Nemojte skretati sa teme ili vredjati ucesnike diskusije. Nemojte forum koristiti za reklamiranje bilo kakvih sadrzaja Nemojte svojim komentarima krsiti aktuelne zakone Srbije.
evo i tebi malo pravila vidis...mene vredja ta slika u tvom potpisu posle 10 godina...pa...nicega mislim...ti ili hoces namerno da budes idiot ili ti stvarno nisu jasne neke stvari oko tih 90-tih
hocu li i ja moci da budem kulturni evropejac kad pochnem ljude da nazivam idiotima zato shto mi se ne svidjaju slike u njihovom potpisu i njihovo politichko mishljenje ?
pa...mogli bi da se pridruzite to bi vam bio vrlo pametan potez
Izvređao si učesnika diskusije,posle kao se pozivaš na pravila foruma,veoma licemerno.Ja nisam radikal i ne slažem se sa njegovim stavovima,ali on stavove brani na kulturan i primeren načim,tako da nema potrebe za uvredama,to je demokratska rasprava.Svako može da opljune po drugome,to je najlakše.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 02:07:36 od diletant »
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
HTC One
@dimacar, opusti se malo. O slikama u potpisima je raspravljano mnogo puta do sada, i opsti je zakljucak da nisu uvredljive. Cak i da jesu (a ponavljam da nisu), to ti ne daje za pravo da vredjas druge clanove. Za sve nejasnoce se obrati modovima na pp ili klikni na opciju Prijavi moderatoru.
zanima me psihološki profil ljudi koji u svoj potpis na forumu stavljaju slike političara. čemu to, stvarno bih volela da shvatim. zašto uopšte stavljati bilo čiju sliku a naročito političara. moja drugarica nosi šešeljevu sliku u novčaniku i sto puta sam je pitala zašto i ni jednom nije umela da mi kaže
zanima me psihološki profil ljudi koji u svoj potpis na forumu stavljaju slike političara. čemu to, stvarno bih volela da shvatim. zašto uopšte stavljati bilo čiju sliku a naročito političara. moja drugarica nosi šešeljevu sliku u novčaniku i sto puta sam je pitala zašto i ni jednom nije umela da mi kaže
Iz vise razloga predpostavljam. Neki da bi druge nervirali na forumu politika, neki jer su im to idoli ili su politicki zaslepljeni a neki iz revolta. A tvoja drugarica je verovatno perverzna s obzirom da se odlichno zna chije se slike nose u novchaniku.
Iz vise razloga predpostavljam. Neki da bi druge nervirali na forumu politika, neki jer su im to idoli ili su politicki zaslepljeni a neki iz revolta. A tvoja drugarica je verovatno perverzna s obzirom da se odlichno zna chije se slike nose u novchaniku.
e, to mi je drugarica, pazi šta pričaš! jeste da je radikalna ali je ja u svakom slučaju obožavam!
e, to mi je drugarica, pazi šta pričaš! jeste da je radikalna ali je ja u svakom slučaju obožavam!
Pa onda ti nama odgovori kakav je to psiholoshki profil ljudi... mislim odgovori na svoje pitanje jer lichno poznajesh jednu takvu.