Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 03:45:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ce Radikali ikad preuzeti vlast?  (Pročitano 19539 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 922
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson k750i
Nemojte skretati sa teme ili vredjati ucesnike diskusije.
Nemojte forum koristiti za reklamiranje bilo kakvih sadrzaja
Nemojte svojim komentarima krsiti aktuelne zakone Srbije.

evo i tebi malo pravila
vidis...mene vredja ta slika u tvom potpisu posle 10 godina...pa...nicega
mislim...ti ili hoces namerno da budes idiot ili ti stvarno nisu jasne neke stvari
oko tih 90-tih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ovaj dimacar je josh jedan predstavnik kulturne,urbane i evropejske srbije.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 922
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson k750i
pa...mogli bi da se pridruzite
to bi vam bio vrlo pametan potez
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
hocu li i ja moci da budem kulturni evropejac kad pochnem ljude da nazivam idiotima zato shto mi se ne svidjaju slike u njihovom potpisu i njihovo politichko mishljenje ? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
pa...mogli bi da se pridruzite
to bi vam bio vrlo pametan potez
Izvređao si učesnika diskusije,posle kao se pozivaš na pravila foruma,veoma licemerno.Ja nisam radikal i ne slažem se sa njegovim stavovima,ali on stavove brani na kulturan i primeren načim,tako da nema potrebe za uvredama,to je demokratska rasprava.Svako može da opljune po drugome,to je najlakše.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 02:07:36 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
@dimacar, opusti se malo. O slikama u potpisima je raspravljano mnogo puta do sada, i opsti je zakljucak da nisu uvredljive. Cak i da jesu (a ponavljam da nisu), to ti ne daje za pravo da vredjas druge clanove. Za sve nejasnoce se obrati modovima na pp ili klikni na opciju Prijavi moderatoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zanima me psihološki profil ljudi koji u svoj potpis na forumu stavljaju slike političara. čemu to, stvarno bih volela da shvatim. zašto uopšte stavljati bilo čiju sliku a naročito političara. moja drugarica nosi šešeljevu sliku u novčaniku i sto puta sam je pitala zašto i ni jednom nije umela da mi kaže
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
zanima me psihološki profil ljudi koji u svoj potpis na forumu stavljaju slike političara. čemu to, stvarno bih volela da shvatim. zašto uopšte stavljati bilo čiju sliku a naročito političara. moja drugarica nosi šešeljevu sliku u novčaniku i sto puta sam je pitala zašto i ni jednom nije umela da mi kaže

Iz vise razloga predpostavljam. Neki da bi druge nervirali na forumu politika, neki jer su im to idoli ili su politicki zaslepljeni a neki iz revolta. A tvoja drugarica je verovatno perverzna s obzirom da se odlichno zna chije se slike nose u novchaniku.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Iz vise razloga predpostavljam. Neki da bi druge nervirali na forumu politika, neki jer su im to idoli ili su politicki zaslepljeni a neki iz revolta. A tvoja drugarica je verovatno perverzna s obzirom da se odlichno zna chije se slike nose u novchaniku.  Smile
Smile e, to mi je drugarica, pazi šta pričaš! jeste da je radikalna ali je ja u svakom slučaju obožavam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

Smile e, to mi je drugarica, pazi šta pričaš! jeste da je radikalna ali je ja u svakom slučaju obožavam!

Pa onda ti nama odgovori kakav je to psiholoshki profil ljudi... mislim odgovori na svoje pitanje jer lichno poznajesh jednu takvu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 03:45:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.