Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li i ubice zasluzuju humanu smrt?  (Pročitano 2388 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Humana smrt lol

Sta ga znam, ja mislim da im je zatvor veca kazna za njihova nedela od toga da im pruzis smrt. I to jos "humanu" pa da se jos i zale da ne treba nista da ih boli. I to od strane ubica i silovatelja.   Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ubice djece i zena....serijske ubice....masovne ubice...
ratni zlocinci koji su direktno izvrsavali masovne zlocine nad civilima...
oni  sigurno ne zasluzuju humano nista  - pa ni smrt....

ali jbg...imas razne vrste ubica....
pa se ni svim ubicama ne sudi na isti nacin....

ne mozes ti porediti nekog ko je ubio nekog  olosa..
zbog nekog razloga...
ili neposredne pretnje po sopstveni  zivot...
ili ko je ubio par olosa ...u nekoj pucacini...
da bi zastitio nekog nevinog gradjanina
i ubicu koji je pocinio ubistvo ih nekog zadovoljstva ili sta znam... Smile

nema tu razlike nikakve...
ubio ti monstruma strujom ili otrovom ili mu pucao u glavu isto je to...

ali ja licno ....smatram da treba da prozive i osjete bar dio boli koju su nanijeli drugima...pre nego umru...

i naravno... smatram da se tome ne treba pridavati nikakva paznja..a kamoli neka ovakva - posebna paznja...

prave zvijezde od tih monstruma...
i svi raspravljaju o tome da li treba da ih ubiju strujom ili metkom...
dok niko vise ne prica o monstuoznim ubistvima koja su pocinili... Smile

isto kao i kad murija sklepa neke olose..pa ih premlate tj ubiju boga u njima...
onda ih mediji naprave zrtvama...
a od policajaca naprave zlikovce... Smile

i vise nikome... uopste nije vazan razlog ..i to djelo... neko krivcno...koje su pocinili..
i sto su pruzali otpor i ometali sl.lica u vrsenju sl.duznosti...
nego je vazna okrutnost policije... Smile
i svi raspravljaju jesu li sl.lica prekoracila ovlasti i upotrebila prekomjernu silu ili nisu... Smile
zar je to vazno... Smile zar ne bi trebalo da bude vazno da su uhapsili olose...
i sklonili ih sa ulice da ne prave vise sranje...drugim normalnim ljudima... Smile

sta trebaju da rade sa olosima...umjesto da ih polome i privedu... Smile
mozda  da ih caste sampitama i picem... Smile

najopasnije ti je drustvu u kojem su poremecene ljudske vrednosti..a mi svi...
danas.... zivimo u takvom drustvu...

danas je vise potovan neki partijski guru...nego lijekar koji je citav zivot posvetio zdrabvvlju drugih ljudi..ili policajac i tako dalje..da ne nabrajam... Smile

gdje to jos ima...nema nigdje.... samo ovdje ima ... Smile

pa je sasvim ovdje normalno da se olos poput golubovica pojavi na "najgledanijoj" srpskoj televiziji... Smile
i da sere nesto....on kao vodi emisiju.... Smile
da ga jos gledaju ljudi i "osteceni gradjani"  koje je on pokrao ..otimao ih ili im otimao..
udarao ih  i ko zna sta im je sve  radio... Smile

zamisli ti kako se osjeca takav jedan covjek ostecen... Smile
kad golubvica  vidi  na tv-u ...i kad vidi da drustvo od njega pravi zvjezdu,.... Smile

ko zeli da zivi u takvom poremecenom drustvu... Smile

treba bolan novi goli otok napraviti..
da se tu malo uvede rede..u drustvo.... Smile
ili par mjeseci vojsci prepustriti vlast... Smile
da to sve pohapsi...posalje na robiju....sve sto vec odavno treba da trune u zatvoru...
a  i da se pobije sve sto se treba pobit.. Smile
i da zivimo ko svi normalni ljudi... Smile

ovako se vise ne moze  Smile Smile Smile  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung GT-S7580
Sta ga znam, ja mislim da im je zatvor veca kazna za njihova nedela od toga da im pruzis smrt. I to jos "humanu" pa da se jos i zale da ne treba nista da ih boli. I to od strane ubica i silovatelja.   Smile

Затвор, али у смислу доживотне робије, агонија сигурно. А опет, зашто бисмо некога држали у животу и бацали паре на њега?

Мислим да треба бити економичан.  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Tja, ja to vidim sa stanovista pravde. Bolje neka olos "guli" jos 30 godina zatvor nego da mu prekratimo muke pa ga ubijemo kroz 10.  Smile

Inace, meni je stvarno smesno i ironicno. Zale se ljudi kako se "nehumano" ubija covek koji je mucki oteo, silovao pa ubio devojku.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Зар вешање није јефтиније, занимљивије и брже?

Мало је стресније од инјекције, можда је то проблем. Не до бог да се убица истраумира.  Smile

Dobro, opet zanimljivo, okupis narod u centru, dodju turisti, prodaju se kocice, semenke, pice, win-win situacija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Као што рече бобак, не могу се све убице третирати исто. Али ако говоримо о овом олошу од силоватеља, педофила, манијакалних убица... одговор је НЕ.

Треба бити економичан, а не трошити ињекције на њих. Послати их у рудник уранијума, нуклеарну електрану и на сва најгора могућа места да раде... па нек умиру натенане. И још да буду од користи. Или, одсећи руке, ноге и оставити у животу. Као биљку. Под условом да има неко да га храни. Ако нема, онда нек цркне од глади. Јер иначе не видим сврху кажњавања. Мора да буде кажњен, и да служи за пример.
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ovo je onaj problem "cruel and unusual punishment" koji se nalazi u Ustavu, i to ih koci.  Moj prijatelj je radio istrazivanje na ovu temu, i postoji mogucnost da ih ubiju ja mislim Nitrous Oxidom ali tada nista ne osecaju, i zbog toga ovi koce to da se uradi.  

I ja se sam pitam zbog cega drama, ako je ubijao i silovao zbog cega se posvecuje paznja njemu, njegove zrtve nisu imale sedativa.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
I ja se sam pitam zbog cega drama, ako je ubijao i silovao zbog cega se posvecuje paznja njemu, njegove zrtve nisu imale sedativa.

Stvar je u tome da je u sadasnjem pravu iskljuceno mucenje kao metod prisile ili kazna za nedelo, znaci, nema zlostavljanja zatvorenika pa cak izvrsenje smrtne kazne mora da prodje bez mucenja...
Zato danas sirom sveta za iznudjivanje informacija od zatvorenika se koriste mere koje ne ostavljaju tragove na telu...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Metak u glavu i gotovo, zavrsen posao.  Nekada je bilo vesanje iz te namere da inicialno slomi vrat, ali to se desavalo samo ako je dzelat znao sta radi, inace su se koprcali neko vreme dok se nisu ugusili na taj nacin.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Metak u glavu i gotovo, zavrsen posao.  Nekada je bilo vesanje iz te namere da inicialno slomi vrat, ali to se desavalo samo ako je dzelat znao sta radi, inace su se koprcali neko vreme dok se nisu ugusili na taj nacin.

Vesanje i jeste ustvari da se covek ugusi, jer tad je bila u modi patnja  Smile
Opet, giljotina je jos najhumanija, garant sece glavu i traje deo sekunde, mislim, glava je jos ziva nekih po minute, kod nekih duze ali sumnjam da sta oseca, mislim, tesko moze da oseti da ga boli jedan deo tela  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.