Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 72306 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Evo malo slika.

Bio sam sa drugovima koji su bili na svim mogućim demonstracijama od 9. marta. Ovoliko pljačkanja i divljanja u Beogradu nikada nije bilo.
licno sam gledao izivljavanja i pljackanja 5 oktobra...ovo danas je otprilike isto... Smile

Nije tačno.

Petog oktobra je bila jedino opljačkana Markova parfimerija. Večeras su demolirano i pljačkano na veliko - od bele tehnike, parfema do patika i trenerki i običnih bakalnica sa hranom.

Bio sam i devetog marta na ulici, i petog oktobra na ulici, bio sam i večeras..Ovo je sodoma i gomora.
ti si 5 oktobra bio kuci ako tvrdis to sto si napisao...nije marko bio vlasnik 10 parfimerija....a ja sam izbrojao tog dana bar 10 izloga od parfimerija koji su bili razbijeni i opljackani.....lopovi su 5 oktobra isli organizovano...bar ovi iz okoline gde ja zivim Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 

Nije tačno.

Petog oktobra je bila jedino opljačkana Markova parfimerija. Večeras su demolirano i pljačkano na veliko - od bele tehnike, parfema do patika i trenerki i običnih bakalnica sa hranom.

Bio sam i devetog marta na ulici, i petog oktobra na ulici, bio sam i večeras..Ovo je sodoma i gomora.

meni se cini da je razbijanje slicno, samo sto su i peti oktobar i deveti mart imali neki rezultat... ovaj dvadeset prvi februar za sad ne vidim kako moze da ima bilo kakav pozitivan rezultat, a i tesko se izgovara...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Umjesto Meca otvoriti restrorane sa kavurmom, cvarcima, svim tradicionalnim jelima... Smile Smile Smile

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Moj potpis  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Тада се пљачкало уз подршку Чеде, Чанка, Тадића.... то никако није исто. Ово су хулигани, а оно су били ослободиоци.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nije tačno.

Danilo, nije bitno za celu situaciju ali veruj mi da se mnogo vise opljackalo 2000-te nego sto ti mislis. Pa slikao sam se pored bar 7-8 prodavnica "otvorenih" za samoposluzivanje. Da ne nabrajam kioske koji su padali i na Autokomandi, pa i na Konjarniku.

Crowz,

U redu kiosci...ali ovo večeras je bilo strašno. Rulja do sada nikada nije serijski pljačkala u samom centru grada. Rulja bi ubila one nesretne policajce po Resavskoj da su mogli. Niko nije ni pokušao da zaustavi te klince, samo su neke žene vikale i preklinjale ih da prekinu.

Odrasla je jedna mnogo surovija i bezobzirnija generacija od svih dosadašnjih. Imamo veliki socijalni problem...
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 03:01:28 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Nije tačno.

Danilo, nije bitno za celu situaciju ali veruj mi da se mnogo vise opljackalo 2000-te nego sto ti mislis. Pa slikao sam se pored bar 7-8 prodavnica "otvorenih" za samoposluzivanje. Da ne nabrajam kioske koji su padali i na Autokomandi, pa i na Konjarniku.

Crowz,

U redu kiosci...ali ovo večeras je bilo strašno. Rulja do sada nikada nije serijski pljačkala u samom centru grada. Rulja bi ubila one nesretne policajce po Resavskoj da su mogli. Niko nije ni pokušao da zaustavi te klince, samo su neke žene vikale i preklinjale ih da prekinu.

Odrasla je jedna mnogo surovija i bezobzirnija generacija od svih dosadašnjih. Imamo veliki socijalni problem...

Pa sta su murjacima dali, space cookies ili ih napusili?
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC one
Maradic, brate lako je slaviti dobijeno, aj ti podnesi mirno nesto izgubljeno...
p.s ne branim ni jednu malu picku sto pljacka prodavnice, da se zna Smile
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Maradic, brate lako je slaviti dobijeno, aj ti podnesi mirno nesto izgubljeno...

Varaš se.

Ljudi koji su bili ispred hrama Svetog Save su pokazali šta znači dostojanstvo.

A za to vreme su mogle da se čuju detonacije zapaljenih automobila, smrad paljevine onih drugih "patriota" koji su večeras svojim primitivizmom i divljaštvom i slikom koju je video ceo svet pokazali da su najbolji prijatelji Oslobodilačke vojske Kosova.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Nije u tome poenta, nego u prezentaciji slika, ko da je neko sminkao sve ovo za svijet. Nekako mi izgleda po stranim medijima isuvise pravilno, na jednoj strani mirni i radosni Albanci a na drugoj nemirni Srbi koji pale ambasade, sve mi nekako smrdi. Nekako se udesilo da su Albanci pozitivni a Srbi negativni. Albancima ne mozes nista prebaciti a Srbi zapalili Americku ambasadu. Treba malko razmisliti gdje je tu sabotaza. Napali klince dva dana pa ce ovi, ako je prilike zapaliti i Kinesku ambasadu... Ukoliko policija ne bi sprijecila. Da tih par stotina klinaca jednostavno useta u najcuvaniju zgradu a Al Quaida eto, ne moze. Nego, nekako su se ocekivale ove slike a neko je mozda dan ranije iznajmio stan preko puta ambasade i u pravo vrijeme stisnuo "rec"! Valjda neko razumije o cemu palamudim
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Crowz,

Za danasnju situaciju krivim iskljucivo MUP i njihove poglavice.

Tak kad je ambasada dogorela do pola, satro upadaju ko na filmu ninje sa hamerima... Da li ovo licemerje samo ja primecujem?  Smile

Kao da MUP nije mogao da proceni rizik skupa, kao da nisu mogli da naprave 3-4 situaciona pristupa?

A sada su nam krivi "klinci" od 14-15 godina?

Kazem ti, da si video koliko je policijskih oklopljenih vitezova bilo ispred B92 i Merkatora, pomislio bi da se snimaju ratovi zvezda u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.