Пунски рат, Тридесетогодишњи рат, Седмогодишњи рат, Наполеонови ратови, Амерички грађански рат, Други светски рат, Вијетнамски рат, рат у Ираку izbijaju zbog velikog teritorijalnog apetita srbije
rat i pokušaj otimanje kodne "srpske krajine",rat,genocid u srebrenici i pokušaj BiH uklanjanja i preimonavanja u Srbiju,te nestanak muslimana,bošnjaka i hrvata...jesul to srbi radili ili napoleon...
Ma sikter bre ti, hrvatsko cvijece! Sta vi imate sa nasim muslimanima? Oni su lojalni gradjani Srbije. Znas dobro da su vehabiti, sekta koja hoce kod vas da uvede red. Malo da vam vise zabrade hanume i da se malo redovnije molite. Da ste ljudi, pokazali bi kako ste Mladica zarobili sa vojskom bez hrane i vode u kasarni. Molio vas, kumio obecavao da ce ostati u kasarni i to vasem Aliji direktno. Skupili ste se da pobijete one jadne izgladnele vojnike. A kad je izleteo iz kasarne na tenkovima i poceo da vas gazi ko pravi vojnik, zakukaste do neba. Sta ste trazili to ste dobili. Sad likujes ovde oko raspada Srbije. Pusti da je mi delimo, ona je nasa, a za vas ce i Beogradski pasaluk da ima djebane uvek.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic