Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 371729 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 4
 Smile Smile Smile

Onda nastavi sa svojom pateticnom zabavom smaracu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Хоћу да кажем да сте фолиранти.

Pa i ja hocu da kazem da ti smaras i da napravis sebi temu ja se palim na bus plus i tamo da palamudis...
Zamisli, imas celu temu da kenjas o tome kako izopaceni narod zlostavlja jadni bus plus...  Smile

Batice,jel ti možeš da ukapiraš da to što neko kupuje kartu i ne krivi BusPlus za SVAKU moguću stvar(pa čak i svoje nesposobnosti) ne znači da je taj neko automatski i pristalica i obožavatelj BusPlusa?

Evo,i meni su danas išli malo na onu stvar,posebno što smaraju ljude da im pokazuju usrane karte dok su im obe ruke zauzete i svuda okolo curi voda,a ljudi se guraju da uđu.
Al to ne znači da ću sad da uzmem i krivim BusPlus za sve svoje probleme i stvari koje mi smetaju.  Smile

I posle sto biju sofere,prvo nek ispitaju sve,znamo kakva im je narav..

I ti bi imao takvu narav da svakog dana moraš u toku dana da se,u polu raspadnutoj konzervi bakćeš sa nevaspitanom stokom,a noću sa pijanim huliganskim šljamom.

Plus,i ta priča je malo bajata,jer ja stlano idem prevozom i ne sećam se kad mi je neki zatvorio vrata pred nosom. Štaviše,nekoliko puta u zadnjih par dana mi se desilo da me sačekaju.
Fora je u tome što ljudi,kao i u sličnim sferama života,pamte samo loša iskustva.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2013, 13:38:02 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 4
Naravno, svako ima svoju stranu price, ali ja za svoju imam pokrice i objasnjenje, a ti za svoju ne...
Aj da krenemo od kraja posta. Jesi ti sofer u gsp-u? Jel si uopste sofer? Kako ti znas sa cime oni imaju posla i kako se sa tim bore? Mnogo puta sam se vozio nocu i nisam nailazio na te opake huligane narkomane koji nocu siluju bakice i maltretiraju decu. Uostalom, zar nije prica tebe i tebi slicnih da ti mangupi ni ne idu prevozom, vec samo pricaju o tome. Uostalom, cak i da ima problema prilikom obavljanja duznosti, to je razlog da zeni sa detetom zatvori vrata, da nekoga udari, da propusti stanicu ili sta god. Ima mnogo ljudi, i svako na svom poslu ima neki problem, da li treba da se istresa na bilo kome i bilo kada? Bravo, zbog takvog tvog stava ovde i moze da radi ko sta hoce...
Sto se tice tvog gornjeg dela posta, mislim da guras pricu na svoju vodenicu, iako to nema veze sa vezom. Kada je iko rekao da je bus plus kriv za sve? Pokazi mi post gde neko svoju nesposobnost opravdava bus plusom? Sta pricas bre ti, jel razmislis pre nego sto kliknes "posalji"?
Imas ljudi koji pljuju po bus plusu, sa razlozima koji su navedeni mali milon puta ovde, tako da mislim da je uzaludno da se ponavljam. Ako znas, onda se pravis blesav, a ako ne znas, nemamo o cemu da pricamo, jer ocigledno nemas pojma o cemu pricas, ali moras nesto da kazes...
Dakle, ja sam svoje razloge protiv bus plusa vise puta naveo i objasnio, dok oni koji brane bus plus nikada nisu umeli da objasne zasto. Drugim recima, oni su neki obozavaoci istoga, jer drugog objasnjenja nema...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Jebeš mi sve,ovaj za sve nađe izgovor...  Smile Ti imaš pokriće,a svako ko se ne slaže s tobom nema.Do jaja.  Smile

Citat
Kako ti znas sa cime oni imaju posla i kako se sa tim bore?

1.Zato što sam odrastao pored jedne velike okretnice i bezbroj puta se vozikao prevozom i išao po depoima još kao mali.
2.Zato što sam poznavao i još uvek poznajem njih nekoliko.
3.Zato što se ceo život vozim prevozom.
4.Zato što se dobar deo života interesujem za prevoz i transport

Jel ti dovoljno?  Smile U stvari,briga me.  Smile

Očigledno se nisi dovoljno često vozio,ili imaš neku ludu sreću,čim nikad nisi imao prilike da vidiš kako izgleda vožnja sa pijancima, huliganima, ''naelektrisanim navijač...'' ovaj... ''dečicom koja vole fudbal''  i sličnim socijalnim slučajevima koji,pogotovu ako su u grupi većoj od petoro,ne mogu da uđu u neki objekat da nešto ne polome za sobom. Da ne ostave svoj lični pečat.  Smile

Citat
Bravo, zbog takvog tvog stava ovde i moze da radi ko sta hoce...

Ma,jasno,tvoj stav je jedini ispravan,a svi tuđi su štetni i loši...  Smile

Najviše volim to ''zbog takvih kao što su ovi/oni''.  Smile Jer znam da uvek potiče od neuspešnih idiota koji uvek krive druge za svoje probleme i imaju pomoć i savet za svakog,samo nikako sami sebi da pomognu.  Smile

E,leba ti,aj još kreni sa onim starim srpskim sranjem ''Daaa see jaaaa piiitaaaam'' pa da napokon mogu da kažem da sam se i na Bureku naslušao svih onih odvala koje slušam i kad razni socijalni slučajevi uđu u prevoz.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 4
Ok, opet si napricao sve i svasta, gde u svom postu spominjes bus plus? Nigde? Ovo je tema o bus plusu, ali dobro, spominjes da sam ja u fazonu moj stav je dobar, ostali ne valjaju, a po cemu se tvoja prica razlikuje?
Tvoje objasnjenje je bez ljutnje samo delimicno ok. Ja sam vojsku sluzio u plavcima, sedeo sam u avionu, cesto prolazio pored vojnih aerodroma, druzio se sa vojnim pilotima, ali jbg, nisam pilot.
Uostalom, neka bude da si u pravu, i da im je posao tezak i da se srecu sa svim i svacim (zamisli, niciji posao nije lak), da li im to daje za pravo da oni budu bahati, nevaspitani, drski i da ugrozavaju tudju bezbednost?
Uvek je lako kritikovati i ismevati tudje misljenje, ali da krenemo od svog, nemoguca misija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Nokia 5800 express mus
Citat
I ti bi imao takvu narav da svakog dana moraš u toku dana da se,u polu raspadnutoj konzervi bakćeš sa nevaspitanom stokom,a noću sa pijanim huliganskim šljamom.

A izvini molim te,oni kao ne znaju sa cime ce da se suoce ako izaberu ovu profesiju? Pa nemoj tako mico...

A to za stoku,sram te bilo,ne moram nista vise da kazem.

Gsp je tu zbog naroda i gradjana,a ne obrnuto.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 4
Brate nisam hteo da zalazim u tu temu, ali se svaki put zapanjim kada neko (na zalost ih ovde ima dosta) svoje sugradjane i ljude koji se voze prevozom naziva stokom. Uvek mi prodje kroz glavu da se i njegovi roditelji, rodbina i prijatelji valjda voze istim tim prevozom, i ne mogu da shvatim da oni time i njih generalizuju. Naravno, uvek ce reci, nisam na njih mislio, nego na ostalu stoku, ali sve je to jako tuzno. Lepo si rekao, sram, ako srama imaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ok, opet si napricao sve i svasta, gde u svom postu spominjes bus plus? Nigde? Ovo je tema o bus plusu, ali dobro, spominjes da sam ja u fazonu moj stav je dobar, ostali ne valjaju, a po cemu se tvoja prica razlikuje?

Pа ti si taj koji se nadovezao na moj odgovor bezan za vozače,koji nije bio upućen tebi,nego drugom članu.  Smile
Svakako da i među njima ima raznih prostaka i jajara,ali,ono... ako ja koji se u proseku vozim u četri vozila dnevno, se ne sećam zadnjeg puta kad mi je neko zatvorio pred vratima, to onda znači  da se češće radi o tome da ljudi uvek pamte loše. Plus,ako ja nekad posle 15 minuta provedenih u onim loše održavanim konzervama, poželim da pobegnem napolje,ili pak,se najebem majke idiotu koji mrtav ladan staje ispred autobusa i zadržava 150 ljudi... mogu da zamislim kako je njima koji moraju to da trpe svaki dan po nekoliko sati.
To ne znači da zato imaju pravo da budu bahati i voze kao ludaci,ali isto tako ne znači da zbog pojedinaca sad svi ti ljudi,svih 4000 njih u ITSu,koji svakoga dana nalete na 2523050230 različitih sociopata,treba da dobiju istu etiketu kao ti loši,bahati pojedinci.

Što se BusPlusa tiče,već sam rekao sve što imam da kažem - ne volim ih, nerviraju i mene, ali kad nemam važeću povlasticu(nije produžena), koristim onu potrošnu kartu od 600 kinti koju kucam kad naletim na njih,a ako pak nemam,izađem lepo i sačekam drugi autobus.
Kome je 2,3 hiljade mnogo,neka kupi potrošnu za 600 kinti i kuca je samo kad mora.600 je opet mnogo bolje nego 3000.

Mada je i ta čuvena priča ''mnogo mi je'' je više postala smešna i kontradiktorna,jer uglavnom dolazi od ljudi koji nose smart poslužavnike od 400 evra.Al,aj to je već za drugu temu.

Citat
A izvini molim te,oni kao ne znaju sa cime ce da se suoce ako izaberu ovu profesiju? Pa nemoj tako mico...

On se prijavio da bude vozač u gradskoj službi. Ne Žandarm u Kopnenoj zoni bezbednosti. Smiley

Citat
A to za stoku,sram te bilo,ne moram nista vise da kazem.
Citat
Brate nisam hteo da zalazim u tu temu, ali se svaki put zapanjim kada neko (na zalost ih ovde ima dosta) svoje sugradjane i ljude koji se voze prevozom naziva stokom. Uvek mi prodje kroz glavu da se i njegovi roditelji, rodbina i prijatelji valjda voze istim tim prevozom, i ne mogu da shvatim da oni time i njih generalizuju. Naravno, uvek ce reci, nisam na njih mislio, nego na ostalu stoku, ali sve je to jako tuzno. Lepo si rekao, sram, ako srama imaju...

A kako drugačije da zovem marvu koju,na primer,uvek moram da rasterujem ko kerove svaki put kad silazim iz autobusa jer se poređaju ispred stepenica/vrata i ne daju nikome da izađe,sve dok nekome ne pukne film pa im se najebe mamice?  Smile

Po meni,to je stoka.Čim ne reaguje ni na ''samo malo'',ni na opštu kulturu,ili samo prostu logiku i zakone fizike koji kažu da, da bi neko ušao i posadio svoje dupe unutra,prvo drugi moraju da izađu iz vozila,mislim,jebem mu mater više...
,nego samo na napuš ili šamar po faci... to je onda stoka.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Mar 2013, 14:44:01 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 4
Aha, znaci i ti se svercujes... I ti ostecujes jadni napaceni bus plus?
Kako to radis, blejis bliz automata i kad ih vidis otkucas? Cekaj, pa onda i ti spadas u marvu koja se gura pored vrata dok posten svet koji placa ne moze da sidje?  Smile
Vidis, to sad u mnogome menja pricu   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Švercovao sam se za vreme januara i februara,kada sam jedva i koristio prevoz i kada mi je istekla povlastica.A i tada sam nekoliko puta otkucao kartu kad bih naleteo na njih.

A ti slobodno sad izvlači iz toga šta god oćeš.Za razliku od vas foliranata,ja nemam problem da priznam da se ponekad švercujem,kada ne uplatim ili ne produžim ''povlasticu''.Ko što nemam problem ni da izađem kada počnu da me gnjave. Smiley

Samo što ja od toga ne pravim slučaj za Sud u Strazburu,nego prihvatim svoju krivicu,i pičim dalje.

I,da... povremeno delimično švercovanje bez pravljenja drame nije isto što i stalno švercovanje,guranje, ređanje i blokiranje vrata, lomljenje i krivljenje drugih za svoje lične frustracije i neuspehe. Smiley
« Poslednja izmena: 21. Mar 2013, 14:48:04 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.