2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Hoće li Crvena Zvezda dovesti pojačanja na zimu?
Hoće, dovešće veterane tipa Ailton
10%  (14)
Da, dovešće najbolje fudbalere iz Srbije i kvalitetne strance
20.7%  (29)
Prodaće najbolje a kupiti neke polovnjake
47.9%  (67)
Neće, odakle im pare
12.1%  (17)
Ne, igrački kadar je ionako dobar
9.3%  (13)
Ukupno glasova: 140
Idi dole
Stranice:
1 ... 891 892 894 895 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 1131568 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
CZ: Stiže Oumara, čeka se Aval-Isah

Kamerunac Abubakar Oumaru biće najnovije pojačanje Fudbalskog kluba Crvena zvezda, prenose beogradski mediji.

Mladi kamerunski napadač (184cm, 70kg, 1987), dosadašnji član kineske ekipe Čangša, koju na 'Marakanu' dolazi na preporuku bivšeg trenera kluba Milana Živadinovića, očekuje se u Beogradu u subotu uveče. Spekuliše se da će ukoliko završni pregovori budu uspešni potpisati četvorogodišnji ugovor.

Oumaru bi tako postao četvrto pojačanje Crvene zvezde nakon završetka jesenjeg dela sezone. Prethodno su u Ljutice Bogdana došli Ivan Gvozdenović, Brazilac Džef da Silva i Ognjen Vranješ.

Posle Oumarua, očekuje se dolazak i veznog fudbalera iz Gane Mohameda Aval – Isaha, koji nastupa za južnoafrički Ama Zulu. Amal-Isah je već bio u Beogradu na probi u oktobru, trener Čedomir Janevski bio je zadovoljan prikazanim, pa se uskoro očekuje potpisivanje ugovora. Transfer je najavljen i na zvaničnom sajtu njegovog dosadašnjeg kluba Ama Zulua.

Na spisku želja i dalje je najbolji strelac šampionata Južne Afrike Bernard Parker, najavljena zamena za Ibrahima Gaja - Džonatan Kvarti iz Gane, koji takođe igra u Južnoj Africi, odnosno Nemanja Pejčinović iz Rada, Darko Lazović iz Borca i Miloš Marić iz belgijskog Genta.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Kako smo krenuli ima da nam daju nadimak ove sezone "Africka unija".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
E ovo sam video sad i odusevio se, odlicno poredjenje... Pa sam morao da prenesem ovde, svakako se zahvaljujem autoru i sl.  Smile

Bekvalac o Trickovskom

''Poznata mi je želja Zvezde, ali sam preporučio mom klubu da ne pušta Tričkovskog da ide bilo gde. Radi se o supertalentovanom igraču, neću reći da u Srbiji nema takvog, ali su retki. Čudo od igrača. Brz, dribler, nepredvidiv, lako rešava situacije 'jedan na jedan', 'jedan na dva', čak i 'jedan na tri'. Može da igra klasičnog špica i kao polu-špic.Reč je o najbržem igraču u Makedoniji'', rekao je trener zvanično najboljeg makedonskog kluba u 2007. godini, Dragoljub Bekvalac.

Zivadinovic o Bobanu

- Izuzetan je sprinter, najbolje je mozda poredjenje se Dragisom Binicem - prenosi Zivadinovic. - Vazno je i sto je odlican tehnicar. Loptu u duelu jedan na jedan niko ne moze da mu uzme! Po tehnici je ravan Brazilcima.

...   : Smile Smile Smile

Thanda Royal Zulu

Mike Makaab has confirmed he held talks with Red Star Belgrade over Bernard Parker's proposed transfer. The deal will go through when the two clubs and the striker agree terms.

« Poslednja izmena: 26. Dec 2008, 17:28:43 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ma sada ispade da je ovaj Boban cudo od fudbala...Niko loptu ne moze da mu uzme,brz k'o munja,sutira ko Anri a dribla k'o Ronaldinjo...Slobodnjake daje kao penale a penal u zivotu nije omasio...U stanju da preskoci najvisu zgradu,snazniji od lokomotive,covek od celika...Sere mi se vise,majke mi.

On je najbolji igrac na svetu,a ovi ga 'ladno prodaju.I to za neke smesne pare.Jel' vam smrdi nesto ovde?
Prodaju ga Zvezdi.Normalno,mi smo veliki klub za njega,ali zar vi stvarno mislite da bi neki tako talentovan igrac promakao skautima Reala,Barse,Celzija,Milana...??? Nemojte da se zajebavamo.  Smile
Pogledajte njegove snimke i videcete da nije nista posebno. Ni traga ni glasa od "Ronaldinja". I Salasa su najavljivali kao "carobnjaka" a on loptu ne zna da potrefi.
Stoga,ne lozite se. Ovo ce biti jos jedan toliko najavljivani i hvaljeni promasaj.

Ja sam vam vec rekao...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Pa dobro,svi ste u pravu,nema price,svaka cast Smile Smile Smile
Jebes ove igrace,Vila je pred kraj ugovora treba pokusati,40 milke,sta je to,prodacemo stadion,Etto zeli iz Barce prava prilika,Canavaru istice ugovor,Real nece novi,mogli bi i tu da pokusamo....Drogba i hoce i nece,mozda bi mogli da pokusamo... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
He he u pravu si,ne mozemo mi da dovedemo bog zna kavkve igrace,ali bar da pametno iskoristimo novac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Canavaru istice ugovor,Real nece novi,mogli bi i tu da pokusamo....

Mislim da je rekao da ce u Milan tako da tu nemamo sanse  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Mozda bi mogli da pokusamo sa Drogbom preko Murinja, posto je on u dobrim odnosima sa Mihajlovicem. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Pa dobro,svi ste u pravu,nema price,svaka cast Smile Smile Smile
Jebes ove igrace,Vila je pred kraj ugovora treba pokusati,40 milke,sta je to,prodacemo stadion,Etto zeli iz Barce prava prilika,Canavaru istice ugovor,Real nece novi,mogli bi i tu da pokusamo....Drogba i hoce i nece,mozda bi mogli da pokusamo... Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Goranac nemoj sad da zajebavas. Znas ti odlicno na sta sam ja mislio kada sam napisao ovo gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
@stefaneka sta se pravdas, pitaj ga samo kada je video Trickovskog da je predriblao jednog igraca, a kamoli 2(ajde ovo za 3 cemo da zazmurimo)...  Smile Smile

« Poslednja izmena: 26. Dec 2008, 20:27:06 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 891 892 894 895 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.