Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 72368 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC 
ja bih se slozio sa procenom oko pola miliona
sasvim pristojan broj
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung neki
Sramota je to jer je protest organizovan da bi pokazali svetu da se ne slazemo sa necivvilizacijskim cinom koji nam je ucinjen a pokazali smo da umemo samo silom i vandalstvom.
500.000 људи је мирно протествовало а ти драмиш због 500 хулигана испред амбасада које је полиција силом растерала?
1 од 1000 је правио проблем! Па где ћеш бољи проценат!
Sramota je to jer smo umesto reci utehe i nade culi od nasih vodja pretnje i parole.
А шта су требали да кажу? Шта нису требали да кажу?
Ne dramim, nego kazem da je bitna slika koja je otisla u svet, a ne ono sto ti ili ja mislimo o tome.
Trebali su da stisnu muda i da kazu "Narode, Kosovo i Metohija od nedelje zvanicno nije u sastavu Srbije i svi mi podnosimo ostavke jer nismo mogli da to sprecimo. Do dana kad Kosovo i Metohija opet ne bude nase radice svako kako zna i ume na tome". A ne da Toma preti praznom puskom sta ce biti ako ovi koji su u Beogradu sidju na Kosovo.
Jel mislis da ga je neko stvarno shvatio ozbiljno?
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Evo malo slika.

Bio sam sa drugovima koji su bili na svim mogućim demonstracijama od 9. marta. Ovoliko pljačkanja i divljanja u Beogradu nikada nije bilo.
licno sam gledao izivljavanja i pljackanja 5 oktobra...ovo danas je otprilike isto... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ovo je tako sramno...
To je sve sto bih mogla da kazem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Evo malo slika.

Bio sam sa drugovima koji su bili na svim mogućim demonstracijama od 9. marta. Ovoliko pljačkanja i divljanja u Beogradu nikada nije bilo.
licno sam gledao izivljavanja i pljackanja 5 oktobra...ovo danas je otprilike isto... Smile

Nije tačno.

Petog oktobra je bila jedino opljačkana Markova parfimerija. Večeras su demolirano i pljačkano na veliko - od bele tehnike, parfema do patika i trenerki i običnih bakalnica sa hranom.

Klinci su se tukli za patike koje su prethodno pljačkali po radnjama.

Bio sam i devetog marta na ulici, i petog oktobra na ulici, bio sam i večeras..Ovo je sodoma i gomora. Ovi klinci koji su odrastali pod Slobom nemaju osećaja ni za tuđ život, ni za imovinu ni za nacionalne interese. Petog oktobra sam viđao kako ljudi iz obezbeđenja spašavaju policajce od rulje. Večeras se rulja takmičila kako da pogodi kamenicom ili parčetom betona policajca koji ih uopšte nisu ni dirali već su b]stajali sa strane[/b].
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 02:53:44 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Zaista?

A sad povecaj mapu i crtaj skoro do Pravnog, skoro do Moskve i do Londona.

Znam da je guzve bilo skoro do Pravnog, tuda sam se ja izvlacio, a twice je bio kod hotela Moskve. Aj sracunaj ponovo, pa reci cifru.

P.S. Naravno da nije bilo 2 miliona ljudi ali ova tvoja slika mozda predstavlja povrsinu gde su se skupili ljudi povodom doceka kosarkasa 1998-me god.

ja koliko sam video na slikama forumasa, bilo je prilicno pusto van ovog dela na slici... inace, kad masa krene da seta, onda i 10 hiljada deluje nepregledno zato
sto se razrede, pa ne bude ni jedan covek po kvadratu... da bi setao ulicom, treba ti bar jedan kvadratni metar prostora...

toliko o milion ljudi 5 oktobra Smile......kad sam se vratio kuci 6 oktobra 2000 i video da na svim vestima govore o milion ljudi...vristao sam odsmeha...tog dana nas nije bilo vise od 300.000 Smile

upravo tako... i nikada nije ni bilo vise u bgu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Nije tačno.

Petog oktobra je bila jedino opljačkana Markova parfimerija. Večeras su demolirano i pljačkano na veliko - od bele tehnike, parfema do patika i trenerki i običnih bakalnica sa hranom.

Danilo, nije bitno za celu situaciju ali veruj mi da se mnogo vise opljackalo 2000-te nego sto ti mislis. Pa slikao sam se pored bar 7-8 prodavnica "otvorenih" za samoposluzivanje. Da ne nabrajam kioske koji su padali i na Autokomandi, pa i na Konjarniku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Nije tačno.

Bio sam i devetog marta na ulici, i petog oktobra na ulici, bio sam i večeras..Ovo je sodoma i gomora.

Ja gledam scenu, neki likovi ukrali cizme, a ovi policajci (njih 120) ispred americke ambasade svi bacaju stitove i trce za ovim sto je ukro cipele, mislim da su ga uhvatili tamo negde al dok se vratishe... ode ambasada..... i josh neki lik ostavio svoje ugljenisano telo, dobro nije i glavu zaboravio..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5

ja koliko sam video na slikama forumasa, bilo je prilicno pusto van ovog dela na slici... inace, kad masa krene da seta, onda i 10 hiljada deluje nepregledno zato
sto se razrede, pa ne bude ni jedan covek po kvadratu... da bi setao ulicom, treba ti bar jedan kvadratni metar prostora...

Pa pogledaj na dominikovoj drugoj fotki dokle se proteze masa u pravcu pravnog.

A za pravac prema Moskvi, pitaj twice-a kad se naspava. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ne kaki vec primeti da je Burek imao problem rada sa serverom ...

A za utiske a mirnog protesta slobodno mozes da me pitas na pp, ako zelis mozes videti i slike. Mnogo slika.
Mada to sad nije uopste vazno, zar ne. Miran protest nije ni postojao.
Kako se kaze, nisam bio u zizi dogadjaja ali mislim da vecina ucesnika nisu bili "nemirni" nego je neki 1-3% vrsio nerede. ALi ogromna vecina je dosla da mirno protestuje i to su, mislim, i ucinili.
Zove se Nemanja, btw.  Smile
Jel se to onaj Emir zove Nemanja?

П.С.На Новом Београду на једној згради неко је упалио светла у облику 4 слова С. Имам фотке у телефону не види се баш најбоље окачићу сутра. Изгледало је баш моћно.

Овако је Изгледало Ушће!  Smile Smile Smile
Ludo, skoro ko monataza
BEOGRAD, 21. februar 2008. (FoNet) - Grupe huligana zapalile
su večeras i na Savskom trgu desetak kontejnera i
demolirali su autobuska stajališta.

Dok su pljačkali četiri kioska, oni su nosili transparent
"Kosovo je zauvek Srbija".
Pa kako se ponasaju cudi me da na trasparentu nije stojalo "Kosovo republjik"

Ali ajde da rezimiramo aktualnu situaciju. Prije par dana Albanci prozvali samostalnost. Slijede priznanja, Albanci mirno slave, ne provociraju, ne ruse, ne pale, dijele dzabe kolace u centru Pristine. Srbi pale granicni punkt.
Slijede daljnja priznanja. Albanci crtaju USA i ostale zastave po zidovima, masu istim zastavama, slave i dalje. Srbi pale i demoliraju ambasade i pale zastave USA i ostalih, uz put demoliraju butike i ostalo.
I sve to dierkt TV prenos u svijet. Albanci civilizirani, mirni i dostojanstveni - Srbi urlaju, pale ambasade i demoliraju sve sto stigne pod ruku na mirnim demonstracijama "Sto bi bilo da su nemirne demonstracije".
Srbija povlaci ambasadore, Kosovo prima ambasadore...
Pa sto se dogadja, jel ovo crno-bijeli svijet!?
Izgleda nekako tako. Prvo, kako to par stotina klinaca tako lako upada u najcuvaniju ambasadu? I ajde neka kaze neko ko je bio tamo, nesto mi je sumnjivo brzo planula ambasada, ko da je neko bacio napalm u nju? Kako to da je Tadic u Rumuniji, preko puta i nije stigao da skokne avionom u BG a mislim da je nekako znao kakve ce biti "mirne" demonstracije. Mogao se bar slikati sa slikom BG-a u pozadini i reci da mu je jako bitno to sto se dogaca u BG-u pa je prekinuo posjetu. Jasno kome idu plus poeni, onome koji je "izgubio" izbore a da ih je dobio, razjedinio bi desnicu jer ionako ne bi mogao nista vece uciniti od ucinjenog.
Rezervisti ulaze u sukob sa policijom Kosova i nekako dovode malo blize do dosta ulja u vatru. Da je neki od policije Kosova malko pripucao pa neko i stradao, otislo bi se na veci kalibar a policija Kosova po KFOR. Ali eto, tu je bilo mirno i dostojanstveno.
Prvo, da neko neutralan (ajd ga nadji?) malko preispita ko je od policije odgovoran sto se nije cuvala ambasada i kako je CNN to direktno prenosio u svijet (cudo tehnike) i da li ce se saznati ciji ugljenisani les je nadjen u zgradi. Jos malo pa ko  Gleiwitz  '39 godine. Sve nekako glatko islo. 
Uz sve to demoliranje ambasada koje nemaju veze sa priznanjem Kosova, cisto da dobiju motivaciju.
Eto toliko, ko je lud pa nek mi vjeruje
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.