Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 369660 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
On bar ima neke argumente........za tebe i dalje stoji da si svercer. Plus slihtara.

Citat
A jel tebi logično da neka firma koja je kao svoj početni kapital uplatila 500€ posle 2 meseca uloži 12.000.000€ za opremu za BusPlus?

Nije. Kao sto rekoh, kako je dobila tender o tome moze da se razgovara, al to sam napisao u istom postu koji si citirao, sto je tebi bilo zanimljivo da izbrises.

Citat
Poenta jeste, da piše da je konzorcijum dao te pare, al to što piše je pitanje da li je tako i ko je zapravo dao pare.

Postoji tenderna dokumentacija, kao sto vidim i ti umes da citas pa si mogao takodje da proveris. Apsolutno nemam nikakav problem da se istrazi i raskrinka ono sta je nelegalno odradjeno. Smile

Citat
Ova firma (Apex) je u 2012. godini od javnog prevoza prihodovala prosečno oko 70 miliona mesečno. Apexov udeo ne obuhvata naknadu za PDV (18%), koja se takođe naknadno isplaćuje iz gradskog budžeta. Beograd mesečno plaća Apeksu nekoliko miliona dinara za troškove PDV-a, pa firma ukupno dobija oko 80 miliona dinara mesečno.

Link? Rad sam da procitam i upoznam se sta mi je promaklo.

8% je PDV po zakonu. U sluzbenom glasniku Beograda pise da tu sumu placaju korisnici tj. gradjani. Po zakonu, promet koji obavlja firma apex ako je u sistemu PDV-a, mora da placa isti drzavi. Sto takodje stoji u doticnom dokumentu.

Citat
Glavna poenta jeste što koristi od BusPlusa niko video nije, niti hoće jer je sistem osmišljen za bogaćenje pojedinaca!

Ok. Neka bude da je tako. Imas sud pa dokazi.

Opet te ne opravdava da se vozis besplatno.
« Poslednja izmena: 06. Jun 2013, 21:01:10 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Jakuza, ja se tebi iskreno divim... Toliko dokumentovanih stvari izneses, toliko dokaza, toliko logicnih cinjenica, i onda ti se pojavi neki... Ne mogu dovoljno glupavo bolidan izraz da nadjem i kaze kako si samo svercer koji hoce da se svercuje, huligan, da je sve to kako treba, bez ijednog opipljivog dokaza ili logike, i ti i dalje imas snage da im crtas? Svaka ti cast, nalkon do poda...  Smile Smile Smile
А још кад би поднео тужбу... Ихај!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
Jakuza, ja se tebi iskreno divim... Toliko dokumentovanih stvari izneses, toliko dokaza, toliko logicnih cinjenica, i onda ti se pojavi neki... Ne mogu dovoljno glupavo bolidan izraz da nadjem i kaze kako si samo svercer koji hoce da se svercuje, huligan, da je sve to kako treba, bez ijednog opipljivog dokaza ili logike, i ti i dalje imas snage da im crtas? Svaka ti cast, nalkon do poda...  Smile Smile Smile

Da, sve je dokazao, nema sta, zalili mu se i putnici da im oduzimaju karte. Onda je dosao na forum da objasnjava tamo nekom tupavcu vaniju kakva je busplus kradja. O hakovanju kartica mi je odrzao predavanje i izuo me dokazima ko seljak ladno pivo pred zadrugom.

Ne znam sta se ceka i sto se Vucicu ne iznesu dokazi crno na belo, jer je ovo vec unapred dobijen slucaj, ne znam samo sto trosi svoje dragoceno vreme na nas zatucane i smotane. Pa ja kad sam video onaj aparat da ume da govori, pa ja sam se odusevio i odma uplatio za 10 ponistavanja, a imao sam personalizovanu sa slikom i cipom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Мореее... ја бих увео набилдоване избациваче у градски превоз.
Немаш карту? Немаш лична документа? А нећеш да изађеш, а? Па да видиш како би се побољшало стање. Smile

Што се тиче народних интернет хероја, типа Јакуза, лепо на суд па докажите то све што имате. У супротном, шверцери сте и као такви сте подложни законским санкцијама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
@Vanyo...
Znaci sad sam opet svercer, iako si mi ti sam rekao da je lepo sto placam kartu, iako sam ti to vise puta napomenuo... Gubis se, zaboravljas sta pises ili vas ima vise?
Sto se tice slihtare, to je onaj iz druge klupe do prozora, a ne ja... (ovo ces verovatno shvatiti, jer sto duze pricamo, to sam ubedjeniji da osnovnu jos nisi zavrsio)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Drugari,
sve je kul...  Smile
Nije meni teško da crtam i boldiram po ko zna koji put, al uvek se nekako iznova i iznova pojave ljudi niotkuda, a ne pročitaju prethodnih 200 str.

Vanyo
da si pročitao 2-3 strane ranije video bi link. Dva puta sam postovao i evo treći put:

BusPlus godinu dana kasnije: neispunjena očekivanja

A takođe da si ukucao u Google moj citat opet bi ti izbacio jedini sajt-dakle nije teško samo kad se čovek malo potrudi!  Smile

Vanyo
Ti s obzirom da se skoro sve zlažeš sa mnom ti si onda protiv BusPlus-a ovakvog kakav je?   Smile

A za tužbe da vam odgovorim. Ja bih mogao svaki dan samo tužbe pisati i za bankare i za komunalce i za prodavce i nema koga ne, al teška je to rabota samo da znate, brdo hartije, a na kraju osim tvog zadovoljstva da si u pravu ne dobiješ mnogo šta.
Tri puta sam tužio Telekom sudu i tri puta dobio naravno. Čak su sva tri puta rešavali vanparnično.
Alpha banka je menjala tekst ugovora o oročenim depozitima posle moje tužbe iako su naravno mesecima srali kako su oni u pravu i to sve onako sa poslovnim osmehom!  Smile

I šta ja imam od toga! Ništa. Kao ni od ove teme koju sam pokrenuo, al sam takav da ne dozvoljavam da me bilo ko potkrada i još da prosipa priču kako to radi u moju korist. Znači kradi, niko ti ne brani, svi kradu, al nemoj srati kako činiš dobro delo.  Smile

Aj uzdravlje  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ау што си опасан... Тужбу против МТС-а је добио пре неколико година мој једва пунолетни брат. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Мореее... ја бих увео набилдоване избациваче у градски превоз.
Немаш карту? Немаш лична документа? А нећеш да изађеш, а? Па да видиш како би се побољшало стање. Smile

Што се тиче народних интернет хероја, типа Јакуза, лепо на суд па докажите то све што имате. У супротном, шверцери сте и као такви сте подложни законским санкцијама.

Ti si burazeru totalno pomešao lončiće!  Smile
Al moraću ti pojasniti neke stvari iako sam više puta pisao...

Ne treba ja da tužim BusPlus, već TI!!! Ti plaćaš uredno kartu, ja ne plaćam, a BusPlus mi to toleriše i oprašta-na štetu tebe koji plaćaš kartu! Shvataš? Ti si taj koji je oštećen, ne ja.

Majstore, kako ti dozvoljavaš da neko ko vrši kontrolu karata uđe u autobus i kaže ko nema kartu neka izađe napolje? Gde to ima??? Ako nemaš kartu moraš platiti neku kaznu, jel to normalno, normalno jeste, al samo kod nas kontrolori opraštaju.

Al kao što sam i rekao u prethodnom postu, ja od svega toga nemam ništa, tako da što bi ja umesto TEBE i Grada koji ste na šteti tužio BusPlus kada vi to nećete? Đilasu sam više puta nudio da mu budem savetnik-neka se otvori za kintu i onda ćemo uraditi nešto konkretno.  Smile
Ne zaboravi da je ovaj forum javna stvar i da mogu čitati svi!  Smile

Ovako, meni je čista savest što sam doprineo bar malo zajednici u borbi protiv lopovluka zvanog BusPlus.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ti plaćaš uredno kartu, ja ne plaćam, a BusPlus mi to toleriše i oprašta-na štetu tebe koji plaćaš kartu!

Нажалост. Од силних шверцера попут тебе, ми поштени не можемо да уђемо у аутобус.

Majstore, kako ti dozvoljavaš da neko ko vrši kontrolu karata uđe u autobus i kaže ko nema kartu neka izađe napolje?

Не, нормално је да уопште немаш право да приђеш превозном средству ако немаш карту а не да уђеш у њега, у свим цивилизованим државама.

Ako nemaš kartu moraš platiti neku kaznu, jel to normalno, normalno jeste, al samo kod nas kontrolori opraštaju.

Ја не знам да ли си ћорав или се намерно правиш да јеси:

Немаш карту? Немаш лична документа? А нећеш да изађеш, а?

Al kao što sam i rekao u prethodnom postu, ja od svega toga nemam ništa, tako da što bi ja umesto TEBE i Grada koji ste na šteti tužio BusPlus kada vi to nećete?

А ја ти кажем, зато треба лепо да се уведу избацивачи који би такве попут тебе избацили кроз затворена врата. Није мени проблем БусПлус него такви мрсомуди као ти.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
@stefaneka
 Smile  Smile  Smile

Kakv si ti car!
Sada pišem i neću više, jer je previše mojih postova, a rekao sam da ne treba da budemo tvrdoglavi!

Vidi se da si mlad i zelen. Tvoj jedna punoletni brat je recimo dobio tužbu protiv MTS-a al ti recimo nikada ne bi sa takvim stavom (bio ti mlađi ili stariji od brata), jer sudija kada bi te video tako "strastvenog" samo bi pozvao obezbeđenju da te sprovedu do izlaznih stepenica!  Smile

Da ne misliš da ja nisam na tvojoj strani-prvi sam i za batinjanje i za sečenje ruku!  Smile Da, da lepo si čuo, ne otkucaš se odsečemo ti jedan prst. Mojoj sreći kraja ne bi bilo kada bi to moglo od sutra da važi.
Ali tu ima jedan "MALI" problem-to ne piše u zakonu!

A ono što ne piše u zakonu, možeš se je***i, al ne možeš izgurati pa da si Vučić lično, jer uvek postoji šansa da se neko pozove na zakon i ti ga najeba kao i tvoji izbacivači i ovi što seku prste! I da se ostali ne pecaju, govorim o sitauciji kada stvar dođe do suda, a ne svakodnevni mito i korupciju koji srećemo na svakom koraku!  Smile

Da poentiram:
Ja se s BusPlus-om ponašam potpuno u skladu sa zakonom. U zakonu nigde ne piše da je zabranjeno švercovati se! Takođe, ne piše ni da je dozvoljeno, piše da onaj koga uhvate treba da plati doplatnu kartu!  Smile
E vidiš mene hvataju za tuki, već mesecima, a ustvari opraštaju mi, čak se i ne trudim da im bežim-kulturiška skroz.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.