Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 09:28:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li život ima svrhu?  (Pročitano 56765 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
mob
Ericsson jeste
Citat
Moжда ће људи некада схватити шта је живот
svaka normalna osoba zna šta je život
Citat
Ako sam te dobro razumio, ako ne shvaćaš izneseno, onda ja trolujem. Bogami mudar odgvor.
naravno da nisi.ne nego mi je gotovo potpuno neverovatno da neko mrtav ozbiljan izvali notornu glupost ''svi smo nesposobni,nikada nećemo biti svesni ničega sem vlastite nesposobnosti'',jedna od najvećih besmislica koje sam čuo
Citat
Dakle, tebi je inače sve potpuno jasno, ali problem su moji nejasni izrazi kao npr, opća nesposobnost.
pa recimo da mi je u suštini jasno šta ti želiš da kažeš,ali koristiš pogrešne i šašave izraze i način na koji to govoriš
Citat
Bez previše mudrovanja opća nesposobnost je upravo to što je rečeno, tj nesposobnost da se bilo što shvati jasno, do kraja i bez dvojbe.
ovo je potpuno netačno.odakle ti da NIKO ne može NIŠTA da shvati jasno, do kraja i bez dvojbe?!? zbog čega? ok NEKA pitanja,tipa ''smisao života'' ili šta već,ali baš baš NIŠTA da ne može jasno da shvati..sumanuto  Smile

a ti imaš neke argumente  Smile
kakav ''štos sa trolanjem'' o čemu pričaš?
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava zg
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Citat
pa recimo da mi je u suštini jasno šta ti želiš da kažeš,ali koristiš pogrešne i šašave izraze i način na koji to govoriš
Citat

Jeli se ti to predstavljaš kao mjerilo svih stvari ?  Pouzdano znaš koji su izrazi šašavi? Pogrešni?   Otkuda ti ta kompetencija? Isisao iz malog prsta?       

Citat
ovo je potpuno netačno.odakle ti da NIKO ne može NIŠTA da shvati jasno, do kraja i bez dvojbe?!? zbog čega? ok NEKA pitanja,tipa ''smisao života'' ili šta već,ali baš baš NIŠTA da ne može jasno da shvati..sumanuto  Smile

Zašto bi bilo netočno? Pouzdano ne znamo ništa, da li je točno ili netočno, pa bi između ostalog moglo biti i točno, samo što mi to ne ćemo baš pouzdano moći dokazati, kao ni obratno.
Dakle da još malo pojasnim, moja su gledišta proizašla iz vlastite vizure te s toga ne očekujem da se bilo tko složi s mojim razmišljanjima, jednostavno iznosim svoju robu na tržište ideja kao piljarice jabuke,  luk i krumpire što je svakom slobodno pogledati, bez obveze na kupnju. Tebi se očito moja roba ne dopada pa bih ti preporučio da prošećeš dalje. Možda naiđeš na istomišljenike proizašle ispod istog čekiča i nakovnja pa ćete se do sita lijepo ispričati i jedni drugima dizati repicu.

Citat
kakav ''štos sa trolanjem'' o čemu pričaš?
Citat

Pa izrazio si sumnju da trolam, sigurno ne bez razloga.
Međutim to sam shvatio kao  foru u nedostatku valjanog odgovora kao dobru  podštapalicu tvojim tezama koje koračaju drvenom nogom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Zašto bi bilo netočno? Pouzdano ne znamo ništa, da li je točno ili netočno, pa bi između ostalog moglo biti i točno, samo što mi to ne ćemo baš pouzdano moći dokazati, kao ni obratno.
zasto je to bitno?
ocigledno smatras da postoji nekakav uticaj tog opravdanog skepticizma na nas pogled na svet, pa zato pitam
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava zg
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
 Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2016, 18:41:13 od budjoni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
mob
Ericsson jeste
Citat
Jeli se ti to predstavljaš kao mjerilo svih stvari ?  Pouzdano znaš koji su izrazi šašavi? Pogrešni?   Otkuda ti ta kompetencija? Isisao iz malog prsta?       
da
Citat
jel ti stvarno ne uviđaš paradoks i kontradikciju ovde? pa ako ''pouzdano ne znamo ništa'', onda ne znamo čak ni TO, da ne znamo ništa.što je apsurd i besmislica.neverovatno mi je da toliko ne kapiraš.i ne znam zašto nonstop govoriš u množini ''mi pa mi'',govori u svoje ime,ako TI stvarno pouzdano ništa ne znaš,to je ok,ali ne govori u ime svih drugih,normalnih ljudi,koji ZNAJU ''ponešto''
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.18
mob
Samsung S8 Plus
ne nuzno

neki od nas nece imati decu

Razmisljas suvise plitko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
namerno naglasavam nesto vrlo ocigledno

Smile
ne zelis da razgovaras sa mnom? ili sta?
« Poslednja izmena: 27. Feb 2016, 19:33:04 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava zg
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
.
Citat
jel ti stvarno ne uviđaš paradoks i kontradikciju ovde? pa ako ''pouzdano ne znamo ništa'', onda ne znamo čak ni TO, da ne znamo ništa.što je apsurd i besmislica.neverovatno mi je da toliko ne kapiraš.i ne znam zašto nonstop govoriš u množini ''mi pa mi'',govori u svoje ime,ako TI stvarno pouzdano ništa ne znaš,to je ok,ali ne govori u ime svih drugih,normalnih ljudi,koji ZNAJU ''ponešto''

Citat

Jasno sam naglasio da se radi isključivo o mojim razmišljanjima, pa prema tome posve je nevažno rabim li jedninu ili množinu (kao stilsku figuru) jer je u konačnici irelevantno ne znam li ja ništa ili ne znali svi ništa.
Ali za razliku od mojeg općeg neznanja, možda bi bilo dobro da me (ili nas) prosvijetliš nekim detaljem o kojima navodno normalni ljudi ipak znaju ponešto.
Možda si baš ti jedan od "normalnih ljudi" koji nešto znaš iako to znanje kriješ kao zmija noge.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
mob
Ericsson jeste
Citat
Ali za razliku od mojeg općeg neznanja, možda bi bilo dobro da me (ili nas) prosvijetliš nekim detaljem o kojima navodno normalni ljudi ipak znaju ponešto.
pa ajde ako baš oćeš,npr znam kako se zovem i prezivam,znam da sam ljudsko biće itd itd msm banalno je i da navodim al kad si već tražio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
Samsung S7
Ja pouzdano znam da je matematika tacna.

1 + 1 = 2

Pa onda pouzdano znam masu stvari.

Mozda drug budjoni misli na prirodu stvari. Tipa zasto je jabuka bash jabuka, zasto nije recimo kruska?

Mislim to je kompletno zamlacivanje vremena, prostora i energije, postavljajuci takva pitanja od kojih niko nema nikakve koristi.

Mnogo korisnije bi bilo da se drug budjoni recimo bavi konkretnom naukom, pa bi onda imali o cemu da pricamo.

Inace zivot je dobio svrhu onih milion godina kad je nastalo prvo zivo bice(a).

Jer koliko je nama poznato (namerno naglashavam poznato) mi smo jedina svesna ziva bica u kosmosu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 09:28:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.696 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.