albanci mrze srbiju,bošnjaci je mrze,mađari je mrze...polako ljudi,polako...sve će se vama komadat malo po malo...a ako nežele da žive u bosni nek se sele u Srbiju ups...BG pašaluk
Sta je tebi covjece opet lazes,gdje su ti cinjenice?Hoces reci da su Madjari vecina u Vojvodini na etnicki cistoj teritoriji?Hoces reci da je Sandzak nesto,pa znas li ti koliki je Sandzak,znas li koliko ima stanovnika,pa to ti je kao kad bi se Dorcol otcjepio od Beograda i Srbije.Ja znam da je tebi tesko prihvatiti cinjenice ali nemoj se sluziti lazima da bi vodu prevukao na svoj mlin,to ovdje nece ici!Istina je bolna ali sta ces!
Srbiju nema niko nameru da secka. To je uvrnuto u glavama primitvaca, branioca kolektivistickih tekovina. Ona se moze raspasti samo zahvaljujuci unutrasnjim politickim elitama. Dignuti standard je veoma tesko. Mnogo teze nego 'boriti se Kosovo'. Evo kako su politicke elite zadnjih vise od pola godine napravile marketing oko Kosova. Niti njih interesuje Kosovo niti ce ih interesovati. Kradje su primarna zelja mutanata na vlasti. Da bi to imali, morali bi imali politiku tenzija, kojom je vladao Milosevic. Ostalo je Vehabije i Vojvodina. Evo kako se tenzija pravi: Velja svinjar proda vojvodjanski autoput u vidu koncesije. Kostres, kao legitiman presednik skupstine trazi ugovor. Vlasti pitaju, ko je pa on da tako nesto trazi nasem genijalcu Velji. Kostres nema kome da se zali, jer nema ustavnog suda, nema nikoga. Zali se omndubsmanu. Ovaj naravno kaze, daj da vidimo sta tamo pise. Odgovara se, ovaj Kostres je stvano autonomas. Eno juce razgovarao sa jednim madjarom na ulici. Pa da dogovorili su se da prodaju Vojvodinu. Izadje Canak i kaze: lopine ne pljackajte. Ovi kazu: zna se ko je Canak. Eno dogovorio da proda vojvodinu amerima. Sve to krece laganim svadjama, krecu incidenti i naravno vlasti treba da brane.
Zapamtite: jedini i jedini cilj mutanata sa vlasti je da kradu. uopste ih ne interesuje Srbija, njen izgled, njena buducnost. traze se samo krivci i tenzije. Stvarno da se pitamo, koliko Srbija moze da opstane sa ovim stakorima na vlasti. I da se formira vlada opet ce biti isto. Resenje: novi izbori, nema koalicija, kom obojci kom opanci. Sto rece Canak: posle radikala nema kajanja.( u njih svrstavam sve koji ne zele dobro ovoj zemlji i ovom narodu). Doslo je vreme.
PS Moderatori vidite ovog usranog baliju sto zajebava ovde? Pa daj skidajte to g*no. Preporucujem bez opomene, turci su nedokazani.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2007, 22:48:57 od shkorpion »
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Jedna stwar je ocigledna da se Srbija rspada.Hteli vi to ili ne Kosovo je vec nezavisno, zatim ide Sandzak, pa Vojvodina i na kraju deo oko Vranja koji isto postaje nezavisan.To je neka moja teorija kako ce izgledati karta Balkana za nekih 5-10 godina, a sve se to cini radi zastite Evrope od muslimanske zajednice i Dzihada.
Jedna stwar je ocigledna da se Srbija rspada.Hteli vi to ili ne Kosovo je vec nezavisno, zatim ide Sandzak, pa Vojvodina i na kraju deo oko Vranja koji isto postaje nezavisan.To je neka moja teorija kako ce izgledati karta Balkana za nekih 5-10 godina, a sve se to cini radi zastite Evrope od muslimanske zajednice i Dzihada.
To bi se dogodilo mirnim putem ako nece u evropu. Granice se nece menjati, ali intervencije ce biti. Ako nastave mutanti da brane.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Сви знамо да Запад жели да Косово буде независно.Као и то да ће се Војводина одцепити ако Косово буде независно.И од Србије не би остало ништа.
А са друге стране вехабије спремају терористички напад на Србије,не би ли помогли распаду Србије.
Да ли ће се Србије распасти?
VOJVODINA SE NECE OTCEPITI! ZASTO STALNO POTENCIRATE TU VOJVODINU. MISLIM, TU JE VECINSKO STANOVNISTVO MEDJU MNOOOOOOOOOGIM DRUGIM - S_R_B_I! JEDNIO - PONAVLJAM, JEDINO , AKO SRBE NE OKRENU PROTIV SRBA STO INACE CEDA I CANAK RADE!
Ништа од таквог цијепања брате, неће ЕУ још једну муслиманску државу у Европи. Што толико серу о томе да се не смије РС одвојити од ФБиХ, није ваљда да нам толико среће желе... А опет ту су и руси, кинези, шпанци... никоме не одговара толико цјепкање. Ово око КиМ сад је у ствари обично препуцавање руса и амера (енглеза и фанцуза), па шта се они договоре, тако нам је...
" Ako znamo da smo za druge demoni zbog toga sto smo bili u svakom problemu, ako znamo da smo paradigma svakog zla u Srbiji, onda treba da shvatimo da nas cekaju kako bi nas unistili u prvom trenutku nase slabosti. I nemoj da mi govoris da to razumes. Pokazi. Nemoj da cutis kada lazu o tebi. Reci ne! Sto puta. Kad god otvore usta. Pogledaj sta su od mene napravili." Zoran Djindjic