crna gora se jedva otcijepila a ne da se vojvodina otcijepi o cemu ovi ljudi pricaju...kad se dobro razmisli ostao je jedan broj glasova nakon referenduma u cg koji nije prebrojan a taj isti broj je mogao da promijeni rezultat referenduma....mislim da vojvodina sanse nema da se otcijepi jer ako se otcijepi vojvodina ja cu vjerovatno tada biti predsjednik usa...kosovo mozda i ima sanse ali uz malo truda nasih politicara to se nece dogoditi
et kakvi ste vi...konačno se složimo i shvatomi da niš nije u našim rukama onda se neki č..... javi i najavi da želite RS.e pa i mi hoćemo onda sandžak
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
albanci mrze srbiju,bošnjaci je mrze,mađari je mrze...polako ljudi,polako...sve će se vama komadat malo po malo...a ako nežele da žive u bosni nek se sele u Srbiju ups...BG pašaluk