2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Hoće li Crvena Zvezda dovesti pojačanja na zimu?
Hoće, dovešće veterane tipa Ailton
10%  (14)
Da, dovešće najbolje fudbalere iz Srbije i kvalitetne strance
20.7%  (29)
Prodaće najbolje a kupiti neke polovnjake
47.9%  (67)
Neće, odakle im pare
12.1%  (17)
Ne, igrački kadar je ionako dobar
9.3%  (13)
Ukupno glasova: 140
Idi dole
Stranice:
1 ... 893 894 896 897 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 1131534 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
HTC HD2
Koliko igraca se pominje, sve brzi, jaki, dribleri... Ima da igramo kao ludi! Samo mi cudno, kad ode MIlijas, mi nemamo ni jednog plejmejkera, nece imati ko da podeli loptu! A od Marica izgleda nista! Ovo nas opet malo podjebavaju, a? Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 12:54:12 od drkis »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Koliko igraca se pominje, sve brzi, jaki, dribleri... Ima da igramo kao ludi! Samo mi cudno, kad ode MIlijas, mi nemamo ni jednog plejmejkera, nece imati ko da podeli loptu! A od Marica izgleda nista! Ovo nas opet malo podjebavaju, a? Smile

Ne podjebavaju, sacekaj, nemaju pojma novinari koga ce Ivic da dovede...   Smile
A da l' je jos nekom interesantno sada kada je dosao Ivic u Zvezdu i kada je poceo da dovodi strance da se oglasio predsednik FSS-a sa porukom da treba ograniciti broj stranaca... Stvarno smesno...

Garantujem da je Tricko jedan od boljih igraca u ovoj ekipi...
Cim dobije malo vise prostora to i pokazuje...
Naravno,od kada je tu Janjevski,dobio je sansu,ciji mi se rad izuzetno svidja,svi su dobili priliku...
A sto se tice driblanja,2-3 igraca...od ovih driblera su sada svi zauzeti Messi,Ronaldinho,Lavezzi,Agero..neznam... Smile

A ja Goranac nisam rekao da je Trickovski los(a i ja sam ga ranije prvi ovde branio kad su ga pljuvali sto ne moze da da gol)... Ali i sam znas da je Bekvalac opisao Lavezzija ili Messija, a ne Trickovskog... I pun mi je kurac tih sranja da bi prodali igraca... A tako samo mogu da mu odmognu, posto ce onda svi od njega da ocekuju mnogo i svaku gresku ce mu uzimati za zlo...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
HTC HD2
Ma mene samo nervira sto nigde ne pominju da nam je stvarno potreban jedan paker! Vec godinama u Zvezdi nemamovo igraca, vodju! I Milijas je bio prinudno resenje, nije ni on to sto nam treba, mada je solidno odradio svoj posao, u skladu sa svojim mogucnostima!
A za onog glavonju iz FSS si u pravu! I meni je to zapalo za oko! Ali on je neverovatno djubre, njegove izjave i njegovo licemerno ponasanje nemaju granice! On je vrhunac fudbalske mafije i dok je on tu gde jeste, umesto iza resetaka, Zvezdi ce biti jako tesko da se izbori za poziciju u Savezu, koja joj pripada!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
A inace Karadzic je takodje najavio da u sledecoj godini nece se ulagati u infrastrukturu zbog nadolazece ekonomske krize, a samo ne znam u sta ce da ulazu, tereni i stadioni se raspadaju, uslovi su maltene neregularni...

Ma mene samo nervira sto nigde ne pominju da nam je stvarno potreban jedan paker! Vec godinama u Zvezdi nemamovo igraca, vodju! I Milijas je bio prinudno resenje, nije ni on to sto nam treba, mada je solidno odradio svoj posao, u skladu sa svojim mogucnostima!

I ja se slazem za ovo, decko jednostavno ne igra to i odlicno je odradio posao(u skladu sa profilom igraca koji je on)... A ja stvarno mislim da je Ivic nasao sasvim dobra resenja ali covek to krije, pustio je novinare da se zamaraju sa afrikancima, a onda se samo pojavi neki juznoamerikanac(kao sto je bio slucaj sada sa Dzefom da Silvom, tako se valjda zove  Smile ) i potpise ugovor... Ne kazem da je nuzno da bude juznoamerikanac, ali kazem da ce biti igraca koji se nisu pominjali u stampi sigurno.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Omurau sleće u subotu uveče?

U Crvenoj zvezdi nisu srećni zbog visine obeštećenja koju Stojić traži za Pejčinovića, a za mogućnosti kojima raspolaže Ilija ivić skup je i Miloš Marić. Vezista Genta mogao bi lako da pređe u Lans.

Darko Lazović, srednjoškolac čačanskog Borca, nalazi se na prekretnici. Razgovori sa Crvenom zvezdom, koji su aktuelni od letos, odmakli su, a njega u Borcu savetuju da ne žuri i da prvo završi školu u Čačku, a tek potom napusti Stadion kraj Morave.

U subotu uveče na Aerodrom Nikola Tesla trebalo bi da sleti Abubakar Omurau, Kamerunac, kojeg su u Kini snimili Milan Živadinović, Slobodan Santrač i Ljubiša Tumbaković. Sva trojica slažu se da je Omurau (22) odličan fudbaler, a slične preporuke stigle su i za napadača Fereiru Rosa.

On je stariji, ima 29 godina, ali se golovima dokazao u brazilskom i portugalskom prvenstvu.

Đorđe Tutorić mogao bi ponovo da postane fudbaler Crvene zvezde. On, posle letošnjeg transfera u Koadželi i brzog raskida ugovora sa Turcima, već mesecima trenira na Marakani i kada bude otišao Ibrahim Gaj (izvesno je), Tutorić će dobiti mesto u odbrani.

Izvor:Mondo

Iz intervjua Filipa Ceptera u Blicu:

Mišković ne želi da kupi Zvezdu, on je samo zadužuje

Imate li i dalje nameru da posle donošenja zakona o privatizaciji klubova kupite Crvenu zvezdu?
- Ukoliko se sportski klubovi privatizuju i Zvezda nađe na tržištu pokušaću da postanem vlasnik ovog kluba za koga sam, inače, i emotivno vezan.
Dakle, možemo očekivati trku između vas i gospodina Miškovića za vlasništvo nad Zvezdom?
- Nisam baš siguran da gopsodin Mišković želi da kupi Zvezdu..On, kao i neki drugi ljudi, samo daje kredite Zvezdu, dakle samo stvara zaduženja klubu, koja će neki budući vlasnik morati da vraća.
Vi ćete, pod pretpopstavkom, da kupite klub sa „Marakane“ biti spremni da vraćate te dugove?
- Naravno da hoću! - rekao je Filip Cepter.

Izvor: Blic

E i necu vise da smaram al sta da radim kada mi je prelazni period omiljeni deo godine...  Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 14:12:02 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Ja i dalje nemam staw o owom Omurau....
A sto se tice Tutorica, treba mu dati jos jednu sansu, u zwezdu se wratilo pola tima, kad bi dao bog da se wrati i Zigic, ja bi bio najsrecniji cowek na swetu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nemojte Tuturica molim vas, jedva ga se resismo jednom, drugi put nema sanse...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 796
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 15:27:46 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Ko je sad pa ovaj Fereira?

I bolje da dovodimo afrikance nego "decake iz zamalja Pelea,Maradone" jer se tripuju da znaju da igraju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 796
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ko je sad pa ovaj Fereira?

To je neki novi sto nam je "preporucen",tek danas su poceli da ga spominju u Zurnalu i na Mondu.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 16:47:04 od lordmas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 893 894 896 897 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.