Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 296 297 299 300 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 370012 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Gdje ce imat samo sa majicama  Smile

Majice su samo manja promjena, sta ja znam zbog vrucine, *urca palca...

Svako moze odstampat majicu.. sama - bez legitimacije ne vrijedi nista.

-
I ne mogu nac validatore one njihove,  koji su kodirani (enkriptovani sa znam) softver.. to je jos teze falsifikovati.
I plus ima sad toliko regularnih kontrolora da se ne moze lazni ni prosvercovat.

Nisam mislio da bi neko kupovao one uređaje i tako pljačkao, to je gotovo nemoguće, ne ljudi koji regularno rade kontrolu, ostanu prekovremeno i naprave koju turu za svoj džep, a daju putnicima obične priznanice ispisane rukom.
Šanse za to su nikakve realno, a i brzo bi ih izvalili verovatno, al ipak postoji i ta mogućnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia e63
Citat
Odakle se sada izrodiše ti sa kontrola na leđima i šta sprečava mene da odštampam tu istu majciu uzmem jedan onaj uređaj i naplaćujem doplatne karte po busu, naravno pare sebi u džep?

Pa ne sprecava te nista ni obuci pandursku uniformu, uzeti lizalicu i kupiti od ljudi mito ako cemo tako  Smile

Upravo o tome govorim. Zbog toga služi policijska značka i legitimacija. Dakle, bez obzira što sam u uniformi neke firme ja moram imati odgovarajuću legitimaciju i svi oni su dužni da nam pokažu, ne zato što mi tražimo dlaku u jajetu nego baš zbog činjenice da ne budemo obmanuti.

Ovde je očito situacija, obučem majicu kontrolor i idem da naplaćujem karte. Ko će meni da garantujem da mangupi iz BusPlusa neće van radnog vremena obući te iste majice kontrolor i ako uspeju da naplate koju kartu stave sebi u džep?  Smile

Pa svi ovi kontrolori imaju legitimacije bus plusa, od kad su povecali broj kontrolora u koji god prevoz da sam usao i da je bila kontrola u njemu, svi su imali legitimacije...
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ali moraju imati svoje legitimacije a ne BusPlusa ukoliko nisu njihovi radnici.  Smile

To što oni imaju su verovatno samo one kartice sa kojima se čekiraju na validatoru kada uđu u autobus. A ta kartica nema sliku pa može bilo ko da je koristi a to znaći i zloupotrebi. A ako ti "gradski" kontrolori koriste samo te kartice bez posebne legitimacije i bez obeležja BusPlusa (makar to bila i obična majica) to znači da zloupotrebljavaju pravo da JEDINO radnici BusPlusa mogu vršiti kontrolu i naplatu karata u vozilima.

Ko hoće da razume shvatiće. I nisam ja to izmislio nego gradska vlast-jer ja kad odem na šalter oni se isto tako pozivaju na svu moguću administraciju i papirologiju ne bi li ispoštovali kakve propise. To je sve OK, ako mi poštujemo njih na šalteru neka poštuju oni i nas u autobusu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
O cemu bre ti pricas leba ti? Ti prvi si se sam javio da falcifikujes karte a ovamo na dve strane raspredas o nekoj jos nepostojecoj prevari koja se nije desila Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2013, 18:22:40 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Sad sam bio nešto do NBG.           Pre nego što nastavim - jebala ih Ceca i jebalo ih zatvaranje bulevara oko Ušća i Brankovog mosta na petak predveče,kada su najveće gužve u Beogradu!  Smile

Elem,u 95ici u oba pravca bili ovi ''Gradski'' kontrolori. Prvi put neka devojka.Nije ništa ni pitala,zadržavala se samo kod ovih što pokazuju karte,i to je to.A u povratku bio neki batica. Ja mu kažem da nemam više dovoljno,krenem da mu izvadim onu ''potrošnu'' da mu pokažem da mi je ostalo još 50 kinti-jbg,tako se potrefio iznos... on kaže ''ma,ok,nema frke,sedi bez brige,jer ionako više nema kod vozača,pa nije problem''. Reko ok,hvala.  Smile

Ljubazno,opušteno,bez ikakve frke.Iako je čak u ovom slučaju bila moja krivica.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2013, 18:26:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
O cemu bre ti pricas leba ti? Ti prvi si se sam javio da falcifikujes karte a ovamo na dve strane raspredas o nekoj jos nepostojecoj prevari koja se nije desila Smile

Polako sa falsifikatima, doći će i oni na red  Smile
Ja sam pitao i napisao da me ispravite ukoliko grešim. Nisam čuo, nisam ni pročitao da je neka druga firma osim Apex-a dobila pravo kontrole i naplate karata. Dakle, ovi "gradski" kontrolori već rade, tako da nije nepostojeća prevara. A možda nije ni prevara, možda ljudi imaju dozvolu za to.

Ali mi ti nađi ukoliko znaš, dokument tj. gde je objavljena vest da još neko i KO ima pravo kontrole i naplate karata?
A ja sam već u prvom postu objasnio zbog čega ne može tek tako neko sa ulice uzeti uređaj za kontrolu karata i kontrolisati karte, jer to bih onda mogao i ja i bilo ko drugi, a to znači moguće zloupotrebe...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Moguce su zloupotrebe svuda redom jbt, mislim cemu insistiranje na tome kad, i sam si rekao, niti se desilo niti je lako isfalcifikovati gomilu potrebnih stvari, od racuna preko legitimacije i ko zna cega jos? Uostalom ako 2% plati tu doplatnu u vozilu ja secem jaja, nije da se isplati prevara realno......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia e63
Pa realno niko do sada nije ni platio tu doplatnu u vozilu, ili mu napisu kaznu ili izadje na sledecoj stanici i saceka da dodje sledeci..
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Pa to, ne vidim svrhu stvarno. Iscimas se toliko, pa rizik da te navataju pogotovu sto pravih kontrlora ima svuda redom, da bi eventualno jednom u mesec dana iskamcio 1000 dindzi od neke babe. Logike bez.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
јакуза,

па ти први злоупотребљаваш, и то првенствено на штету грађана.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 296 297 299 300 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.