Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da imate para za dev. team...  (Pročitano 26669 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Није лоше. Видим да си све детаљно разрадио. Smile
hvala,hvala.  Smile Smile

a znam da zvuci neverovatno,al,casna rec,sve sam smislio za par dana,i to uglavnom razmisljajuci o tome u prevozu ili pred spavanje.  Smile  jednostavno,valjda umem da "pokupim" ideje oko sebe.

samo ne znam sto niko vise ne prica kako im se svidja... Smile   Smile
pobogu,ljudi,recite slobodno kako vam se svidja...  Smile  Smile
verovatno ih mrzi da citaju.  Smile sto je i razumljivo,jer sam i ja na netu nasao neke neverovatne price za S.T.A.L.K.E.R.a (al uglavnom vezane za onaj "folklor",a ne prave misije),al sam suvise lenj da ih procitam.  Smile Smile a vidim po komentarima da su remek-dela.

hm...  Smile sto mi dade ideju...  Smile

scenariji za S.T.A.L.K.E.R. ... 

Smile Smile

e,al,stvarno,brate,sta bih ja tek sa S.T.A.L.K.E.R.om radio...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Sep 2010, 02:03:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Meni se svidja mada bi strani placenici i odmetnici mogli da ti budu jedna frakcija a da civile razdvojis na obicne koji pokusavaju da prezive i pobunjenike  Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG KU990 VIEWTY
Zanimljiva prica hkj, mada ja ne volim toliko FPS/RPG igre... Al svidja mi se ideja kao Banditi+Civili protiv Vlade i te gluposti Smile
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Meni se svidja mada bi strani placenici i odmetnici mogli da ti budu jedna frakcija a da civile razdvojis na obicne koji pokusavaju da prezive i pobunjenike  Smile
pa,moguce je da bi strani placenici mogli da imaju neke privremene dogovore sa banditima,ali to bi bilo samo privremeno i pod laznim razlozima.placenicima ne treba tu niko kao saveznik,jer je njihov cilj da svedu sto vise mogucih levih smetala na sta manji broj,ili moc i obezbede sebi odskocnu dasku za strane intervencije.
a sto se pobunjenika tice,dobro,nisam objasnio to skroz.dakle,svi civili koji se protive vladinim merama(a protive se uglavnom svi(bar na Aljasci),jer niko nece da bude ni privodjen,a kamoli deportovan) su pobunjenici,ne samo u njihovim,vec i u ocima vojske.samo sto se neki odlucuju za borbu,a neki ne.ja i jesam to tako zamislio-kao i u stvarnom zivotu,i u svakom drustvu,i ovde bi postojali oni koji bi radili normalne poslove i aktivnosti,i oni koji bi bili sposobni i voljni da se pridruze snagama otpora.i tako bi bilo u svakoj pobunjenickoj zajednici,ali,uz varijacije,naravno,ali cak i u banditskim.takodje sam to tako zamislio i da bikvestovi bili raznoliki,tipa-donesi ovoj porodici ovo,pomozi izgradnju onoga,i slicno,a ne samo "idi sa trupama i unisti vojnu bazu/poubijaj sve sto vidis".dakle,primarni cilj jeste proterivanje vojske,ali su sekundarni(i takodje bitni) vracanje zajednice u normalu,obnova,reorganizacija,uspostavljanje odnosa i saradnje sa ostalim fragmentima frakcije,te koordinisano delovanje uz njihovu pomoc,i obezbedjivanje regiona.
Zanimljiva prica hkj, mada ja ne volim toliko FPS/RPG igre... Al svidja mi se ideja kao Banditi+Civili protiv Vlade i te gluposti Smile
hvala.  Smile Smile
ali nisu pobunjenici saveznici sa banditima.daleko od toga.mozda bi u nekim misijama i saradjivali,u zajednickim udarima na vojsku,ali to je sve.znaci,odredjeni fragmenti banditske frakcije(koji nisu bas toliko ekstremni u svojim stavovima,tj-vise im je do prezivljavanja,nego pljackanja i ubijanja) sa odredjenim fragmentima pobunjenicke frakcije.(jos nisam razmatrao to) ali nista dalje od toga.e,sad,uveo bih mogucnost da u toku igre igrac moze da "prisvoji" odredjene fragmente odredjenih frakcija,na primer-da ubedi neke bandite da se pridruze pobunjenicima,i slicno,ali tek pomalo,da se ne bi previse remetila ravnoteza,i tok price.
iz prostog razloga sto je pobunjenicima cilj da isteraju vojsku i povrate normalan zivot,sto bi znacilo,posle isterivanja vojske,obezbedjivanje regiona,dakle-uklanjanje bandita.a banditima je cilj da se obogate,uspostave sebi teritoriju i moc u regionu i ne zanima ih,bar ne toliko,kako ostale frakcije i njihovi odnosi stoje.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2010, 12:55:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Prochitao sam sve i moram da priznam prilichno zanimljivo, e sad, stvarno ne znam kako bi bio izvodjen gameplay u RPG fazonu, poshto mi je ovo najvishe za FPS (lichno misljenje, ne napdam scenario  Smile )

Inache, svaka chast za kreativnost  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Vrlo kreativno i zanimljivo Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Prochitao sam sve i moram da priznam prilichno zanimljivo, e sad, stvarno ne znam kako bi bio izvodjen gameplay u RPG fazonu, poshto mi je ovo najvishe za FPS (lichno misljenje, ne napdam scenario  Smile )
pa,jednostavno,kao i u Far Cry 2,Falloutu 3,S.T.A.L.K.E.R.u,Mass Effectu...  Smile
sve su to FPS/RPG naslovi.
samo sto bih ja,naravno,da se ja pitam,insistirao da veliki deo kvestova bude i konstruktivan,tj,kao sto rekoh-donesi nekome ovo,ono,pomozi izgradnju necega,pronadji nekoga,prikupi informacije,uspsotavi odnose,itd... a ne samo "ubij sve sto se mrda i pokupi nagradu".mislim,ne kazem da su ovi navedeni naslovi svi takvi,ali... mnoge igre su danas prilicno monotone i predvidive,sa repetativnim kvestovima.
Inache, svaka chast za kreativnost  Smile
Vrlo kreativno i zanimljivo Smiley
hvala.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 00:07:20 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG KU990 VIEWTY
ufff, al bi ovo bio dobar FPS(linearni) sad kad zamislim, samo bi malo/dodao izmenio nesto(citaj sad cu da koristim ovaj forum ko svastaru, sad sam dobio ideju)

========

Budis se iz kome/sna/kurca, dodaju ti oruzje, bazu/skroviste ti napada vojska/vlada/kurac i ti treba da odbranis/pobegnes iz sklonista.

===========2. misao

Po mraku, palite baklje zajedno banditosi i oni seljani, sa onim navijackim bakljama, jadnim oruzjem, mol.koktelima i granatama napadaju metalni zamak u HL2 stilu u cilju da uniste vojsku/vladu, al tek kad udju tu i ne nadju predsenika/generala/tita, shvate da je to sve bila varka i da svetom upravljaju tajne sluzbe. Koje su vec odavno imale vremeplov/put na mesec/mars i sva ta future stuff, i onda se zajedno udruzuju sve 4/5/10 frakcija protiv CIE/BIE/FBI-a!

Sta kazes HKJ, ajmo da sklopimo nase price i saljemo po netu xD
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
cekaj,cekaj...

ne kapiram bas sve sasvim.  Smile Smile

jel si ovo zamislio kao nove,zasebne ideje,ili kao dopune za moju ideju?  Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 01:10:03 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG KU990 VIEWTY
Kao dopunu/izmenu tvoju ideje, a moze kao i nova tj.  tvoja ideja me podstakla na razmisljanje. Kako oces xD
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.