Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 14:58:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li napraviti Facebook profil?  (Pročitano 121056 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Pazi ta virtuelna slika se razlikuje, da li slucajno ili namjerno, od realne slike.

Ne za ljude koje dobro poznajes, jer se oni ne daju zavarati.

Ali za nova poznanstva je prirodno da se sudi povrsno. Tj. na osnovu slike i teksta, sto je jedino, jel i dostupno..

Onome ko zna lijepo da se predstavi, facebook moze bit ekstra turbo podrska i plus.

Neki nazalost u tome pretjeraju, pa se foliraju pa je bljutavo i nemre se gledat. Ali svi ti chemerni pozeri samo zele da budu voljeni  Smile  ali eto, nemaju stila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

glupost je neuništiva !

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6300
Preporucujem ga svakom...
IP sačuvana
social share
Glupost je neuništiva !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
fb ima svojih prednosti i mana...najbolje je da otvoris profil i posecujes ga 1 u 2 nedelje...pratis sta te zanima a ostalo kuliras...to ti nece oduzeti puno vremena...
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Kao sto neko rece, mozes biti nekonformista ili da pustis da te masinerija usisa u sebe, ali to je potpuno nebitno, bitno je jedino da li ces ti imati od toga neke koristi ili ne. Kod normalnih ljudi neces biti kul ako ga imas, ali neces biti kul ni ako ga nemas.
Ako izuzmemo cinjenicu da si otvaranjem fejsbuk profila potpisao da neko moze u potpunosti da kontrolise tvoje internet aktivnosti, i ako imas makar malo mozga da tamo ne pretstavis sebe u negativnom svetlu, fejsbuk je potpuno bezazlen, a ponekad cak i veoma koristan i zabavan, naravno svi mi koji imamo profile smo se pre ili kasnije smorili tamo, ali opet, lepo saberes vrline i mane i vidis sta ti  odgovara.

PS vecina ljudi koji su protivnici fejsbuka su to samo da bi se razlikovali od vecine, i misle da su pametni zbog toga, a cinjenica je da samo propustaju jedno iskustvo, kakvo god ono bilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Kao sto neko rece, mozes biti nekonformista ili da pustis da te masinerija usisa u sebe, ali to je potpuno nebitno, bitno je jedino da li ces ti imati od toga neke koristi ili ne. Kod normalnih ljudi neces biti kul ako ga imas, ali neces biti kul ni ako ga nemas.
Ako izuzmemo cinjenicu da si otvaranjem fejsbuk profila potpisao da neko moze u potpunosti da kontrolise tvoje internet aktivnosti, i ako imas makar malo mozga da tamo ne pretstavis sebe u negativnom svetlu, fejsbuk je potpuno bezazlen, a ponekad cak i [size=10pt][size=10pt]veoma koristan i zabavan[/size][/size], naravno svi mi koji imamo profile smo se pre ili kasnije smorili tamo, ali opet, lepo saberes vrline i mane i vidis sta ti  odgovara.

PS vecina ljudi koji su protivnici fejsbuka su to samo da bi se razlikovali od vecine, i misle da su pametni zbog toga, [size=10pt][size=10pt]a cinjenica je da samo propustaju jedno iskustvo[/size][/size], kakvo god ono bilo

Ne bih da se pravim pametan ali JUST LOL
« Poslednja izmena: 01. Mar 2010, 04:03:06 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ja sam jos jedan vanzemaljac ako ti pomaze da se osetis bolje  Smile

Budi svoj, individualnost je jedini vredan put, mada mnogo trnovit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
E, pa ovako. Da se javim. Smile Nisam kucao mesec dana na ovoj temi, mada sam redovno citao komentare. Dakle, pretpostavljate, napravio sam profil. I to samo 3 dana nakon otvaranja ove teme, sto ce reci da profil imam dobrih mesec dana.  Smile
Licno, mogu da kazem da sam zadovoljan. Mozda je ovo i trebalo pre da uradim. Imam oko 150 prijatelja, od toga redovno kontaktiram sa mojih bitnih 5-6 a ostale imam ne znam ni ja zasto.  Smile Tek su me svi koje i poznajem i ne poznajem dodavali u prijatelje, a ja sam samo prihvatao pa se nakupilo koliko se nakupilo...  Smile
@Bambina, ti znas (ili ne znas?!  Smile ) koliko ja cenim tvoja misljenja i stavove, i moram da kazem da si u potpunosti bila u pravu za sve sto si rekla. Da se podsetimo...Jako sam zeleo da se cujem sa prijateljima koje nisam video po 9-10 godina, a ti si rekla da ce se ta konverzacija zavrsiti i pre nego sto pocne. I zaista je tako bilo.  Smile Razmenio sam sa svima gde si, sta si, sta si upisao...i kraj. Definitivno vise nemam sta da razgovaram sa njima. Moram da priznam da me cak i nervira kada me tako neki "idiot" kojeg nisam ni video ni cuo 100 godina startuje na cetu "Staaaaaaa radiiiiiiiiis Smiley)" Realno, ja sam ubedjen da njega zabole patka sta ja radim.  Smile
I dalje me zivciraju ovi FB manijaci koji vise po 10 sati dnevno tamo. Ne kapiram sta je to toliko zanimljivo. Moram da priznam da dnevno 4-5 preko mobilnog samo otvorim stranu sa notifikacijama i pogledam da li ima neka nova, a onda uvece sednem pa sve natenane "sredim" i nikada se nisam zadrzao duze od 1,5 vremena dnevno na FB. Mnogo puta cak ni sat vremena.
Pricao sam i za poziranje...Moram da priznam da mi je jako bezveze bilo kada sam se uslikavao za profil.  Smile Kako god da sam uslikao facu, svaki put mi se cinilo fegetski  Smile i onda sam na kraju poludeo, obukao dres, stavio sal i sa facom "mnogo sam opasan" uslikao fotku. Fotografija je zestoko pozerska cak i meni, ali nije mi bilo bitno sta ce drugi reci. Onih nekoliko koji su mi vazni znaju kakav sam ja privatno, da definitivno nisam takav kao na fotografiji i to je meni dosta. Naravno, cim sam nasao neku "normalnu sliku", tj. sa bratovog rodjendana, odmah sam ovu pozersku zamenio.  Smile
I dalje tvrdim da ima gluposti na FB. Idioti koji ti divljacki salju pozive za njihovu grupu, koji te bukvalno mole da i ti posaljes poziv svim svojim prijateljima i to svaki dan...i zbog cega??? Da bi grupa imala sto vise clanova!  Smile Koja je poenta toga svega, ako se grupa zove npr. "Volim sunce, mrzim kisu"  Smile  Smiley 1
Sto se statusa tice, e to je tek boranija. Kakih sve debilizama neces naci...Ukupno sam postavio oko 15 statusa, i skoro svaki je bio stih neke pesme koja mi se dopada, i to sam stavljao bezveze, cisto da bih imao novi status  Smile Od jutros pevusim "Ko nekad u osam", verovatno ce mi to biti sledeci status...  Smile

Da ne zaboravim, Bambose, ona dva teksta sa prethodne strane su super. Bas si ubola poentu, potpuno se slazem sa svime sto si napisala.  Smile

I tako... Nisam postao zavisnik od FB, niti sam na njemu po ceo dan, a dodje mi super da komuniciram na jeftin nacin sa par dragih ljudi kada nam nestane kredita na mobilnom, ili ako brat legne na fiksni telefon...  Smile
Nisam se pokajao sto sam napravio profil, i dosao sam do zakljucka da je Fejsbuk super stvar ako znas kako i koliko da je koristis. Toliko od mene, hvala svima na misljenjima i komentarima!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ako izuzmemo cinjenicu da si otvaranjem fejsbuk profila potpisao da neko moze u potpunosti da kontrolise tvoje internet aktivnosti, i ako imas makar malo mozga da tamo ne pretstavis sebe u negativnom svetlu, fejsbuk je potpuno bezazlen, a ponekad cak i [size=10pt][size=10pt]veoma koristan i zabavan[/size][/size], naravno svi mi koji imamo profile smo se pre ili kasnije smorili tamo, ali opet, lepo saberes vrline i mane i vidis sta ti  odgovara.

PS vecina ljudi koji su protivnici fejsbuka su to samo da bi se razlikovali od vecine, i misle da su pametni zbog toga, [size=10pt][size=10pt]a cinjenica je da samo propustaju jedno iskustvo[/size][/size], kakvo god ono bilo

Ne bih da se pravim pametan ali JUST LOL

I nemoj, ne ide ti... covek nije rekao nista lose... zapravo i ovo sto si podebljao je vrlo istinito i ne vidim razloga sta je tu smesno...

Koristan je - cujes se bez fona, razmenis slike, muziku, vidis slike i skines (da se ne narezujete cd-ovima), u toku si sa citavim drustvom i aktuelnim dogadjajima...
Zabavan - citas razne gluposti i smeske, igras igrice, nabacujes se drugima i ostavljas/citas komentare na slikama i statusima...

A i sta je drugo ako ne i samo novo iskustvo na neki nacin...

To sto ti nisi nasao nijednu korisnu stvar u njemu znaci samo da ga nisi pametno iskoristio... i ne daje ti za pravo da se smejes onima koji jesu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
@stefaneka
Meni je neizmerno drago ako sam na bilo koji način pomogla da se tvoja dilema reši.  Smile

Što se tiče gluposti n FB, one su u mnogo većem broju nego stvari koje bismo mogli okarakterisati kao ''negluposti''.
Na to se nećeš nikada navići, uvek ćeš se iščuđavati (i ja nakon ovoliko staža na FB i dalje bivam povremeno potpuno šokirana) i kad pomisliš da si video već sve gluposti ovog sveta, FB administracija će se potruditi da izmisli neko novo sranje i tako postane svetski lider na internet nebu u pravljenju i promociji sranja.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 865
Zastava Republika Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC K700i
Cisto da vam kazem da su jednog decka prilikom hapsenja tj. kad su ga strpali u dzip panduri odmah
"pitali" za sifru na fejsu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 14:58:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.