mene zanima kakvi ljudi stavljaju slike slobe i šešelja u potpise na burek forumu, jel ti čitaš uopšte? moja drugarica je dobila plac u zemuna za dž od radiklala i ima sve razloge ovog sveta da ih obožava ali zato ne mrzi ove druge, da su joj oni dali tako nešto i njih bi obožavala
mene zanima kakvi ljudi stavljaju slike slobe i šešelja u potpise na burek forumu, jel ti čitaš uopšte? moja drugarica je dobila plac u zemuna za dž od radiklala i ima sve razloge ovog sveta da ih obožava ali zato ne mrzi ove druge, da su joj oni dali tako nešto i njih bi obožavala
Malo je problematichnije analizirati profil nekoga ko u novcaniku drzhi sliku politichara od onih koji to rade na internetu u svojim profilima. U novcaniku normalan svet drzhi slike svoje porodice, dece, zhena, muzheva, brace , sestara, devojaka, momaka... Taman da mi je Seselj poklonio pola Srbije ja njegovu sliku ne bi stavio u novchanik
Davno sam ja , sestro, objasnio zasto su u mom potpisu slike Slobe i Seselja.
Iako nije tema vec veliki off ukratko cu ti reci.
Jel se secas onih lupanja u serpe za vreme dnevnika i te fore e pa to sam i ja radio i kada sam video koje sam skotove doveo na vlast mislim na DS, DSS, G17, LDP, DHSS i da ti ne nabrajam sada svih onih 18-19 stranaka i kada sam video da su nas za sve prevarili i da su pare od predaje Slobe i one njegove pare preko na Kipru podelili medjusobno... svatio sam da sam se zesce zajebao. Slobi je trebalo suditi ovde za ekonomske malverzacije i mozda bi on ovde i bio u zatvoru ali cisto sumnjam jer su i veci lopovi ostali ne kaznjeni (samo se malo osvrni pa ces videti). Seselj je u potpisu kao jedini predstavnik nacionalne opcije u Srbiji kaja je ovde preko potrebna.
a zastava i grb i stop b92 ti ne smetaju jel?
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 12:21:27 od nbns »
Davno sam ja , sestro, objasnio zasto su u mom potpisu slike Slobe i Seselja.
Iako nije tema vec veliki off ukratko cu ti reci.
Jel se secas onih lupanja u serpe za vreme dnevnika i te fore e pa to sam i ja radio i kada sam video koje sam skotove doveo na vlast mislim na DS, DSS, G17, LDP, DHSS i da ti ne nabrajam sada svih onih 18-19 stranaka i kada sam video da su nas za sve prevarili i da su pare od predaje Slobe i one njegove pare preko na Kipru podelili medjusobno... svatio sam da sam se zesce zajebao. Slobi je trebalo suditi ovde za ekonomske malverzacije i mozda bi on ovde i bio u zatvoru ali cisto sumnjam jer su i veci lopovi ostali ne kaznjeni (samo se malo osvrni pa ces videti). Seselj je u potpisu kao jedini predstavnik nacionalne opcije u Srbiji kaja je ovde preko potrebna.
ali zato bi stavio čedinu unakaženu iako ti ništa nije uradio
To nije u svrhu politichke kampanje, moj potpis je edukativnog karaktera u svrhu borbe protiv narkomanije a dotichni gospodin je kao shto ti je poznato bio na lecenju od bolesti zavisnosti pa je verovatno iz tog razloga stavljen kao primer mladima kako jedan covek star 34 godine izgleda nakon izleta u svet narkotika (mada je njegov izlet duzhi i od porodiljskog).
da, bolje je da izgledaš kao debeli zadrigli morž u svetu slanine i pešenja, kao šešelj npr,a? možda sad posle dijete izgleda bolje ali je zato vučić na dobrom putu da ga prestigne, sve je deblji i deblji a i stalno je musav.