Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 271 272 274 275 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 369636 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
U al si mangup...

Nista manji od internet boraca za ljudska prava i pravdu.

Mislis li da glas naroda ima neku tezinu ovde?

Onda je neko bas zaludan ovde. Na 273 strane pljuste dokazi koji razvaljuju mangupe kakav sam ja i? Nema nikakve tezine kazes? Onda je neko teski mazohista, a mislim da to nisam ja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Znaci dolazimo do toga da ako nesto ne mozes da promenis, ne mozes ni da ukazes da je to lose niti da se zalis?
Opa, ova vlast je odlican posao odradila...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
Znaci dolazimo do toga da ako nesto ne mozes da promenis, ne mozes ni da ukazes da je to lose niti da se zalis?

To sto ti imas amove i gledas samo ispred sebe, to je tvoj problem. Ako nesto mozes da promenis, neces to raditi na internetu nebuloznim anketama, peticijama i predstavljanjem "dokaza" koje si izguglao ili nasao u bazi privrednih registara koja je inace dostupna svima na internetu.

Kao sto sam napisao, sumnjam da bi Vucic tek tako dozvolio Djilasu da se bogati, ipak su oni politicki protivnici ili ces dokazati da rade zajedno u dilu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110

To sto ti imas amove i gledas samo ispred sebe, to je tvoj problem. Ako nesto mozes da promenis, neces to raditi na internetu nebuloznim anketama, peticijama i predstavljanjem "dokaza" koje si izguglao ili nasao u bazi privrednih registara koja je inace dostupna svima na internetu.

Kao sto sam napisao, sumnjam da bi Vucic tek tako dozvolio Djilasu da se bogati, ipak su oni politicki protivnici ili ces dokazati da rade zajedno u dilu?
Internet je mocna stvar. Pisane medije je lako kontrolisati kao i radio i tv, ali internet je nemoguce da neko kontrolise. Postoje cenzure kao u kini i nekim drugim zemljama, ali ne zaboravite da internet moze pokrenuti mnoge stvari.
To da bus+ nije osnovan pod Vucicem nego pod DJilasom, nema nikakve veze, Jer su oni svi jedna te ista partija samo svaki ima svoju frakciju.
 A kako mislis da se izborimo protiv bus+,( sem masovnih demonstracija) mozda glasanjem kao na primer u Zemunu:pobedio Vucic sa 51% od izaslih 35%. Sada sns predstavlja vlast u Zemunu, a ko predstavlja onih 65%. Nemoj samo reci ko im je kriv sto nisu izasli, jer slicno je rekao i onaj, ko vam je kriv sto sre nam verovali.
Ko ce bre da uhapsi DJilasa, onaj sto je setao koferce, mozda.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Pa dobro bre vise... izvrsite onda te demonstracije ispred skupstine, blokirajte saobracaj i gotova stvar.  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
Internet je mocna stvar. Pisane medije je lako kontrolisati kao i radio i tv, ali internet je nemoguce da neko kontrolise.

Da je mocna stvar, stoji, da ga je nemoguce kontrolisati, takodje stoji, ali je apsolutno netacno da ne moze da oblikuje misljenje, pazljivo odabranim tekstovima, pretezno politicki obojenim.

Vidis recimo, tvog kolegu u borbi protiv busplus-a, jakuzubg, sam nekoliko puta pitao da mi objasni kako se prave lazne, klonirane kartice, a on me navodi na google.com. Kada sam mu predlozio da pravi te kartice i da moze da zaradi od toga, nece da krsi zakon drzave koja ga krade tako ocigledno. Ne samo njega, krade i tebe, ma sve po Beogradu.

Eto, ako budes mogao ti, ubedi ga neka bar napravi neki tutorial na youtube-u, ne mora da prodaje, neka izbaci to na net, pa da oni koji hoce, naprave te klonove i da se raja vozi besplatno. Time ce uciniti fenomenalno dobro delo za narod, a protiv sistema koji nas grize.

A kako mislis da se izborimo protiv bus+,( sem masovnih demonstracija) mozda glasanjem kao na primer u Zemunu:pobedio Vucic sa 51% od izaslih 35%. Sada sns predstavlja vlast u Zemunu, a ko predstavlja onih 65%. Nemoj samo reci ko im je kriv sto nisu izasli,

A sta da kazem? Ko im jebe mater sto nisu izasli, gde je tu problem? Demokratija, glasanje, sve po zakonu. I dodao bih, ko vas jebo godinama, jebace vas opet. Ako nisu videli interes da izadju i da glasaju protiv SNS-a, sada neka cute i neka puse.

Masovne demonstracije protiv busplus-a? Prosle godine su te "masovne" demonstracije imale neslavan zavrsetak postizanjem jednog velikog nista, sve zbog idiotluka nazvanog: "zelimo besplatan prevoz".  (i ja bi da ... vesnu zmijanac, al ne ide...) Smile

« Poslednja izmena: 09. Jun 2013, 11:29:40 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Internet je mocna stvar. Pisane medije je lako kontrolisati kao i radio i tv, ali internet je nemoguce da neko kontrolise.

Da je mocna stvar, stoji, da ga je nemoguce kontrolisati, takodje stoji, ali je apsolutno netacno da ne moze da oblikuje misljenje, pazljivo odabranim tekstovima, pretezno politicki obojenim.

Vidis recimo, tvog kolegu u borbi protiv busplus-a, jakuzubg, sam nekoliko puta pitao da mi objasni kako se prave lazne, klonirane kartice, a on me navodi na google.com. Kada sam mu predlozio da pravi te kartice i da moze da zaradi od toga, nece da krsi zakon drzave koja ga krade tako ocigledno. Ne samo njega, krade i tebe, ma sve po Beogradu.

Eto, ako budes mogao ti, ubedi ga neka bar napravi neki tutorial na youtube-u, ne mora da prodaje, neka izbaci to na net, pa da oni koji hoce, naprave te klonove i da se raja vozi besplatno. Time ce uciniti fenomenalno dobro delo za narod, a protiv sistema koji nas grize.

A kako mislis da se izborimo protiv bus+,( sem masovnih demonstracija) mozda glasanjem kao na primer u Zemunu:pobedio Vucic sa 51% od izaslih 35%. Sada sns predstavlja vlast u Zemunu, a ko predstavlja onih 65%. Nemoj samo reci ko im je kriv sto nisu izasli,

A sta da kazem? Ko im jebe mater sto nisu izasli, gde je tu problem? Demokratija, glasanje, sve po zakonu. I dodao bih, ko vas jebo godinama, jebace vas opet. Ako nisu videli interes da izadju i da glasaju protiv SNS-a, sada neka cute i neka puse.

Masovne demonstracije protiv busplus-a? Prosle godine su te "masovne" demonstracije imale neslavan zavrsetak postizanjem jednog velikog nista, sve zbog idiotluka nazvanog: "zelimo besplatan prevoz".  (i ja bi da ... vesnu zmijanac, al ne ide...) Smile

Oblikovanje misljenja na internetu, to si se malo zajebao. Mislis moderacijom na jednom forunu da oblikujes misljenje sirokih masa-nece da moze. To mezes ti samo da mislis da je tako ali nije.Moze forum da naginje jednoj politickoj opciji, ali sta mislis dokle?...
Kod tebe jos vazi ona iz Milosevicevog vremena: pa neka kradu, i ja bi da sam na njegovom mestu, ili pa svi mi po malo krademo. Protiv kradje se ne bori kradjom vec batinom. Zar mislis da onaj ko moze da kopira karticu da ce tako na internetu da objavi oglas da nudi falcifikovane kartice ili da ti da uputstvo kako to da uradis.A sto se cene prevoza tice, on je vec besplatan sam im tim sto se finansira od poreza gradjana sa 70% i 20% od reklama. Jedino ostaje onih 10% sto uzima bus+.Zasto bi smo ponovo placali uslugu koja je vec placena? Jel postoje dokazi o finansiranju gradskog prevoza-postoje, a jel postoje dokazi ko uzima pare od bus+-ne postoje.Sta to znaci- da neko krade.
Masovne demonstracije protiv bus+ su ne uspele zbog prezasicenosti drustva pljacom drzavei opstoj korumpiranosti politicara. Ali sada je vrlo uspesna akcija bojkota bus+.
A ti ne odgovori dal ce onaj sto je setao koferce da uhapsi DJilasa?
« Poslednja izmena: 09. Jun 2013, 12:12:00 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Civilizovano i demokratski, batina!  Smile
A koga da bijes!?
Aj mi reci gde si to procitao da se GSP finansira 70% iz budzeta i koliki je taj novac. Zivo me interesuje tih 10%, o kojoj sumi je rec.

Aj ove sto se svercuju, to je ok nacin bojkota, ali... ove predloge...
Boze me sacuvaj.
Inace da Vucic moze, odma' bi Djilasa iza resetaka poslao (on bi posle bio dozivnotno bio u vladi... ne bi imao nikakvu opoziciju), ali... ocigledno je da ne moze.

I kod mene naplacuju kese u Maxiju 2din. i sta ja tu sad mogu!? Da je ne kupim... ili da prebijem kasirku.  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
« Poslednja izmena: 09. Jun 2013, 12:32:12 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
Kod tebe jos vazi ona iz Milosevicevog vremena: pa neka kradu, i ja bi da sam na njegovom mestu, ili pa svi mi po malo krademo. Protiv kradje se ne bori kradjom vec batinom.

Dobro te pitao milanche, a koga ces to da bijes? Kontrolora busplus-a? Polako i sigurno dolazis u corsokak sopstvenim odgovorima. Ne muljaj sa cinjenicama, daj napisi koga treba da bijemo. Inace, da sam ko Milosevic, ne verujem da bi ova tema dozivela drugu stranicu. Wink

Zar mislis da onaj ko moze da kopira karticu da ce tako na internetu da objavi oglas da nudi falcifikovane kartice ili da ti da uputstvo kako to da uradis.

Nakon ovog tvog pitanja, ne mogu, a da te ne pitam, iz koje nam partije ti dolazis na ovu temu? Tvoj kolega iz mase, jakuzabg, inace tvorac ove teme, je vec nekoliko puta bas na ovoj temi napisao kako moze da klonira karticu za 10 minuta. Cudi me da to nisi procitao ili ti je cilj samo kopi-pejst ovde, bez citanja drugih postova?

A ti ne odgovori dal ce onaj sto je setao koferce da uhapsi DJilasa?

Ne postoji nijedan razlog da ga ne uhapsi ako postoje dokazi, a ne nebuloze koje se predstavljaju kao kljucni dokazi, podvlace se po forumu i podebljavaju, a pravna tezina im je ravna nuli.

Dacic je prefrigan ko Djordje Balasevic, bio malo komunista, pa demokrata, fali mu jos da bude malo i liberal, a takva jegulja bi uhapsila i rodjenu majku, ako ce mu to produziti mandat.

Edit:

Da, izgleda je samo kopi-pejst. Wink
« Poslednja izmena: 09. Jun 2013, 12:35:55 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 271 272 274 275 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.