi bolje. Tu se slazemo. Medjutim, takmicenje radja kvantitet, a ne kvalitet.

Stagnacija radja kvantitet.

Zato i land of freedom propada... svako je special snowflake...
S druge strane, Azija kao kontinent na kome se potencija konkurencija - razvija se i napreduje.

Citat
Samo bez nervoze...
Ja nigde nisam rekao da su ljudi isti, cak naprotiv, ne radi se o tome. Medjutim, problem je taj sto ti konkurenciju i takmicenje dozivljavas kao nesto pozitivno.

Ja nisam nervozna.
Zao mi je sto nisu u stanju da shvatis da diskusija ne mora da izazove emotivni naboj kod nekoga. S druge strane, sondiranje i pretpostavka da ja emotivno reagujem ukazuje na jednu divnu osobinu sociopata - nisu u stanju da raspoznaju emocije (ili izostanak istih)

Citat
Naravno, to i jeste poenta! Samo je pitanje sta posmatras kao objekat protiv kog se takmices : )

Uglavnom, sebe...

Citat
Naravno da-da. Pa...i rat je takmicenje, pa se desi da nekog izgubis, nemoj mi reci da ljudi na to gledaju u fazou "pa dobro, desava se" : )
To sto slusas motivacione govornike, hipokriziju u koju su zapali, pa prilagodjavaju ljude bolesnom sistemu, to je druga stvar.

Zrelost = prihvatanje poraza.
Ti si ocigledno emotivno nezreo, pa svaki poraz dozivljavas srcano.

Ja ne slusam motivacione govornike. Nisam ja ta koja ima YT gurue.

Citat
Nije progres, to je kvanitet! To je zivotinsjka priroda, ne ljudska.

Mislim, ako vec idemo ad hominem...

Pa ja se izvinjavam ako ti mislis da su ljudi ograniceni tako da mogu da se ogranice na samo jednu stvar, jer ako je kvantitet zlo, onda ni neko sa tri diplome nije jebeni genije, vec zli gospodar muva u svetu gde neko ne moze da dobije nijednu...

Mislim, razumem ja to... postoje ljudi koji su u stanju da zongliraju jednu ili dve aktivnost i to je lepo.

Citat
Ovd eje jedino ad hominem sa tvoje strane : ) No dobro.

Hm... da te citiram

Citat
Znaci, ti se takmicis sa svojim roditeljima, bracom I sestrama? Da li je to normalna porodica? Da li u tvom organizmu svi organi rade kao celina ili se takmice?

Ti si prvi spustio na personalni nivo.

Ja sam govorila o globalnom.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2014, 15:10:19 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.103
Zanimljivo je da dajes odgovor na to tako lako kao da mislis da je jedina zivotinjska potreba hrana. Sto je daleko od istine. Tako da, slobodno ti napravi eksperiment i stavi ih i daj im hrane koliko hoce. Pa da vidis kada se npr. potuku oko zenke i toga ko ce da ispadne jaci. Smile Smile Smile
Rekao sam "u tom smislu". Citaj sta pise. Naravno, zivotinja ima nagone i nagonski reaguje, ne moze da kontrolise nagone. Borba oko zenke je za zivotinje jedini nacin da ostave potomstvo. Dok, kad pogledas kako , recim zive urodjenici u amazonskim plemenima, koji su citavog zivota nagi, kod njih nema sex. fetisa, muskarci ne pricaju "kako sam sinoc ovu...", ne postoji rec za silovanje, nema sukoba muskaraca oko zena, muskarci ne gledaju zeni u sise, dupe, vec pravo u oci.

Citat
Stagnacija radja kvantitet.
Stagnacija je posledica, a ne uzrok. Ne znaci da samo takmicenje rusi status kvo.

Citat
Zato i land of freedom propada... svako je special snowflake...
S druge strane, Azija kao kontinent na kome se potencija konkurencija - razvija se i napreduje.

Uh, kako si sad odvalila...Azija ima najvise gladnih, najveci procenat svetske sirotinje zive u Aziji.
Land of freedom propada jer je jede neutoljiva glad kapitalzima za dominacijom, nema vise sta da jede, pa jede sebe.
Citat
Uglavnom, sebe...
To je donekle dobro. Na zalost, da bi opstao danas, moras nekog drugog da upropastis. Kako na nivou pojedinaca, tako i na nivou drzava.
Citat
Zrelost = prihvatanje poraza.
Ti si ocigledno emotivno nezreo, pa svaki poraz dozivljavas srcano.

Ja ne slusam motivacione govornike. Nisam ja ta koja ima YT gurue.
O cemu ti pricas? : ) Tvrdis da je neko emotivno nezreo, a stalno spustas na licno i dajes ljudima dijagnoze? : ))
Zavisi sta je poraz? Jel poraz kad nekog izgubis u ratu? Ili je to pobeda? Jesu li ti ljudi "emotivno nezreli", pa placu, tuguje itd? : )) Ja nemam YT gurue, ali ako ti kazes, neka bude...

Citat
Pa ja se izvinjavam ako ti mislis da su ljudi ograniceni tako da mogu da se ogranice na samo jednu stvar, jer ako je kvantitet zlo, onda ni neko sa tri diplome nije jebeni genije, vec zli gospodar muva u svetu gde neko ne moze da dobije nijednu...
Ti stalno meris "uspeh" sa stanovista danasnjeg sistema vrednosti. Kvantitet sam po sebi nije zlo, vec on ima svoju svrhu danas. Ljudi se medjusobno takmice, sukobljavaju, dok neko saradjuje i uzima med.
Citat
Ti si prvi spustio na personalni nivo.

Ja sam govorila o globalnom.
U pravu si, izvini! Mislio sam uopsteno ali tako je ispalo! : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Najveci problem kod razvijenog sveta je sto su usko pvezani sa resursima, zasto su na kraju krajeva osvojili Irak?

Zbog nafte,  u buducnosti nafta ce biti skuplja samim tim ce i posla biti manje i stanovnistvo ce stagnirati, sto se i pocelo dogadjati mnogo ranije samo sto neke stvari se ne mogu primetiti dok ne dobije globalne razmere koja je pogodila ceo razvijeni svet ne samo land of freedom vec i evropu i rusiju

Ali opet to nema veze sa evolucijom nezaposlenost moze da pogodi svakog, zato je mnogo vaznije coveku da se prilagodi trenutnoj stiuaciji koje oept nema veze sa evolucijom vec da nauci da zivi sa manje, a znamo kako smo ziveli za vreme Tita ne samo mi vec pola zemaljske kugle, kada je nafta bila dzaba.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2014, 15:59:24 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.