I kada bi preuzeli vlast ne bi imali kadar da je vrse pa moj bivsi sugradjanin Toma grobar (dok je ziveo u Kragujevcu) nije za premijera. Imali smo Zivkovica a to je intelektualno isti kalibar Zamislite da npr Natasa Jovanovic bude ministar u nekom resoru ne izgleda li vam to smesno a da ne govorimo o likovima poput Vucica, Goradane Lazić ili Todorovica Mislim da su oni svesni toga i da samo sire demagogiju kako bi ocuvali prvilegije koje imaju. Toma je ziveo u drvenoj baraci u Kragujevcu, zatim se preselio u prigradsko naselje tipa Borce u Beogradu a danas je na Novom Beogradu kupio dva stana od po 160 kvadrata. Lično bogatstvo i lagodan zivot je njihov krajni cilj. Nekda je Toma vozio zutog juga a danas novog Audija a svaki sin ima dzip. Posledica svega toga je da su radikali na nivou cele Srbije najgore prosli u Kragujevcu
U sledećih 4-8 godina nema šanse da uzmu vlast,a za desetak godina ćemo biti bliže EU i doći će novi ljudi u politiku tako da sa drugom retorikom i možda uzmu vlast.Trenutno i da uzmu vlast imali bi velikih problema sa kadrovima.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
sto se tice kadrova, tu apsolutno gresite a evo i zasto.
SRS ima stav da se samo eksponiraju neki odredjeni ljudi sto je efikasno iz razloga jer ne moze biti zabune u tumacenju stavova (sto ljudi - sto cudi) ali to ima za posledicu da se stice utisak da nemaju kadrova.
Udarni ljudi SRS-a su Toma i Vucic, pa u nekoj drugoj postavi je Todorovic i tamo mozda jos Lazicka (i mozda jos po ko) ali konkretni kadrovi su iza svih njih kao deo tima. Ne vredi da pricam o imenima jer vecina vas nisu iz te branse pa ne bi bilo ni svrhe. Kod drugih stranaka neki od kadrova su istureni... ali ni to ne znaci da vrede. DS isto ne izbacuje kadrove ali siri pricu na vise ljudi pa deluje da imaju... sve je to marketing
Moguće,to nisam znao,ali retorika mora da se ublaži i da se okrenu EU jer stasavaju nove generacije koje ne pamte ratove,a i EU je neminovnost,pre ili kasnije.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Toma je ziveo u drvenoj baraci u Kragujevcu, zatim se preselio u prigradsko naselje tipa Borce u Beogradu a danas je na Novom Beogradu kupio dva stana od po 160 kvadrata.
A shta te tu chudi? Pa taj isti Toma prima poslanicku platu vec 10-15 godina pa ti izrachunaj koliko je to novca. Nego objasni ti meni odakle ovima koji 3-8 puta krace od Tome primaju poslanicke plate 10-20 puta veca imovina od Tomine?