ja sam samo preneo kako je srkich napisao, a to je da je Toma kupio 2 stana od 160 kvadrata a tu gde on stanuje kvadrat je oko 2.000 evra ako ne i više...zato se matematika nikako ne uklapa i naravno da ne mislim da je kupio te stanove od plate i neću da ulazim u to kako je došao do para...samo znam da je svojevremeno izjavljivao da je skroman narodski čovek i da je ponosan što živi u KG, što vozi Yuga i slične gluposti... Za Čedu nemam pojma kako je došao do džipa niti me nešto preterano zanima
A kako to opozicija krade zhivo me zanima? A svi znamo da je Toma od 17 godina samo dve godine bio vlast i to ni blizu vlast kao Sloba ili ovi posle Slobe. Dakle da rezimiramo vas i dalje opterecuju Tomina dva stana za koje ne zna koliko su placena i 1 audi za koji se ne zna jel placen kesom ili na lizing... A kofer afere, namesteni tenderi, kupovine fabrika to je nebitno???
ne znam zašto si mene citirao 'al pošto jesi evo odgovora: opet ti kažem ne zanima me kako su došli do para ni Toma ni Čeda ni neko drugi niti sam ja ovde pomenuo kako je ko došao do imovine... samo sam se umešao u priču između tebe i skrich-a da dokažem da od plate sigurno nije kupio ta 2 stana...kako ih je kupio ne znam 'al od poslaničke plate nije
polako ljudi... napisaste nekolio strana od kao nisam dosao na burek i sve skoro isto... svaki post lici...
da sada svakog ne bi citirao ukratko.
(ovo sam vec negde na nekoj temi pisao - mozda i ovde)
znaci sto se tice para i slicno.
Mnogo su vece pare u poziciji... pa zakljucite samo koliko se para pokrade kada se nesto kupuje i pravi ... Koliko pokradeno kada je Djindjicev kum Kostic kupio one secerane i slicno... da ne sirim... znaci mnogo veca lova je u poziciji nego u opoziciji i sa te tacke gledisa je jako glupo porediti SRS i dobre plate u opoziciji sa pozicijom...
Znaci, sto neki politicar u opoziciji zaradi legalno za mesec dana od skupstine i nekih tamo odbora i teih fora, politicar u poziciji zarati skoro toliko nedeljno (da ne preteram dnevno). Sa te tacke gledista svako ko nece u vlast je lud.
Sto se tice stanova , kuca i slicno... Ma eno Jelasica u vili ... eno Dacica sa koferom od 100 000 evra da sada ne idem redom ... i apsolutno niko nije u zatvoru ali znajte... mi kao narod smo za njih glasali (kako ko za koga) i mi smo im dali mogucnost da sami sebe odvoravaju a da nas j*bu u pojam i zbog svega toga bolje da se pokrijemo usima a ne da diskutujemo o tome.
verovatno ima istine u svemu tome što si napisao jer si možda više upoznat nego ja... ja mogu za nekog da kažem da je loš političar i da se ne slažem sa njegovom politikom, ali stvarno me ne interesuje kako on dolazii do para... nikada nisam rekao ni za jednog političara da je lopov jer mi niko nije to dokazao....postoje priče da ako si na lokalnom nivou imaš veće šanse da zaradiš nego inače, ali opet to ne daje za pravo nikom da se kaže da je lopov...jednostavno svako iskoristi ili ne iskoristi priliku koja mu se pruži na ovaj ili onaj način... činjenica je da nijedan političar u Srbiji ne može da kupi stanove, vile, automobile...itd. od poslaničke plate...e sad šta oni tu muljaju sa strane i kakve veze rade, o tome ne mogu da pričam jer nisam upoznat u to
ja mogu za nekog da kažem da je loš političar i da se ne slažem sa njegovom politikom, ali stvarno me ne interesuje kako on dolazii do para...
bravo, jako mali procenat nas baz zbog toga i glasa. Moj drug je u DS-u i to clan vec nekoliko godina a znas zasto... zbog koristi. Zbog clanske karte neke ispite polaze lakse u delovima i slicno. On ima korist tu, neko zbog posla, neko zbog plate ali malo je onih koji glasaju za nekog zbog ideje i stavova pa cak i programa.
Citat
činjenica je da nijedan političar u Srbiji ne može da kupi stanove, vile, automobile...itd. od poslaničke plate...e sad šta oni tu muljaju sa strane i kakve veze rade, o tome ne mogu da pričam jer nisam upoznat u to
kola, mogu... stanove vec teze ali ovo ostalo nema sanse... da ne imenujem tu politicare koji po beogradu imaju po 20 pekara i slicno. Naravno ima i onih politicara koji su prvo bili biznismeni pa usli u politiku ali to je vec nesto drugo... recimo kao onaj Kostunicin... nesto na D bese... Draganic ili tako nesto (onaj sto drzi East point trade)
Od poslaničke plate ne možeš da kupiš stan na novom BG,opozicione stranke žive od novca koje im daju tkz.prijatelji stranke i članarine.Prijatelji stranke su uglavnom poslovni ljudi i "kontraverzni biznismeni" koji očekuju posle povlastice kad se dođe na vlast.Ovo važi za sve stranke. A i ne mora samo da se ima vlast u parlamentu da bi se došlo do para,i lokalna vlast je dobar izvor prihoda(dozvole za raznorazne gradnje,privremeni objekti,legalizacija itd.)Postoji mnogo načina za uzimanje love na foru i to rade sve stranke.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."