Vojvodina oko 20 000 km2 kosovo oko 10 000 km2 sandžak u srbiji od 5 000-10 000 km2 a sad je srbija cijela oko 88 000 km2
[Edit by vlado85: Zabranjeno pisanje ALL CAPS pravilnikom Politickog ~ Geopolitickog foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!] [Edit by vlado85: Ne pisi dvije poruke za redom. Koristi opciju u gornjem desnom uglu poruke]
mislis na federaciju ili bih sa rs u svakom slucaju u federaciji zive hrvati i bosnjaci podjeli i to mislim da ce te nakaciti neki moderator ako nesto ne uradis sa tim postovima u svakom slucaju to se nece desiti tako da o tome ne vrijei raspravljati sandzak je nekako previse izolovan i opkoljen srbima i siptarima
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 15:55:18 od gogio »
mislim na cjelovitu bih kao što vidiš gore,a ajd dosadna ova rasprava pa pitanje je "da li će se srbija raspasti" i tu treba reći da ili ne,a mi smo i previše rekli!Zar ne?
jeste da, sasvim tacno samo sto sam ja srbin koji pizdi ili ti ga opasni srbin jer sam ostao odsjecen od matice u hnovom, da nemoj da kucas postove tako za redom ako oces nesto da dodas imas opciju izmeni poludjece moderatori