Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 369634 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
7dsf7 pojma nemam o cemu pricas, procitao sam jedva prvi pasus, i pravo da ti kazem odustao, znajuci tebe i tvoje pisanje ne verujem da sam nesto korisno propustio.

jakuza

Opet ti i tvoje boldovanje Smile
Video sam i link. Pazi kad sam i citao ranije taj tekst. Posetio i referencu na koji se komentar odnosi.

http://www.cins.org.rs/wp-content/uploads/2013/05/odgovor-Direkcije-Apex-prihodi.pdf

Ovde ama bas nista ne pise da je ikakav prihod vezan za PDV. evo posto volis boldovano.

Poslednji pasus. Nisu vrsene uplate osim za dogovorene uplate po tacki jedan. Tacka jedan je 8.5 odsto od ukupnog prihoda.

Ja i dalje, nigde ne vidim po kom osnovu je dodatna uplata vrsena na konto PDV-a. Znaci nema je, osim da verujem nekom tekstu koji ima referencu link u kojem se isti uopste ne pominje.

Citat
Ti s obzirom da se skoro sve zlažeš sa mnom ti si onda protiv BusPlus-a ovakvog kakav je?

Imam gomilu zamerki naravno.

Citat
I šta ja imam od toga! Ništa. Kao ni od ove teme koju sam pokrenuo, al sam takav da ne dozvoljavam da me bilo ko potkrada i još da prosipa priču kako to radi u moju korist. Znači kradi, niko ti ne brani, svi kradu, al nemoj srati kako činiš dobro delo.

Okreni to isto na drugu stranu, znaci svercuj se niko ti ne brani ali nemoj da se vadis na sve i svasta i jos da mi pricas da je svercovanje moralna obaveza prema drustvu jer te toboze podkradaju. Smile

Mislim da bi svakog apsolutno bolelo dupe ko je sta pokrao samo kad bi prevoz bio besplatan. E to je taj primer licemerstva koji ne podnosim.
« Poslednja izmena: 06. Jun 2013, 22:35:30 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Moram kratko da odgovorim, jbg, ne zamerite...

@ vanyo

Ja PDV ni u jednom postu nisam pomenuo, i pravo da ti kažem, zabole me da li BusPlus plaća PDV ili ne, a video sam da ste na nekoliko strana raspravljali. Citak koji sam stavio i u kome se pominje PDV, nisam stavio zbog PDV, kao što si i zaključio iz mog komentara posle citata, već sam citirao da bi bilo jasno svima da BusPlus prihoduje milion $$$ mesečno, da li on posle plati PDV i koliko, zar je bitno kad namlati milon?

I švercovanje nije moralna obaveza prema društvu, već vid bojkota i protesta protiv BusPlusa, kao što je i štrajk i sl. Borba je dakle, bojkot kao i ova tema na forumu!  Smile

A jasno ti je valjda iz prethodnih 271 stranice zbog čega bojkot...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Bravo, znao sam da ces napisati neku glupost koja veze sa mozgom nema... Jel tebi bese tata rekao da pricas sa kretenima? Mozda je mislio da prcas sam sa sobom, sto je ovde slucaj, jer ni na jedno pitanje ne odgovoris, a lupetas i dalje...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110

APEX (Busplus) je imao prihod od 1.000.000.000,00 dinara u 2012.

Povodom toga vlasnici Busplus-a se zahvaljuju svim Beograđanima koji ćute i trpe!
http://www.cins.org.rs/?p=10627
http://www.cins.org.rs/?p=13334
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=536813913042541&set=pb.362927777097823.-2207520000.1370731143.&type=3&theater
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung SGH-E590
Ma to je nemoguce, procitao Vanyo da oni uzimaju samo 9%. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
Da niste malo smorili?

Toliko dokaza imate i nista ne preduzimate? Dakle, saucesnici ste u toj saradi i pljacki napacenog naroda.

Ili ovo sve radite da bi dokazali nedokazanom vanujo nesto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Toliko dokaza imate i nista ne preduzimate? Dakle, saucesnici ste u toj saradi i pljacki napacenog naroda.

Немој тако, мени је човек објаснио како он неће да тужи државу јер од тога нема ништа.

Што је врло логично, мора се признати, чим опседа тему по цео дан постовима о пљачки. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Bus+ je stvoren pod okriljem vlasti, a vlast ima silu. Ja se pitam kako narod jos to trpi. Nema volje u narodu kada vidi da je vlast totalno kriminalizovana. A i sta reci kada vidite da ima ljudi koji kada im predocite dokaze o organizovanom kriminalu na drzavnom nivou, jednostavno nece da veruju ili se prave nevesti i udaraju kontru onima koji bi da nesto i urade na promeni stanja.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
Ne samo to, evo gledam politicku situaciju, pa Vucic bi dozivljavao multiplaj orgazme da strpa Djilasa u zatvor. Tim potezom bi obezbedio garantovano jos jedan mandad svojima.

Ukratko, slanjem ovih dokaza Vucicu bi svanulo svima, gradjani bi se oslobodili teskih nameta koje im je busplus instalirao, glavni "ubiraci prihoda" bi bili u padinjaku, a to je vin - vin kombinacija za Srbiju.

Bus+ je stvoren pod okriljem vlasti, a vlast ima silu. Ja se pitam kako narod jos to trpi. Nema volje u narodu kada vidi da je vlast totalno kriminalizovana. A i sta reci kada vidite da ima ljudi koji kada im predocite dokaze o organizovanom kriminalu na drzavnom nivou, jednostavno nece da veruju ili se prave nevesti i udaraju kontru onima koji bi da nesto i urade na promeni stanja.

Cekaj malo, ti se polomi ovde da dokazes da je busplus proizvod danasnjih vlasti? Ja mislio da je to Djilasovo maslo.

Internet dokazi, dokazi iz novina, dokazi prepostenih nezavisnih novinara su nista drugo nego gluposti napisane na papiru. Zaokruzivanje nekakvih cifara koje su dobijene jednostavnom pretragom interneta ne znace ama bas nista, ni narodu, ni upravi za borbu protiv organizovanog kriminala.

Mlataranje papirima koji kurcu ne sluze je osobina odredjenih politicara koji obisno nista ne mogu da dokazu ali hoce teatralnost da bi narod "video" ko ih pljacka.

Ova tema je pocela kao ogromna paranoja da ce nas busplus pratiti, da ce znati kuda idemo, gde silazimo, kada idemo do svalerke i slicno, pa kad je ta ideja ismejana do besvesti, onda ajmo malo o postenju i kradjama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Da niste malo smorili?

Ili ovo sve radite da bi dokazali nedokazanom vanujo nesto?

U al si mangup... Ono bombardovanje natoa i otimanje kosova je kriminal i uzasno je, i ima toliko dokaza da to nije u redu itd. Sto ne odes i nesto ne preduzmes?
Kakvo ti je to pitanje, zasto ne odes i ne preduzmes nesto? Gde, kome? Mislis da nekoga sa vrha briga za to, mislis da se ne tale? Mislis li da glas naroda ima neku tezinu ovde?
Tebi sigurno nesto smeta, mala plata, skupo gorivo, sta god. Sto ne odes da promenis to?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.