Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 22:34:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li napraviti Facebook profil?  (Pročitano 120415 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Pa nisam mentol da svoje slike u pijanom stanju stavljam na FB. Drugo, ako je poslodavac namerio da mi gleda profil, to može samo ako prihvatim njegov poziv za prijateljstvo. A moje je legitimno pravo da ga odbijem.

S druge strane, ništa što o meni piše na Face-u ili bilo šta što je tamo u moje ime postavljeno -nije na bilo koji način kompromitujuće po mene;  iza svega toga stojim ja, i na internetu i u realnosti, tako da ne vidim nikakvu opasnost po neki moj imidž.

boze ,kako si ti naivna  Smile

-  ne morash ti da stavish svoje pijane slike na FB ,dovoljno je da to uchini neko drugi . Smile

-  administracija FB vidi sav sadrzaj ,ukljucujuci pp i sve slike .

s obzirom da su se neki likovi ovde (u srbiji) vec opekli sa facebook-om i navodnom privatnoscu , jasno je da npr nevaljala bambina koja nema bash PC stavove po nekim pitanjima  Smile ,a i druzi se sa veoma sumnjivim likovima  Smile , mozda i nije bash pravi i zbor za tu i tu funkciju  Smile

kao shto rekoh , facebook pruza lazni osecaj privatnosti ,ljudi se opuste ,a posle eto materijala za ucene ...

Znam ja sve to, dragi moj BF, pa nisam se baš juče rodila.  Smile

1. Niko nema moje slike u pijanom stanju, jer ljudi sa kojima pijem nemaju tu maniju slikanja i postavljanja toga na net. Uostalom, takve slike skoro da i ne postoje, možda samo par komada i sve su kod mene u kompu. Ako neko hoće da dođe do njih, lakše mu je da mi bane u komp, nego da se cima sa adminima FB-a. Ako, pak, nekoga, baš jako svrbi guza da vidi te slike, ja ću ih zipovati i poslati mu, eto. Na tim slikama nisu scene kako maloj deci otkidam glave ni kako silujem koze. Kažem, kome je jako stalo da ih vidi, on ima problem, ne ja.  Smile

2. Baš je blesava administracija Facebook-a da se njaka da tamo nekom poslodavcu daje slike tamo neke Ine iz tamo neke Srbije. Sigurno nemaju pametnija posla. E, a ako me CIA bude jurila, onda sam verovatno najebala.  Smile

FB ne pruža nikakav osećaj privatnosti, jer tu privatnosti nema. Dovoljno je da neko od mojih friendova prokomentariše neku moju sliku ili bilo šta drugo, i to će odmah moći da vide i svi njegovi prijatelji. Tu nema ni govora o privatnosti. Obzirom da se na to ne može uticati, može se i treba uticati na to kakvi sadržaji se tamo kače.

E sad, nisam baš toliko paranoična da verujem da će neko da traži od administracije FB-a moje podatke... a i ako ih traži, može da zaobiđe tu glupavu proceduru, pa mene direkt da pita... dobiće sve odgovore koji mu trebaju, ja sam kao otvorena knjiga, nemam šta da krijem od bilo koga.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
E sad, nisam baš toliko paranoična da verujem da će neko da traži od administracije FB-a moje podatke

oce, oce, to ce im omoguciti da ti ugrade cip, bez da ti pridju, vec onako sa sigurne udaljenosti, ti neces nista znati, a oni ce te posmatrati  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
The can kiss my lovely ass.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Znam ja sve to, dragi moj BF, pa nisam se baš juče rodila.  Smile

1. Niko nema moje slike u pijanom stanju, jer ljudi sa kojima pijem nemaju tu maniju slikanja i postavljanja toga na net. Uostalom, takve slike skoro da i ne postoje, možda samo par komada i sve su kod mene u kompu. Ako neko hoće da dođe do njih, lakše mu je da mi bane u komp, nego da se cima sa adminima FB-a. Ako, pak, nekoga, baš jako svrbi guza da vidi te slike, ja ću ih zipovati i poslati mu, eto. Na tim slikama nisu scene kako maloj deci otkidam glave ni kako silujem koze. Kažem, kome je jako stalo da ih vidi, on ima problem, ne ja.  Smile

2. Baš je blesava administracija Facebook-a da se njaka da tamo nekom poslodavcu daje slike tamo neke Ine iz tamo neke Srbije. Sigurno nemaju pametnija posla. E, a ako me CIA bude jurila, onda sam verovatno najebala.  Smile

FB ne pruža nikakav osećaj privatnosti, jer tu privatnosti nema. Dovoljno je da neko od mojih friendova prokomentariše neku moju sliku ili bilo šta drugo, i to će odmah moći da vide i svi njegovi prijatelji. Tu nema ni govora o privatnosti. Obzirom da se na to ne može uticati, može se i treba uticati na to kakvi sadržaji se tamo kače.

E sad, nisam baš toliko paranoična da verujem da će neko da traži od administracije FB-a moje podatke... a i ako ih traži, može da zaobiđe tu glupavu proceduru, pa mene direkt da pita... dobiće sve odgovore koji mu trebaju, ja sam kao otvorena knjiga, nemam šta da krijem od bilo koga.  Smile

ochigledno je da ti ne vidish problem jer sve gledash iz neke danashnje situacije (kome sam ja vazna i sl   Smile) ... ja s druge strane ukazujem na chinjenicu da se sve menja i da vec za 2-3 godine moze da postane totalno drukchije  .

iako stvar izgleda beningno ljudima poput cesarice  Smile Smile , ja mislim da si dovoljno pametna da shvatish koju moc ima onaj ko moze da zaviri u privatne zivote tako velikog broja ljudi na planeti , da ima hronoloshki prikaz njihovih prijateljstava ,poruka ,ljubavi ,svadja ....

dakle ,ako jednog dana u svom zivotu postanesh vazna u nekom smislu ,te privatne informacije o tebi itekako mogu da budu oruzje protiv tebe .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ali ona nikad nece postati vazna  Smile

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Napraviti, videti, deaktivirati nalog i nikad se više ne ulogovati (pošto to može, deaktiviranje je samo do sledećeg logovanja) Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Crazy Frog, where are you now ???

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne... zasto? Zato...  Smile
IP sačuvana
social share
Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, a još je čudnije kako nam baš to malo nedostaje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Napraviti, videti, deaktivirati nalog i nikad se više ne ulogovati (pošto to može, deaktiviranje je samo do sledećeg logovanja) Smile

dugar moj je ugasio nalog i stizali mu neki mailovi od FB-a neko vreme pa prestali, iz zezanja probao da se uloguje i nije mogao(posto su prestali da mu stizu ti e-mailovi), e sad verovatno si bolje upoznat ne bi me zacudilo da nemozes da obrises nalog po defaultu Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia E71
Ne.
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
da shvatish koju moc ima onaj ko moze da zaviri u privatne zivote tako velikog broja ljudi na planeti , da ima hronoloshki prikaz njihovih prijateljstava ,poruka ,ljubavi ,svadja ....
Tačno, i tu dolazimo do onoga što sam u prethodnom postu (u stvari pre prethodnog) napisala:
obzirom da se ne može kontrolisati KO ima uvid u te informacije, može se kontrolisati KOJE informacije će biti postavljene tamo.

Moj profil, recimo, ne oslikava ni jedan delić mog života i onoga što mi se svakodnevno dešava. Ima ljudi, naravno, koji su se u sve to previše uživeli. Ali, ako uđeš na moj profil, možeš izvući neke vrlo problematične zaključke, jer nemaš dovoljno informacija. Pa nisam mentol da pišem kako me boli stomak jer sam dobila menstruaciju, kako me je momak iznervirao i tome slično. U tome je stvar.

Ako će nekome značiti informacija da sam postala fan, lupam, Al Paćina i da volim da slušam Pink Floyd, onda eto mu. Ne vidim kakvo je to zadiranje u intimu. Pa mnogo više sam se kompromitovala svojim učešćem na Bureku. Ovde ima mnogo više informacija koje su relevantne od onih na FB.

A kako će biti za par godina... pa, ne smem ni da zamislim. Meni je jasno o čemu ti pričaš, jer zaista ima puno ljudi koji svoj život kopipejstuju na Fejs, ali to je njihov problem.

A ako jednog dana postanem važna, platiću nekog da pobije sve moje FB friendove i sve njihove friendove i Marka Zukerberga lično i nema da me boli glava ikad više.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 22:34:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.