Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 78108 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
MUP očajno rasporedio "trupe".
Pojedini delovi grada bez ijednog štrumfa. Užas. Mogao si poneti kući trafiku.

A tvrdim da je bilo između 1,5 i 2 miliona ljudi.

Ovi što su sedeli kod kuće mogu samo da računaju po slikama kvadrate i ostale gluposti. Da znaju samo gde su sve ljudi bili i koliko ih je bilo ne bi tako pričali.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Crowz,

U redu kiosci...ali ovo večeras je bilo strašno. Rulja do sada nikada nije serijski pljačkala u samom centru grada. Rulja bi ubila one nesretne policajce po Resavskoj da su mogli. Niko nije ni pokušao da zaustavi te klince, samo su neke žene vikale i preklinjale ih da prekinu.

Odrasla je jedna mnogo surovija i bezobzirnija generacija od svih dosadašnjih. Imamo veliki socijalni problem...

Za danasnju situaciju krivim iskljucivo MUP i njihove poglavice.

Tak kad je ambasada dogorela do pola, satro upadaju ko na filmu ninje sa hamerima... Da li ovo licemerje samo ja primecujem?  Smile

Kao da MUP nije mogao da proceni rizik skupa, kao da nisu mogli da naprave 3-4 situaciona pristupa?

A sada su nam krivi "klinci" od 14-15 godina?

Kazem ti, da si video koliko je policijskih oklopljenih vitezova bilo ispred B92 i Merkatora, pomislio bi da se snimaju ratovi zvezda u Srbiji.

Nekako, ko namjerno a zna se kome koristi, mada se pravi krivac nece naci ili ce biti podmetnut neki idiot. Malo vuce na 9/11 ili tripujem. Naravno, ne vjerujem da ce MUP Srbije moci vrsiti istragu po Americkoj ambasadi. Nek neko isprica koliko je trebalo da plane. Strani mediji kazu ko kutija sibica. A nekako mi je objekat manjeg prioriteta Merkator nego ambasada za cuvanje. Nesto smrdi a nije spaljena ambasada  Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 03:24:43 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Nekako, ko namjerno a zna se kome koristi, mada se pravi krivac nece naci ili ce biti podmetnut neki idiot. Malo vuce na 9/11 ili tripujem. Naravno, ne vjerujem da ce MUP Srbije moci vrsiti istragu po Americkoj ambasadi. Nek neko isprica koliko je trebalo da plane. Strani mediji kazu ko kutija sibica. A nekako mi je objekat manjeg prioriteta Merkator nego ambasada za cuvanje

Dobro, je. Mislio sam da sam lud, kad su samo meni neke stvari sumnjive. Sad ce neko: "Opet teorija zavere..."  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pa kad te dosta dugo pokusavaju praviti ludim, pomislis i sam da je tako. Oko 500 policajaca, desetak kombija i nesto bodljikave zice pa bi klinci se okrenuli trafikama koje ne bi bile na CNN-u
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 03:28:03 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC one
Znam ja maradic sta si ti hteo da kazes, ali, iskreno... je li jednom, ali jednom nas svet prikazao u lepom svetlu, sta god bilo?... realno...
I da smo sada mirno protestvovali, objavili bi nesto tipa "Srbi mirno prihvatili nezavisnost"  Smiley 1 , oni nas nikada nece prikazivati u lepom svetlu, ustvari hoce, ali tek onda kada ostvare svoje interese...
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 03:29:25 od GDP »
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Crowz,

U redu kiosci...ali ovo večeras je bilo strašno. Rulja do sada nikada nije serijski pljačkala u samom centru grada. Rulja bi ubila one nesretne policajce po Resavskoj da su mogli. Niko nije ni pokušao da zaustavi te klince, samo su neke žene vikale i preklinjale ih da prekinu.

Odrasla je jedna mnogo surovija i bezobzirnija generacija od svih dosadašnjih. Imamo veliki socijalni problem...

Za danasnju situaciju krivim iskljucivo MUP i njihove poglavice.

Tak kad je ambasada dogorela do pola, satro upadaju ko na filmu ninje sa hamerima... Da li ovo licemerje samo ja primecujem?  Smile

Kao da MUP nije mogao da proceni rizik skupa, kao da nisu mogli da naprave 3-4 situaciona pristupa?

A sada su nam krivi "klinci" od 14-15 godina?

Kazem ti, da si video koliko je policijskih oklopljenih vitezova bilo ispred B92 i Merkatora, pomislio bi da se snimaju ratovi zvezda u Srbiji.

Crowz,

Slažem se.

Policija nije radila svoj posao. I za to neko treba da odgovora. I to ne lokalni šef stanice već neko u vladi. Umesto dostojanstva i ponosa u svet je otišla slika velike sramote i divljaštva. Kao da smo Gaza ili Mogadiš.

Ovakvim ponašanjem i vlast i divljaci su puno uradili. Ali ne za Srbiju već za interese kosovskih Albanaca.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 03:34:20 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Pa pogledaj na dominikovoj drugoj fotki dokle se proteze masa u pravcu pravnog.

A za pravac prema Moskvi, pitaj twice-a kad se naspava. Wink

Na njoj sam i gledao, vec tamo kod crkve se vidi asfalt, a i u parku iza nekako praznjikavo (ima slika na sajtu Politike)... sve u svemu, vise od 200-300k nije bilo... nije bilo vise ni 5 oktobra,
ni bilo kada pre, verovatno... nego je vec 2008. i vreme da napredujemo u procenama Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Izneveerio me VELJA koji je obecao da ce da unisti  B92.  A NIJE.    Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 03:36:54 od okno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
 Smile
Ljudi ja ne mogu da verujem da pišete nebuloze 200-300 hiljada...
Ne vredi ni raspravljati...
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.