Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 23:26:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li život ima svrhu?  (Pročitano 56833 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava zg
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
kad budemo postali svesni da je sve ovo prolazno kao san, to bi moglo biti budjenje ili eventualno pocetak budjenja.

Nikada mi ničega ne ćemo postati svjesni, nije nam dano i zato izgubljeno lutamo pustopoljinama duhovnosti, nadajući se da ćemo u tim lutanjima pronaći čarobno ogledalo, koje će nam (kao u priči) odgovoriti na pitanja koja nas razapinju: tko smo, što smo, zašto smo to što jesmo i kuda idemo.
Jednostavno rečeno, proteinski procesori u našim glavama su podkapacitirani da bi dosegli više spoznajne razine.
Možemo  proučavati sve poznate filozofije, zaviriti u svaku religiju, lupati glavom o zid, pa svejedno ne ćemo spoznati ništa osim prolaznosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
mob
Ericsson jeste
kako misliš nikad ničega nećemo biti svesni? pa jesi li bar svestan toga da ''ničega'' nisi svestan?
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava zg
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
kako misliš nikad ničega nećemo biti svesni? pa jesi li bar svestan toga da ''ničega'' nisi svestan?

Svatko je svjestan svoje nesposobnosti (bolje rečeno bedastoće) samo su rijetki koji to žele priznati.
Pamet curi na sve strane kao iz probušene kante, ispisane cijele biblioteke ali uzalud, odgovora nigdje. U tom bih smislu trebao korigirati svoj prijašnji komentar iz :  "Nikada mi ničega ne ćemo postati svjesni..." u Nikada mi ničega ne ćemo biti svjesni osim vlastite nesposobnost....i, jer je to krajnji domet naše svijesti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
mob
Ericsson jeste
nesposobnosti za šta? odgovora nigde-na koje pitanje? o čemu ti uopšte pričaš?
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava zg
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116

Opća nesposobnost je u pitanju, ta  i sam potvrđuješ da ne shvaćaš o čemu je riječ.
A ne ćeš ni shvatiti jer kad bi shvatio ne bi postavljao takva pitanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.18
mob
Samsung S8 Plus
Ovaj zivot je kao zrnce psenice koje ce nakon smrti (sejanja) doneti novi zivot
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
ne nuzno

neki od nas nece imati decu
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
mob
Ericsson jeste

Opća nesposobnost je u pitanju, ta  i sam potvrđuješ da ne shvaćaš o čemu je riječ.
A ne ćeš ni shvatiti jer kad bi shvatio ne bi postavljao takva pitanja.
pa naravno da ne shvatam,zato te i pitam -.- šta je ''opšta nesposobnost''? jel troluješ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49825
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
Samsung Galaxy S24
Moжда ће људи некада схватити шта је живот. Па из тога извести нашу сврху ако је има. Овако свако може дати одговор према личном афинитету. Можете се отарасити питања рекавши да нема сврхе, а онда исту потражити у јелу, пићу и младим дјевојкама... Религиозни ће смисао пронаћи у Цркви, џамији или синагоги. Духовњаци у азијским философијама и религијама. Агностици у добром филму, опери или књижевном дјелу. Клинци у цртаном филму или игрици. Домаћице у серији итд. Али свако ће пронаћи нешто. Или ће умријети тражећи.
« Poslednja izmena: 27. Feb 2016, 01:18:21 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava zg
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116

Citat
pa naravno da ne shvatam,zato te i pitam -.- šta je ''opšta nesposobnost''? jel troluješ?
Citat
Ako sam te dobro razumio, ako ne shvaćaš izneseno, onda ja trolujem. Bogami mudar odgvor.
Dakle, tebi je inače sve potpuno jasno, ali problem su moji nejasni izrazi kao npr, opća nesposobnost.
Bez previše mudrovanja opća nesposobnost je upravo to što je rečeno, tj nesposobnost da se bilo što shvati jasno, do kraja i bez dvojbe.
Ti bi se, barem mi se tako čini, rado poigravao ispraznim sofističkim mudrolijama, pokušavajući njima ispuniti  praznu ladicu (fijoku) u kojoj  bi trebali biti argumenti.
No štos s trolanjem ti je izvrstan i biti ću slobodan poslužiti se njime, kad mi uzmanjka svježih ideja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 23:26:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.