2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Hoće li Crvena Zvezda dovesti pojačanja na zimu?
Hoće, dovešće veterane tipa Ailton
10%  (14)
Da, dovešće najbolje fudbalere iz Srbije i kvalitetne strance
20.7%  (29)
Prodaće najbolje a kupiti neke polovnjake
47.9%  (67)
Neće, odakle im pare
12.1%  (17)
Ne, igrački kadar je ionako dobar
9.3%  (13)
Ukupno glasova: 140
Idi dole
Stranice:
1 ... 892 893 895 896 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 1131515 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Iskreno, ja sam mnogo wise ocekiwao od Trickowskog... Smile

Kako prowodite wreme owde bez igora???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Opačić za MONDO: Vodimo Zvezdu u Arenu!

Reprezentacija Srbije letos se sa velikim uspehom oprobala kao domaćin u Beogradskoj areni, a u prvim mesecima 2009. godine to će verovatno učiniti i košarkaši Crvene zvezde, najavio je u razgovoru za MONDO generalni menadžer kluba Milan Opačić.

Crveno-beli su dva kola pre kraja prve faze obezbedili plasman među 16 najboljih timova Evrokupa i namera im je da bar jednog od buduća tri protivnika ugoste u najvećoj dvorani na Balkanu.

"Iz kancelarije Evrokupa smo dobili pozitivan odgovor. Ostaje nam da sačekamo konačnu verziju rasporeda druge faze, pošto se protivnici naslućuju, ali ne znamo kojim ćemo tačno danima igrati kod kuće. Posle toga moramo da utvrdimo da li je Arena slobodna u tim terminima", rekao je Opačić.

On smatra da bi Zvezdine utakmice u Areni predstavljale iskorak sličan onom koji su tadašnji košarkaški radnici napravili 60-ih godina prošlog veka, dovođenjem Harlem Globtrotersa u najveću halu Beogradskog sajma.

"Tako i mi sada želimo da gledaocima priredimo spektakl na evropskom nivou".

Ako ova ideja bude sprovedena u delo, neće biti besplatne podele ulaznica, kao što je za mečeve reprezentacije uradio Košarkaški savez Srbije.

"Zvezda mora da razmišlja tržišno. Mečevi u Areni predstavljali bi trošak za klub, jer je ona mnogo skuplja za najam od hale Pionir, ali smatramo da bi povratna korist bila veća. Ona ne bi bila izražena samo kroz novac od ulaznica, nego i kroz mogućnost da se Beograd na dobar način predstavi svetu, pa da neki naš klub jednog dana organizuje Fajnal for NLB lige, zašto da ne i Evrolige".

Opačić ističe da bi Pionir ostao baza crveno-belih za treninge i utakmice regionalnog i domaćeg prvenstva.

"Pionir je hram košarke, egzistira već 35 godina i verovatno je domaćin najvećeg broja košarkaških priredbi u Evropi, ali će ubrzo postati pretesan. Mi ćemo nastaviti da treniramo i da igramo u toj dvorani, a kao i mnogi drugi evropski klubovi, prelazićemo u Arenu za određene velike utakmice".

Nedavno ste pričali o potrebi izgradnje sopstvenog trenažnog centra?

"I u prošlosti je bilo takvih ideja, one iz različitih razloga nisu sprovedene u delo, a sigurno je da ćemo i mi pokušati da rešimo taj problem. Postojanje sopstvene infrastrukture omogućilo bi nam nesmetan rad, bez pritisaka u vidu plaćanja kirije ili pretnji izbacivanjem. Tada bismo mogli da spojimo menadžment sa sportskim delom i ostvarimo bolje funkcionisanje kluba. Ovako, mi smo na Kalemegdanu, a ekipa u Pioniru. Nije prirodno".

Kako Zvezda danas funkcioniše na finansijskom planu?

"Naš budžet je napravljen na godišnjem nivou, a realizuje se na mesečnom, dakle, moguće su korekcije i rebalansi. Zvezda nema garantovan budžet, već za njega moramo svi da se potrudimo, tako rade klubovi poput Barselone i CSKA. Imamo stabilnu finansijsku situaciju, obaveze prema igračima, trenerima, agentima i klubovima iz kojih smo se pojačavali izmiruju se u predviđenim rokovima, tako da nema razloga za strahove da će narednih meseci biti drugačije".

Zvezda i Partizan dobili su jednokratnu pomoć države u iznosu od 250.000 evra, a na Malom Kalemegdanu očekuju i novac od pojedinih javnih preduzeća, sponzora kluba. Da li se globalna finansijska kriza odražava na Zvezdinu egzistenciju?

"Mi pratimo i pratićemo kako ona utiče na košarkaško tržište. Može se čuti da su neki klubovi već povukli konkretne poteze na smanjenju troškova. Dosta srpskih kompanija uključeno je u evropske tokove novca, pa će se kriza možda odraziti i na njihovo poslovanje. Na neke stvari klub ne može da utiče, ali se već sada trudimo da budemo maksimalno ekonomični".

Bjelica, novi centar, Amerikanci...

Ekipa Crvene zvezde počela je sa pravim radom tek 1. septembra, a još dvadesetak dana bilo je neophodno da se kompletiraju redovi.

Bez obzira na to, jesen je na sportskom planu bila najuspešnija u poslednjih deset godina. Pešićevi izabranici u NLB ligi i Evrokupu su dobili 16, izgubili tri utakmice i jednu odigrali nerešeno.

"Dovedeno je deset novih igrača, u klubu smo zatekli samo četvoricu, od toga su dvojica provela leto sa reprezentacijama BiH i Crne Gore. Osnovna namera bila je da što bolje radimo, pa da posle određenog vremena procenimo mogućnosti i perspektivu igrača i tek onda postavimo ciljeve. Sigurno je da smo sa 82,5 odsto dobijenih utakmica napravili uspeh koji niko nije mogao da predvidi", zadovoljan je Opačić.

Kakvi su onda ciljevi za 2009?

"Očekujemo da ekipa u drugom delu sezone zadrži ovaj nivo. Daćemo maksimum da otklonimo neke nedostatke, ali moramo da očekujemo i pad forme u jednom periodu. Mislim da imamo tim koji može da se upusti u takmičenje sa najboljima na ovim prostorima. Ako bude zdravlja i sreće, verovatno ćemo igrati jedno ili više finala, a tu najčešće odlučuje jedna lopta".

Da li će biti promena u sastavu tima?

"Trener Pešić treba da se vrati sa mini-odmora i obavi analizu. Onda ćemo videti da li da obavimo neke korekcije, naročito što četiri nedelje nećemo moći da računamo na Tadiju Dragićevića. On će verovatno biti spreman za početak druge faze Evrokupa. Razmatramo ko je slobodan, a mogao bi da pojača konkurenciju na centarskim pozicijama, gde za sada veoma dobro igraju Roberts, Kikanović, Štimac i Dragićević. Mogu da kažem jedino da će to biti domaći igrač i da računamo da će to biti gotovo do 3. januara".

Mladi Nemanja Bjelica uz Stevana Miloševića nije imao garantovan ugovor?

"Bjelica će ovih dana potpisati ugovor na tri godine. Njegov agent dolazi u ponedeljak da to ozvaničimo i predstavimo ga kao igrača koji će duže vreme ostati u klubu. Što se tiče Miloševića, on je vredno trenirao i pokazao veliku želju da igra za Zvezdu, ali je pauza od godinu i po učinila svoje. Neophodno mu je vreme da zaigra bolje i smatrali smo da je za njega idealno da pronađe klub u kojem će moći da računa na veću minutažu".

Pokazalo se da ste dovođenjem Andre Ovensa i Lorensa Robertsa napravili pun pogodak. Splet srećnih okolnosti ili nešto drugo?

"Prilikom dovođenja crnih igrača moraju se uzeti u obzir njihovi kvalitet, cena, moć adaptacije na evropsku košarku, karakter... Svetislav Pešić i ja smo iskoristili sve svoje kontakte i znanje da pronađemo adekvatne ljude za Zvezdu. Odluka je bila da ne čekamo zatvaranje kampova NBA ekipa, već da dovedemo Amerikance što pre, kako bi se na vreme uklopili sa ostatkom ekipe, koja je i bez njih bila potpuno nova".

Zašto baš njih dvojica?

"Opredelili smo se za Ovensa i Robertsa, koji ne pripadaju getu Njujorka ili Čikaga, već su u pitanju porodični ljudi, za koje su nam njihovi prethodni treneri garantovali da su dobri momci. U startu nije moglo da se tvrdi da će oni biti glavni igrači, ali smo znali da dolaze bez ijednog incidenta iza sebe i da će vredno trenirati. Ekipa igra dobro i sa njima i bez njih i mi smo veoma zadovoljni".

Izvor: MTS-Mondo
« Poslednja izmena: 26. Dec 2008, 21:46:32 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Trajković na pozajmici u Grčkoj

Prvotimac Crvene zvezde Nikola Trajković do kraja sezone igraće kao pozajmljeni igrač u Grčkom prvoligašu Trasyvoulos-u.

Kao najbolji igrač lige Srbije i Crne Gore, Trajković je 2005. godine prešao iz Zete u Crvenu zvezdu.

Trajković na početku sezone nije licenciran za Jelen Superligu Srbije, tako da nije imao prilike da igra u zvaničnim utakmicama u dosadašnjem delu sezone.

Izvor: Crvena Zvezda FK

Valjda ce ovaj otici iz Zvezde, nista nije pokazao, a i ovako imamo previse igraca...

Trando brate nista bez Igora...   Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 00:00:12 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Tek sad widim kako je bez njega, nema ko da se rasprawlja i mlati gluposti, nemam kog da zezam... Smile
Ja mislim da broji minute do casa kada ce biti odbanowan...

A sto se tice Trajkowica, ja mislim da on nije dobio prawu priliku.... Ali sta je tu je...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Veoma interesantan deo iz intervjua Filipa Ceptera Blicu-povodom stanja u FK Crvena Zvezda:

Mišković ne želi da kupi Zvezdu, on je samo zadužuje

Imate li i dalje nameru da posle donošenja zakona o privatizaciji klubova kupite Crvenu zvezdu?
- Ukoliko se sportski klubovi privatizuju i Zvezda nađe na tržištu pokušaću da postanem vlasnik ovog kluba za koga sam, inače, i emotivno vezan.
Dakle, možemo očekivati trku između vas i gospodina Miškovića za vlasništvo nad Zvezdom?
- Nisam baš siguran da gopsodin Mišković želi da kupi Zvezdu..On, kao i neki drugi ljudi, samo daje kredite Zvezdu, dakle samo stvara zaduženja klubu, koja će neki budući vlasnik morati da vraća.
Vi ćete, pod pretpopstavkom, da kupite klub sa „Marakane“ biti spremni da vraćate te dugove?
- Naravno da hoću! - rekao je Filip Cepter.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Garantujem da je Tricko jedan od boljih igraca u ovoj ekipi...
Cim dobije malo vise prostora to i pokazuje...
Naravno,od kada je tu Janjevski,dobio je sansu,ciji mi se rad izuzetno svidja,svi su dobili priliku...
A sto se tice driblanja,2-3 igraca...od ovih driblera su sada svi zauzeti Messi,Ronaldinho,Lavezzi,Agero..neznam... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Mladenović: Gde su moje pare!?

Nekadašnji kapiten ne želi da oprosti Crvenoj zvezdi. Dragan Mladenović pokušao je da naplati dug od bivšeg kluba, želeo je i da oprosti deo, ali je na kraju pravdu morao da potraži na redovnom sudu.

Iako je dobio spor sa crveno-belima, Mladenović još nije uspeo da naplati deo novca koji mu pripada od njegovog transfera u Inčon.

"Kada sam odlazio drugi put iz Crvene zvezde, u leto 2006. godine, potpisao sam ugovor, koji su aminovali tadašnji predsednik Dragan Stojković i generalni sekretar Nebojša Laković. Po slovu ugovora sve je jasno, tamo piše da prilikom narednog transfera meni pripada 20 odsto. Fudbalski savez je takođe bio upoznat sa slučajem, bez njih taj ugovor ne bi ni mogao da bude važeći", kaže Mladenović u "ispovesti" za Sport.

"Pare od transfera u Inčon su na račun Crvene zvezde legle još u avgustu 2006. godine. Od tada, do današnjeg dana, nisam video ni evro od novca, koji mi po slovu ugovora pripada. Ne bih da pričam o cifri, međutim, moram da napomenem da je reč o sumi, koja nije mala, ipak imam porodicu, moram da vodim računa o njoj".

Mladenović je prvo pokušao da se dogovori sa, tadašnjom, upravom kluba u kojem je dostigao igračku zrelost i sa kojim je osvojio mnogo trofeja.

"Imao sam strpljenja, možda i više nego što treba. Krenuo sam na Marakanu kod tadašnjeg generalnog sekretara Zorana Damjanovića sa namerom da pronađemo rešenje, koje bi odgovaralo i Zvezdi i meni. Planirao sam da oprostim deo duga, da im omogućim da me isplate na rate, ali tada je usledio novi šok. Damjanović mi je doslovno rekao da ga ne zanima moja priča, da to rešavam kako znam".

Njemu očigledno nije ostalo ništa drugo nego da "to reši" na sudu.

"Postupak je pokrenut pre skoro dve godine. Posle nekoliko ročišta doneta je jedina razumna odluka, da je Crvena zvezda dužna da mi isplati zaostala dugovanja, uz kamate. Međutim, ni tu nije kraj mojim mukama".

Presuda ne znači i isplata, bar ne u ovoj zemlji.

"Neverovatno je da se i sa važećom sudskom presudom ništa ne menja. Nedavno sam otišao na stadion sa namerom da porazgovaram sa aktuelnim generalnim sekretarom Sašom Kozićem. Nije našao za shodno da me primi ni pet minuta, valjda je toliko zauzet. Ne poznajem čoveka, niti me zanima, ali boli činjenica da niko sa Marakane nema nameru da me okrene i raspita se kako problem može da se reši".

Crvenu zvezdu nije zadesila ista kazna, koja je izrečena Čukaričkom zbog "Sličaja Poledica". Brđani su jesenas bili suspendovani na jednom prvenstvenom meču, jer i dalje nisu isplatili dug nekadašnjem igraču Mirku Poledici.

"Dva kola pre kraja jeseni sam obavestio FSS da sam dobio sudski spor, što sam i dokumentovao. Rekli su mi da moraju još nešto da provere. Ne znam šta tu ima više da se proverava. Savez bi morao da štiti igrače i klubove po istim aršinima. Kada je neko kriv, onda to mora da plati. Koliko je Zvezda kriva u ovom slučaju, toliko je i FSS", rezonuje Mladenović.

Izvor: (MONDO)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Pozdrav svim Delijama!

Dobro vam dosao.  :wave:
« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 12:06:12 od IC.XC.NI.KA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Dobro nam dosao brate delijo! Smile
Nek ti je sa srecom, i da je pred tobom puno postowa! Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Offtopic obrisan...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 892 893 895 896 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.