Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:50:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 356 357 359 360 ... 429
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crni humor  (Pročitano 1225911 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia E72
NIKO VAS NE TJERA DA CITATE MOJE POSTOVE ZATO MARŠ!!!!

Nemanja, to što ti pišeš ne spada u crni humor, samim tim spamuješ temu i tu uopšte nije stvar da li nas neko tera da čitamo ili ne. Čovek dođe ovde da pročita poneki crnjak, a ti shvati da tvoji fazoni nisu crnjaci.
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
NIKO VAS NE TJERA DA CITATE MOJE POSTOVE ZATO MARŠ!!!!

Nemanja, to što ti pišeš ne spada u crni humor, samim tim spamuješ temu i tu uopšte nije stvar da li nas neko tera da čitamo ili ne. Čovek dođe ovde da pročita poneki crnjak, a ti shvati da tvoji fazoni nisu crnjaci.

Rekoh marš Wink
Ova je tema bila mortus mjesecima dok nisam ja naisao i vratio je nazad.Citao sam ovu temu od pocetka i dok je bila Blondi postavljala viceve tema je bila jaka.Ovdje stavljam najbolje viceve iz svoje grupe i viceve sa najvise lajkova.Vecina viceva koje postavim odgovaraju definici crnjaka:"Crnjak ili morbidan vic je vic,sala,sprdnja koji ima za cilj da izokrene aktuelne tabue i izlozi ih ruglu."
Nemoj mene uciti morbidnosti,u tome sam ti ja ćaća Smile

I opet ponavljam kome se ne svidaju moji vicevi neka ih ne citi(s obzirom da nisam ni opomenut ni banovan od strane uprave ovog foruma znaci da su mi vicevi ok).A ko nastavi da spamuje i da me proziva,umjesto da trpa crnjak,ima da ga bez po muke posaljem u tri p*cke materine kao i prethodnike.

Kako se zove umjetni dodatak biljki?-Invalidska kolica!

Blago porodicama nastradalih u teroristickom napadu na Norvesku, ne moraju da placaju sahranu

Da se klin klinom izbija, abortus bi se kurcem radio

Amy Winehouse nije uzimala drogu vec dve nedelje
veliki uspeh Smiley

Šta je socijalna pomoć!
- Svota para sa kojom ne možete da preživite, a koja vam ne dozvoljava niti da umrete od gladi!

Šte je bilo sa letom?
- Tadić ga prodao!

Iznajmljujem Sloveniju za manje svecane dogadjaje, rodjendane kao i porodicna okupljanja

IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia E72

Šte je bilo sa letom?
- Tadić ga prodao!

I tebi je ovo crni humor? Pa ne da mi nisi ćaća u crnjacima, nisi mi ni deveto koleno...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Ajde smirite strasti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia ????

Šta je socijalna pomoć!
- Svota para sa kojom ne možete da preživite, a koja vam ne dozvoljava niti da umrete od gladi!

Šte je bilo sa letom?
- Tadić ga prodao!

Iznajmljujem Sloveniju za manje svecane dogadjaje, rodjendane kao i porodicna okupljanja

Molim admine da pravilnikom foruma zabrane postove koji izazivaju transfer blama.

Dakle ovako, ako je tema, kako ti kazes, "mortus", to znaci da clanovi nisu u mogucnosti iz nekog razloga da trenutno postave kvalitetan sadrzaj na datu temu. Gomila tema zivi tako sto su dosta vremena neaktivne, a u jednom trenutku se na njoj pojavi dosta materijala, nakon cega ponovo mogu da odu u ilegalu do sledeceg puta, ili pak da zazivi dalje...

Poenta je da ne moras temu po svaku cenu gusiti imbecilnim postovima i moronskim vicevima za koje ti svi aktivni posetioci teme kazu da nemaju veze s mozgom i da nikom, ama bas nikom nisu smesni! Ako imas nesto za sta stvarno mislis da je smesno, prvo se konsultuj sa nekim ko, po mogucstvu, nema poduzi psihijatrijski staz, pa ako dobijes potvrdu da stvarno neko normalan moze da se nasmeje, onda to stavi ovde... Prosto, zar ne?

Pri tom, obrati paznju na ovo:

Čovek u najnovijem mercedesu stane na semaforu, spusti prozor kad pored njega čovek u invalidskim kolicima.
- Jeli matori, pita lik u mečki, kolko ide to tvoje čudo?
- Pa ide, jedno 2-3 na sat, odgovara ovaj u kolicima.
- uf, pa bolje ti je onda pešačiti!!

a na istoj strani, svega 4 posta nize stoji:

Čovek u najnovijem mercedesu stane na semaforu, spusti prozor kad pored njega čovek u invalidskim kolicima.
- Jeli matori, pita lik u mečki, kolko ide to tvoje čudo?
- Pa ide, jedno 2-3 na sat, odgovara ovaj u kolicima.
- uf, pa bolje ti je onda pešačiti!!

all clear?

I da, jos jedna stvar. ZNAMO imas svoju grupu na fb-u, SHVATILI SMO da si ti tamo glavni baja i ZABOLE NAS za to...

p0z!

p.s. izvini sone, ali nabijao nas je na falus, pa te molim samo da mu dozvolis da vidi odgovor, ja ga vise necu prozivati Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Bez vredjanja!!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Deus non est

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8798
Zastava Udaljen za debljinu senke
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia onaj zajebani
Setali se ulicom otac, majka i sin. Odjednom naide tramvaj i zgazi sina rasturivsi ga pri tome na vise delova.Otac uze glavu i pocne da mu tepa:

-"Sine moj najmiliji,sreco moja." I onda kaze zeni: -"Hoces li i ti da uznes glavu da se poslednji put oprostis sa njim."

Majka uze glavu,a muz ce na to: -"Jadac"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Mama mi se preudala i novi tata me uci da plivam. -Jel' ? Pa, kako se snalazis? -Odlicno! Vec sam naucio da se sam izvucem iz dzaka..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Došao Hitler u posetu Aušvicu i razgleda kamp.
- Danas je tako fin vazduh i još mirišu karamele.
Na to će komadant logora:
- Nije to, moj fireru, nego spaljujemo šećeraše

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Q: Kako NAJBRZE napraviti kostur?

A: Uzmes smrk, i dobrano operes gubavca.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia ????
Mali mix. Ima bolesnih, rasistickih, ma ko sta voli Smile

What is 12″ long and makes a woman moan all night?
Sudden Infant Death Syndrome.

What’s black and blue and hates sex?
The ten year old in my trunk.

Being a Paedophile living in Liverpool, I try to attract girls aged 13 to 14.
As these are usually the ones with the youngest kids.

Why did Helen Keller’s dog commit suicide?
It couldn’t live with the name “aaaoouuueuuueaaoaa” any longer.

What’s the difference between a pile of dead babies, and a Ferarri?
I don’t have a Ferrari in my garage.

Why did the feminist cross the road?
To suck my dick.

How many feminists does it take to change a lightbulb?
Two. One to change the lightbulb, the other to suck my dick.

So here I am in the Internet Cafe with the biggest fucking nigger I've ever seen reading every word I ty

I'm not racist. Racism is a crime and crime is for niggaz.

A black man takes a girl home from a nightclub.
She says "Show me it's true what they say about black men".
So he stabs her and nicks her purse.

Why don't black people go on cruises?
They're not falling for that one again.  

What separates humans from the animals?
The mediterranean.

Madonna’s adopted African baby will be 2 years old next month. Which is 23 in human years.

Did you hear about the 9 year old African boy?
He was going through a mid-life crisis.

The real crime of Auschwitz? All those carbon emissions.

I picked up a Jewish girl in a club the other night. When we got outside and she saw my Volkswagen she went off on one, saying "How can you drive a German car? They're evil people and can never be forgiven for what they did."
I tried to reason with her and pointed out that the Holocaust happened over 50 years ago and nearly all the Germans responsible for the atrocities are now dead. I also pointed out that despite the current people of Germany not having anything to do with what happened all those years ago, they feel that it was a dark era in their past and are still ashamed of that whole period of their history.
She replied, "It doesn't matter how long ago it was, they're all responsible"
So I punched her in the mouth and said, "That's for Judas Iscariot, bitch!"

Six million really old Jews walk into a bar.
One says, "We went hiking and got lost for a really long time. I hope no one jumped to any crazy conclusions about us."

I've just been banned from eBay.
Apparently, a rat and a plastic tube does not constitute a DIY abortion kit.

My girlfriend came up to me the other day and said, "Darling, I've just found out that I'm pregnant!"
So, being a gentleman, I did the honourable thing and got down on one knee.
And punched as hard as I could.

What a pregnant teen thinks: my mum is gonna kill me.
What the fetus thinks: my mum is gonna kill me.

Abortions.
Don't get me wrong, I love the idea of killing unwanted babies, it's just that the idea of letting women make a decision doesn't sit well with me.

Q: what do you get if you put a baby in a microwave?
A: an erection.

What do you call a guy with no arms and no legs hanging on the wall?
Art.

There was a little girl and her mother walking through the park one day and they saw two teenagers having sex on a bench.
The little girl says, "Mummy, what are they doing?" The mother hesitates then quickly replies, "Ummm they are making cakes."
The next day they are at a zoo and the little girl sees two monkeys having sex. Again she asks her mother what they are doing and her mother replies with the same response, "Making cakes."
The next day the girl says to her mother, "Mummy, you and Daddy were making cakes in the lounge last night, eh?" Shocked, the mother asks, "How do you know?"
She says, "Because I licked the icing off the sofa."

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Deus non est

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8798
Zastava Udaljen za debljinu senke
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia onaj zajebani
Citat
Q: what do you get if you put a baby in a microwave?
A: an erection.

What do you call a guy with no arms and no legs hanging on the wall?
Art.

savrsenstvo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Citat
A black man takes a girl home from a nightclub.
She says "Show me it's true what they say about black men".
So he stabs her and nicks her purse.
Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 356 357 359 360 ... 429
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:50:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.