Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 09:17:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li napraviti Facebook profil?  (Pročitano 120688 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

Da si hteo i trebao da ostaneš u kontaktu sa nekim od ortaka iz osnovne, ostao bi i da nije Facebook-a.
Ovako (a ovo ti sve iz iskustva govorim) - naći ćeš te ortake, oduševićeš se na prvi pogled, počećete neku konverzaciju i posle razmenjenih 5 klišeiziranih rečenica (kako si, šta ima, evo svašta nešto), shvatićeš da sa tom osobom više nemaš o čemu da pričaš. Prosto, vreme i udaljenost čine svoje.

Potpuno si upravu tako i ja stupim u kontakt sa drugarima sa ima-sa se radi i kad pogledam nemam o cemu vise da pisem jednostavno....jer kao sto kazes vreme ucini svoje,ono kako da pocnem neku pricu sa njima kad se dooobrih 4-5 godina nisam ni cuo ni video,promenili se,pronasli svoje nove pajtose i sta ja recimo trazim u njihovom zivotu bezveze....a nemas o cemu da pricas jer se sve zavrsilo tamo negde davno i ostalo zakopano u lepom secanju.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG 4X HD
Iz  inata nemam nalog na fb-u , baš zato što ga svi imaju. I ako ga ikada budem imao biće pod pseudonimom, uopšte ne želim da me kontaktiraju drugari iz osnovne...sa kime sam hteo da ostanem u kontaktu ostao sam i bez toga.
Ne volim previše da se slikam, nedaj bože da još i kačim svoje slike po netu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zar nisi cuo za onaj mit da se slike ne brisu nikad sa servera Smile Mislim, brises je ti, ali ona ostaje i dalje i kruzi (neko vreme). Neka me Bane ispravi ako gresim.

zvuci jezivo... Smile

citam i mislim kako sam jos fali muzicka podloga iz zone sumraka i da se kruzi...kruzi...kruzi...ponavlja do u beskonacnost Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
SonyEricsson W800i
I ja sam jedan od ''vanzemaljaca''  Smile
Samo ortak i ja nemamo face-sto se razreda tice-...i najvise me nervira ta neka neiformisanost,svi sve znaju,ja ne znam nista...i dok onda oni meni prepricaju itd...Pa brdo ljudi se tako skonta,preko face-a,ja ga nemam,i eto ti ga vraze-zato stvarno u skoli ne znam bas puno ljudi,par odeljenja i to je to.Mada to nije samo do face-a,nego i do drustva u kom se nalazim...  Smile
Sad puno njih me je ''molilo'' da napravim profil,i vise mi je muka kad cujem pitanje-''a sto neces///''...Znam sebe,ja bih se na to navukao,zato nikada i nisam pocinjao sa WoW-om npr...xD
Iskreno,ne znam da li cu napraviti profil,mogu opusteno da zivim i bez njega,a i sa njim...Na kraju krajeva,ako je nekome stalo da me upozna,naci ce nacin za to i pored face-a-a ako hoce da me vide,ima me tamo na 1001 slici  Smile
P.S. Izvin'te ljudi,ne radi mi shift pa mi je pravopis 0  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 02:25:54 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Napraviste face na sektu... sto sa jedne strane i ima logike...

Sistem komunikacije ili velika navlakusa... da, upravo to... ako ne naucis da ovladas njime, on ce ovladati tobom...

Prednosti su mnoge: Obnavljanje starih poznanstva (sto mu je bila i prvobitna namera), Sklapanje novih prijateljstva (sto je nekako skinuto sa MySpace-a, i moze ujedno biti i mana), infomisanost o mnogo cemu (da, cak i neke oficijalne strane imaju predstavnike zaduzene za kampanju putem face-a, koliko sam upucen, cak i burek ima svoju reklamnu grupu), igrice (to sam morao da dodam zbog pokera, ako ni zbog cega drugog)

Mane: Privatnost (koja je svedena na minimum, kao sto je vec konstantovano), Sklapanje novih prijateljstva (sa sumnivim likovima, najcesce losih namera sto se vidi iz radulcevog posta - koji traze samo meso, a svi znamo da u danasnje vreme face pocinje da se koristi jos u osnovnoj skoli... a sta deca u tom dobu znaju o manipulaciji, pedofiliji, nastranosti, prevarama...), Obaveza (da, stvara se neka vrsta obaveze "biti u toku", koja vuce imaoca profila da chekira njegov profil na "pet minuta" dnevno (sto se zavrsi na svakih pet minuta po sat vremena) jer jednostavno broj prijatelja/poznanika/neznanaca konstantno raste i ako svako od njih izbaci nesto novo, treba vremena da se vidi sta je taj neko uposte postavio... sto je klasicno gubljenje vremena)

Zato i kazem... ko bude znao da ga koristi, imace velike prednosti od njega... Sto rece cess, s obzirom da vecina konstantno visi na njemu, nekome ce ta informacija ustedeti velike telefonske racune...
Drugome ce zgaditi zivot (propale slike mladih "manekena" i "manekenki" poluobnazenih u kupatilima)
Nekom trecem ce samo oduzimati vreme... (kucici/macici, farme/mafije...) ali ce zadovoljiti njegovu stranu sto se tice igara... ukoliko ga moze privuci neka igra sa face-a (s obzirom da se sve zasnivanju na napredak ukoliko se vrsi lancano pozivanje)
Zato sam i izdvojio poker kao jedinu kasvetnu igru na njemu...

Ni u cemu ne treba preterivati... to se moze, i na to se treba, gledati kao na zlatno pravilo...
Bilo komentari, bilo slike, bilo chat (koji ne razumem zasto je bolji od msn-a (kamerica zvuk) i drugih programa bas za tu namenu), bilo grupe, strane, igrice...

Face je imao jednu jedinu namenu okupljanja izgubljenih generacija, a onda je prerastao u premasovnu za'ebanciju kao kontra stvar MySpace-u... (tj. ljudi kojima je dojadio MySpace i hteli su da budu originalniji, presli su na face i tako povukli lavinu svih takvih "jedinstvenih"...)

I to ce da traje dok se ne otkrije nesto novo - bolje...

Moj savet... ako ces znati kako ces, za sta ces, i na koji nacin da koristis nalog, napravi jedan... ali nemoj da dozvolis ijednog trenutka da tvoj nalog predstavlja tvoj zivot... Pre svega ovde mislim na vreme... a onda i na sve ostalo sto se navedenog pozeraja i kicheraja tice...

Sta god uradio, zadrzi tvoj stav da je tuzno sto se sve svodi na tome da su jedine "validne" informacije one razmenjene na face-u... i sto ljudi ostaju "uskraceni" za istu ukoliko isti nemaju... i da je jos tuznije sto mobilni telefoni vise nemaju svoju ulogu u prilasku na zurkama i prilikom upoznavnaja...

Facebook vise nije stvar izbora, on se probio u potrebu i sam nacin zivljenja...

Facebook ljudi koriste na pogresan nacin... umesto reklame, proboja u javnosti, pa cak i pravljenje posla... (posto je receno da je funkcija "okupljanja" odavno izgubljena) ljudi su poceli tamo da provode svoje slobodno vreme... koje takodje mogu da utrose na mnogo (fizicki i psihicki) zdraviji nacin... ali ne... lenjost... glupost... sta god da je... uzela je maha... i jos jednom se pokazalo da to sto vecina radi, ne mora biti nuzno dobro, ali zato se manjina vidno oseca manjinom... i ne zbog demokratije, vec zbog samih sebe, poprimaju lose osobine vecine... da ne bi bili izuzeti od celine...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Brate mili (nemo' odmah da se naljutiš, ne mislim ništa loše), ja ću tebi jednom da uplatim neki kurs pisanja kratkih postova.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
SonyEricsson W800i
Dobro si rekao... Smile
... i da je jos tuznije sto mobilni telefoni vise nemaju svoju ulogu u prilasku na zurkama i prilikom upoznavnaja...

To je stvarno tuzno...1001 put mi se desi da ljudi ne pitaju za broj,nego za face.Ako nemam face-uzmu msn-ako ga se sete.O j.... ti internet  Smile
Ali sve je to povezano,kao sto su nekada mobilni telefoni u tim situacijama bili u prvom planu,tako je sada face...Sutra ce biti nesto novo,fejs ce se zaboraviti...Jbg,tako to ide.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Brate mili (nemo' odmah da se naljutiš, ne mislim ništa loše), ja ću tebi jednom da uplatim neki kurs pisanja kratkih postova.  Smile

Smile

Primljeno k znanju  Smile nista lose...  Smile trudim se ja da pisem krace... samo kada napisem kratko postoji taj strah od missunderstanding-a, a i osecam se kao da ostavljam nesto nedoreceno...

Mada ovako niko i ne procita ili ga pak dodatno zakomplikujem... Tako da, sve mi se cini da je bolje biti i delimicno shvacen nego neshvacen uopste...  Smile

@boki_grobar, bas zato sam i naveo taj primer, ispada kao da ako ne postojis na face-u, ne postojish uopshte... Bar se troskovi za moblini smanjuju... sto ce reci da ako ni zbog cega drugog, smanjite konuzmiranje face-a zbog drzavnog budzeta i razvoja privrede... ako pare od mobilne telefonije uopste idu tamo...

Edit:
P.S. Evo i ovde neke valjane diskusije na ovu temu...
http://forum.burek.com/fejk-ups-fejsbuk-t362196.html
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 03:38:18 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80

Smile

Primljeno k znanju  Smile nista lose...  Smile trudim se ja da pisem krace... samo kada napisem kratko postoji taj strah od missunderstanding-a, a i osecam se kao da ostavljam nesto nedoreceno...

Mada ovako niko i ne procita ili ga pak dodatno zakomplikujem... Tako da, sve mi se cini da je bolje biti i delimicno shvacen nego neshvacen uopste...  Smile
Bez zezanja, dobar je post.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 865
Zastava Republika Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC K700i
Ja sam imao otvoren Facebook nalog jedno 4-5 meseca cini mi se, otvorio sam ga jer su ljudi iz odeljenja non stop pricali o tome, obicno nisam tip koji ide za masom ali sam hteo da vidim sta je to. Ne bih to bila losa stvar da se koristi za prave stvari, ali kao i vecina i ja sam imao medju "prijateljima" drugare iz osnovne, stare poznanike, cak me je dodala i prva devojka sa kojom sa bio koju sam vidjao samo par dana na rekreativnoj(tada devojcica, 4 razred Smile) ali sve je ostalo na "e trebali bi da se vidimo", "stvarno bi mogli da se nadjemo da se ispricamo" i naravno nista od toga, nije mi ni zao, jer da sam hteo mogao sam da se iscimam za br. telefona i da ih pozovem da se vidimo.

Skroz lazan prikaz drugih ljudi na kojem su svi zanimljivi, "ludi" i lepi.

Kada sam dosao sebi lepo sam ga obrisao, u medjuvremenu krenuo na faks, i kad god se vidim sa drustvom iz srednje obicno slede komentari "a ti si ziv jebote?mi milslili da si mrtav, nema te" zato sto samo preko fejsa komuniciraju medjusobom i to je to. Ne znam sta bih jos dodao  i ne bih da me opominju za velicinu posta. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 09:17:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.363 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.