Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 294 295 297 298 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 370159 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
teško vreme, sparno. te oće kiša, te neće. znači smooooor.
a možda su i shvatili da mi vera zabranjuje žigosanje validatorima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
a možda su i shvatili da mi vera zabranjuje žigosanje validatorima.

Evo ga,vratio se!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Zbog kontrolora veća prodaja karata

Beograd -- Trećeg dana od uvođenja dodatnog broja kontrolora u vozila javnog gradskog prevoza u Beogradu zabeležena je povećana prodaja karata van vozila i kod vozača.

Na linijama 16 i 23 prodato je deset puta više karata kod vozača, dok je na liniji 88 taj broj veći za 750 procenata, saopštila je Direkcija za javni prevoz.

"Jučerašnji podaci pokazuju da jedna od najdužih gradskih linija, linija 95, i dalje beleži rekordan porast - prodato je dvadeset pet puta više karata kod vozača nego pre uvođenja kontrole", navodi se u saopštenju.

Kontrolori su bili prisutni u svim vozilima na linijama 16, 23, 83, 88, 95 i 96, a kako se navodi, prodaja karata van vozila koje su korišćene na ovim linijama porasla je u odnosu na prošlu sredu u proseku za 180 procenata.

Iz Direkcije poručuju da će, kao što je ranije najavljeno, do 15. jula broj kontrolora biti svakodnevno uvećavan do planiranih 700, koliko će ih grad Beograd angažovati.

"To znači da će sva vozila koja učestvuju u javnom prevozu biti pokrivena kontrolom", navodi se u saopštenju.

Izvor: B92

Sad ce jos vise kontrolora da ubace  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
bela majica, na leđima piše "kontrola" i mislim da je imao neki kačket. nisam ga zagledao pošto me smore u startu.

Sada će ispasti da miniram i tražim dlaku u jajetu za neplaćanje karte al zapravo jedino što tražim je da se poštuju propisi i zakoni.
Odakle se sada izrodiše ti sa kontrola na leđima i šta sprečava mene da odštampam tu istu majciu uzmem jedan onaj uređaj i naplaćujem doplatne karte po busu, naravno pare sebi u džep?

Ako su prodali pravo kontrole i naplate karata BusPlusu, onda JEDINO lica sa obeležijima i legitimacijama BusPlusa mogu da kontrolišu karte. Ako je još neka firma dobila to pravo onda za to treba da postoji nekakva odluka Direkcije za javni prevoz.

Za koga rade ta lica-skupštinu grada, Direkciju, GSP, koga?  Smile

Ne može na mišiće Đilase, shvati to već jednom. Al znam ja da i njega muči kavaka da ono što su već prodali nekome ne mogu da daju/prodaju nekome drugom (makar bio to i GSP) ali ja ga nisam bio po ušima da potpiše ugovor sa BusPlusom.  Smile

Zaključak: Ne može niko osim zaposlenih u BusPlusu da obavlja kontrolu karata u javnom gradskom prevozu u Beograd!  Smile
Stoga je i protivpravno da vam bilo ko osim BusPlusovca traži putnu ispravu tj. kartu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Iliti "ne placamo kako god okrenete"   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Odakle se sada izrodiše ti sa kontrola na leđima i šta sprečava mene da odštampam tu istu majciu uzmem jedan onaj uređaj i naplaćujem doplatne karte po busu, naravno pare sebi u džep?

Pa ne sprecava te nista ni obuci pandursku uniformu, uzeti lizalicu i kupiti od ljudi mito ako cemo tako  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Joj ljeb ti jebem kakvih argumenata se naslusah, stvarno cu poceti da uzimam kartu da se ne bih identifikovao sa raznim likovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Joj ljeb ti jebem kakvih argumenata se naslusah, stvarno cu poceti da uzimam kartu da se ne bih identifikovao sa raznim likovima.
Pa hajde uzmi vec jednom tu kartu. Dosadio si i bogu i ljudima.
 A da, protest protiv bus+ je u ponedeljak u 18 sati ispred skupstine grada.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Samo 2 puta sam pomenuo.  Smile

Prvi put u sali zbog tebe,

a sada ozbiljno zbog jos nekih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
.
 A da, protest protiv bus+ je u ponedeljak u 18 sati ispred skupstine grada.

Jel dozvoljeno snimanje  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 294 295 297 298 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.