Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cetiri devojcice seksualno zlostavljale drugaricu  (Pročitano 38257 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mirjanammm

Postedi me, molim te  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Google Nexus 5
bojim se da te nisam nista pitala niti se obratila, tako da postedi ti mene  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cula sam i ja  za ovo to je strasno!ja sam zgrozena,uopste ne shvatam te budale koje su to mogle da urade jadnoj devojcici,ne razumem samo kako su mogle pa jos i da sire snimak!

zanima me gde se moze naci taj snimak da ga pogledam!!!!!!!!

i jos mi je gore sto sui te devojcice godiste kao i ja i ne razumem samo kako su mogle !!!!!!!strasno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Da, toliko si zgrozena da trazis snimak...ma, daj...  Smile

Kako to rade u Americi:

Otac osuđen jer nije lepo vaspitao ćerku
Autor: FoNet | 18.05.2008 - 11:15

Amerikanac Brajan Gener osuđen je na pola godine zatvora zbog toga što nije vaspitao ćerku kako treba, pa je ona umesto da maturira sa svojom generacijom počela da krade po radnjama.

Nakon izricanja presude, sudija u gradu Hamiltonu u državi Ohajo odlučio je da Brajana pusti na slobodu ukoliko osamnaestogodišnja Britni bude redovno išla na dopunske časove i položi testove pre narednog ročišta. U obrazloženju presude, sudija za maloletnike je rekao ne želi da kazni devojku, jer je za njeno ponašanje isključivi krivac otac sa kojim živi.
On je, prema rečima sudije, nije vaspitao kako treba i nije uradio ništa da stekne radne navike, pa je ona pomislila da može da se izdržava sitnim krađama, umesto da završi srednju školu.
Sudbina oca sada je rukama njegove razuzdane ćerke, koja je izjavila da je presuda skandalozna i da sudija nije imao pravo da kažnjava njenog oca.
Dodala je da će pokušati da maturira, mada kaže da ne zna kako to da uradi, jer u školu uglavnom nije odlazila, a još manje je učila kod kuće.
Presuda je presedan u američkom pravosuđu, jer do sada niko nije bio osuđen zbog toga što na pravi način nije vaspitao decu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
da u americi deca sa 12 god ubivaju a iza sebe sa 20 god imaju po 15 ubistvai i ni jedan dan zatvora zasto se ljudi hvataju za ameriku uopste mi nije jasno!!
u americi postoje 50 drzave pa svaka ima svoj zakon pa svaki grad ima svoj zakon u americi postoje gradovi hgde jos vlada prohibicija za alkohol i sad ajmo spektakularan naslov kako to rade u americi covek osudjen 5 god zatvora zbog flase viskija!
a to u stvari moze da se desi samo u par gradova velicine smederevske palanke dok u grad preko puta mozes da se trujes od alkohola!!
u americi takodje postoje kolonije indijanaca amisa itd i sa njima drzava ima dil da se ne mesa u njihove zakone i unutar njihove zajednice tako da neko kad mi pomene ameriku kosa mi se digne na glavi jel pricati o americi kao o americi je totalno debilno to je kao kad neko u new yorku kaze e tako to rade u evropi kao da je sofija i rejkavik isto i tako je to svima u evropi tako je i ovo totalno glupo i ne uporedivo!!!

i jos nesto deca sa 14-15 god ubijajiu ajde da vidim samohranu majku koja moze sina bitangu od 15 god da vaspita kazni i smiri volkeo bih tima koji stalno ovde pricaju kako su roditelji krivi da im dam na par dana jedno 2-3 komada iz mog komsiluka u rasponu od 13 i 15 god pa da vidim kako ce to oni da uticu na njih!!
u pola afrike i azije sa 10 god se tucaju u najvece ubijaju pale bacaju bombe a mi ovde pricamo to su znate nevina i mala deca ali roditelji neznaju da ih vaspitaju!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Realno trebao bi da se napravi novi zakon u svetu kojim maloletnici mogu da budu surovije kazhnjivani. Naravno ne zatvor ali nesto tipa radna akcija, neka ih shalju po selimu u kampove da muzu krave, sade kukuruz, oru njive, sklanjaju svinjski izmet itd a onda za viken puste kuci. I neka ih osude na 4 godine takvog zhivota. Pomocice nashoj ekonomiji jer iovako vecina mladih ljudi sa sela bezhe u grad pa josh malo i necemo imati ko da nam sve te poslove zavrshava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
   nije ovo odgovornost te dece ,pa ne treba toliko ni da se zgrazavate . oni jednostavno rade onako kako ih drushtvo (ne njihovo shkolsko nego celokupno ) uchi . pogledajte malo - ko su vashi idoli  ? - ko su ljudi kojima se vi lichno divite ?  pogledajte TV,radio,internet - kakav zivot se promovishe .

da li vi stvarno milsite da deca odgajana na velikom bratu , grandu i ostalim judeo-liberalnim propagandnim monstruoznostima mogu da budu drugachija ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma, kakva telesna kazna... kasno je za to...
Lepo ih poslati u radni kamp na sledece 4 godine da okopavaju krompir i kukuruze, pa ces videti promenu...
Opet kazem.. problem je sto su deca glupa, lenja i besna...
Koliko je danasnjih klinaca u izvidjacima ili goranima... podmlatku Crvenog krsta... koliko ih se bavi folklorom, plesom, sportom... ide u muzicku skolu... slikanje... balet...klizanje... zanemarljivo malo...
Sada je najvaznije da sa 13 godina nabacis sminku i izadjes u klub za drugaricam koje izgledaju ko kamenjarke... da imas decka... da ga varas...da okacis svoje male sise na internetu... i ostale gluposti...
Ja sam ovo odštampao i dao svojoj da procita ... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
nije ovo odgovornost te dece
a, ne... to nije tacno...
to je upravo njihova odgovornost...
roditelji nisu duzni da citav zivot idu iza svoje dece i ciste njihove gluposti...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 
stidite se Smile i biće bolje, a to je najbolje ako od uživanju stidie se...bićete rambo devojčice Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.