Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da imate para za dev. team...  (Pročitano 26428 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
lepo je ispalo.  Smile

evo slika...

Smile

kao sto vidite,tu imate i neke lepe linkove,jedan za dve igre koju su pravili tamosnji studenti,i koje je PC play odabrao kao najbolje,i link za samu akademiju.

www.abm-game.com
www.games-academy.de

Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2010, 13:38:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Znao sam par likova iz "Game Akademy", frikovi su  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Znao sam par likova iz "Game Akademy", frikovi su  Smile
stvarno?  Smile Smile pa,pricaj nesto.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG KU990 VIEWTY
hvala @hkj, procitacu kad budem imao vremena Smiley
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung C3050
igra bi se zvala There Is a God
uglavnom bi bilo nešto između Fallouta i STALKER-a,  svijet bi bio popolovljen na NATO stranu(zapad) i Russian-Chinese Coalition(RCC) stranu(istok) i granica bi išla negdje po Balkanu(HR i SLO u NATO. ostale u RCC, osim Bosne on bi bila fifti: fifti  Smile )...na našim prostorima bi se vječito vodio rat i neke 2099 bi bile ispaljene nuklearke sa obe strane na pogranični pojas( tj Balkan) i svi seljaci, moroni, retardi, pederi, nacisti, teroristi i ostali koji se mogu naći na brdovitom Balkanu bi bili uništeni(ima Boga zbog toga).Nakon toga se sklapa primirje i obe strane grade veliki izolacioni štiti oko Balkana.
Nekih 20 godina kasnije radnja igre počinje.Vi i još nekoliko hiljada  najjačih ste preživjeli nuklearku i ostali ste jedini nasljednici ludih nacija Balkana.Trebate uništiti štit izaći iz ovih govana i ponovno početi stvarati svoju naciju bez ovih gore pomenutih što su crkli.Uglavnom neće biti kao Fallout ili Stalker da idete sami na taj epski zadatak već ćete moći regrutovati svoje ljude(neki će ići dobrovoljno, neki za neku uslugu itd) i tako stvoriti malu armiju.

šta mislite jesam li previše gledao Si-Fi filmova, ili previše  sanjama ili pušim vutru?  Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2010, 19:52:42 od JohnnY_PD »
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
igra bi se zvala There Is a God
uglavnom bi bilo nešto između Fallouta i STALKER-a,  svijet bi bio popolovljen na NATO stranu(zapad) i Russian-Chinese Coaltion(RCC) stranu(istok) i granica bi išla negdje po Balkanu(HR i SLO u NATO. ostale u RCC, osim Bosne on bi bila fifti: fifti  Smile )...na našim prostorima bi se vječito vodio rat i neke 2099 bi bile ispaljene nuklearke sa obe strane na pogranični pojas( tj Balkan) i svi seljaci, moroni, retardi, pederi, nacisti, teroristi i ostali koji se mogu naći na brdovitom Balkanu bi bili uništeni(imam Boga zbog toga).Nakon toga se sklapa primirje i obe strane grade veliki izolacioni štiti oko Balkana.
Nekih 20 godina kasnije radnja igre počinje.Vi i još nekoliko hiljada  najjačih ste preživjeli nuklearku i ostali ste jedini nasljednici ludih nacija Balkana.Trebate uništiti štiti izaći iz ovih govana i ponovno početi stvarati svoju naciju bez ovih gore pomenutih što su crkli.Uglavnom neće biti kao Fallout ili Stalker da idete sami na taj epski zadatak već ćete moći regrutovati svoje ljude(neki će ići dobrovoljno, neki za neku uslugu itd) i tako stvoriti malu armiju.

šta mislite jesam li previše gledao Si-Fi filmova, ili previše  sanjama ili pušim vutru?  Smile
naprotiv,ja mislim da je super ideja.  Smile Smile Smile
Citat
i neke 2099 bi bile ispaljene nuklearke sa obe strane na pogranični pojas( tj Balkan) i svi seljaci, moroni, retardi, pederi, nacisti, teroristi i ostali koji se mogu naći na brdovitom Balkanu bi bili uništeni(imam Boga zbog toga)
Smile Smile Smile Smile
Citat
i ostali ste jedini nasljednici ludih nacija Balkana.
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG KU990 VIEWTY
Epic idea, hahahahha hahahahah ahhahaha slatko si me nasmejao!
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Smile Smile

eh,da,ovaj,podseti me opet ovaj clanak iz PC playa na jos neke stvari o kojima sam razmisljao.
naime,gmaing industrija danas postoje veoma jaka i mocna,i donosi mnogo novca.
to pokazuje i podatak od pre 2 godine,iz istog casopisa,koji kaze da je,bar tada,2008.,EA mesecno zaradjivao duplo vise,nego cela Hrvatska na izvozu.
taj,i ovak podatak iz ovog broja,da godisnje svetska gaming industrija obnre 57 milijardi dolara,jasno ukazuje da je gaming industrija danas veoma jaka,i moze da bude izvor velikih prihoda.
nazalost,kod nas ne postoje institucije koje bi obezbedile razvitak gaming industrije kod nas,ali ja mislim da itekako postoje talentovani ljudi koji bi mogli da naprave dosta dobrih igara.da su ministarstva pametna,napravila bi nekakve konkurse,ili prelistala postojece projekte i nagrade nekoliko nasih gaming development timova(ima par njih),i makar napravila plan i studiju da li bi mozda bilo pametno uloziti sredstva za njihovo doskolovavanje i finansiranje nekih njihovih projekata.mada,opet ostaje problem marketinga.nasi momci bi mogli da naprave i najbolju igru sveta,ali,bez jakog,veoma jakog marketinga koji bi naterao svetske gamere da probaju igricu iz zemlje za koju nikada nisu ni culi,to nista ne bi vredelo.
a desavalo se i ranije da remek-dela prodju nezapazeno.kod nas cesce(jer su ljudi ovde tupavi za to),ali i u svetu se desavalo.jedan takav primer je Startopia,za koju sam,evo,nocas cuo,od mog drugara @Ghosta,i koja je,po svemu sudeci,bila pravo remek-delo,ali,jedva,jedva da iko zna za nju.
u svakom slucaju,cinjenica ostaje da je gaming industrija danas veoma jaka i "vredna" i da bi bilo mudro proceniti ima li mogucnosti da i mi dobijemo,makar mali deo(za pocetak je i to dovoljno) velikog kolaca od para koji se svake godine izbaci iz gaming fabrika.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2010, 21:41:33 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung C3050
jel vjerujete da sam već dobio 2 emaila od GSC Game(oni  što su napravili STALKER) i od DICE-a da im prodam sva autorska prava na There is a God.  Smile
a  ljudi ja sam ovo smislio za 5 min a i bila mi je namjera da userem priču da bi se sprdali sa njom...mada ako hoćete mogu ja još ovih epic ideja iznjeti nije problem, ova tema mi podstakla da maštam, što nisam radio od svoje 5 godine.  Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Smile Smile

eh,da,ovaj,podseti me opet ovaj clanak iz PC playa na jos neke stvari o kojima sam razmisljao.
naime,gmaing industrija danas postoje veoma jaka i mocna,i donosi mnogo novca.
to pokazuje i podatak od pre 2 godine,iz istog casopisa,koji kaze da je,bar tada,2008.,EA mesecno zaradjivao duplo vise,nego cela Hrvatska na izvozu.
taj,i ovak podatak iz ovog broja,da godisnje svetska gaming industrija obnre 57 milijardi dolara,jasno ukazuje da je gaming industrija danas veoma jaka,i moze da bude izvor velikih prihoda.
nazalost,kod nas ne postoje institucije koje bi obezbedile razvitak gaming industrije kod nas,ali ja mislim da itekako postoje talentovani ljudi koji bi mogli da naprave dosta dobrih igara.da su ministarstva pametna,napravila bi nekakve konkurse,ili prelistala postojece projekte i nagrade nekoliko nasih gaming development timova(ima par njih),i makar napravila plan i studiju da li bi mozda bilo pametno uloziti sredstva za njihovo doskolovavanje i finansiranje nekih njihovih projekata.mada,opet ostaje problem marketinga.nasi momci bi mogli da naprave i najbolju igru sveta,ali,bez jakog,veoma jakog marketinga koji bi naterao svetske gamere da probaju igricu iz zemlje za koju nikada nisu ni culi,to nista ne bi vredelo.
a desavalo se i ranije da remek-dela prodju nezapazeno.kod nas cesce(jer su ljudi ovde tupavi za to),ali i u svetu se desavalo.jedan takav primer je Startopia,za koju sam,evo,nocas cuo,od mog drugara @Ghosta,i koja je,po svemu sudeci,bila pravo remek-delo,ali,jedva,jedva da iko zna za nju.
u svakom slucaju,cinjenica ostaje da je gaming industrija danas veoma jaka i "vredna" i da bi bilo mudro proceniti ima li mogucnosti da i mi dobijemo,makar mali deo(za pocetak je i to dovoljno) velikog kolaca od para koji se svake godine izbaci iz gaming fabrika.

Hebi ga. Mislim da je neizvodivo, nema se volje, ko ima znanja i volje taj ode preko i to je. Kada pogledas film "300" takav film se moze snimiti za male pare (u poredjenju sa nekom holivudskom" produkcijom. Sve je snimano u studiju i green screen, posle odradjeni efekti i to je to, film zaradio milione. Al ko ima ideje, znanje, taj odlazi za parama.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.