Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 215 216 218 219 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 371783 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Žena ispala iz autobusa i poginula u Žarkovu

Nesreća se dogodila u Trgovačkoj ulici kada je Beograđanka, stara oko 70 godina, ispala iz gradskog autobusa i udarila glavom o ivičnjak

BEOGRAD - Žena stara oko 70 godina poginula rano jutros sati u Trgovačkoj ulici u Beogradu. Prema prvim informacijama, ona je ispala gradskog autobusa na liniji 52.

Lekari Hitne pomoći dobili su pozov oko 5.50 sati u kojem su obavešteni da je žena ispala iz autobusa na stanici u Žarkovu.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura je rekla da je žena zadobila povredu glave kojoj je podlegla i da su lekari konstatovali njenu smrt.

"Istraga će utvrditi šta je pravi uzrok smrti - da li je ženi pozlilo, pa je pala i naknadno se povredila o ivičnjak ili je u pitanju splet nesrećnih okolnosti", dodala je Macura.

kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 4
Neka pociva u miru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Ja sve mislim da oni koji podržavaju BusPlus uopšte i ne koriste gradski prevoz, ali ipak oni znaju da mora da se plati, kao što plaćaju gorivo na pumpi  Smile

I kako sada njima da objasniš, da je neko tamo za pozajmljenih 500€ ušao u biznis i sada tuče lovu na štetu upravo tih putnika koji se voze svakodnevno-nema šanse  Smile

Ја га свакодневно користим. И редовно плаћам. А мистификација тог неплаћања као грађанског отпора ме подсећа на диван пример средњевековног витештва:
Један витез је упознао лика који је скупио паре и хтео са женом да живи од зајма и камате. То је честитог витеза (нимало различитог од разбојника) толико разбеснело да му је отео те паре и задржао их. Племенито, зар не?

Исто је са шверцовањем. Ко неће да плати, наћи ће милион разлога, а још ће себе представити као Прлета, Тихог и Милоша Обилића у истој особи...
« Poslednja izmena: 21. Mar 2013, 09:39:34 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 4
 Smile Smile Smile

Oces da kazes da ogavni narod otima pare od prepostenog i nevinog bus plusa koji samo pokusava da opstane u ovim teskim vremenima????  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Хоћу да кажем да сте фолиранти.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Nokia 5800 express mus
Citat
da li je ženi pozlilo, pa je pala i naknadno se povredila o ivičnjak ili je u pitanju splet nesrećnih okolnosti"

A mi inace ne znamo kakvi su nam vozaci GSP-a ili jos gore oni privatnici.. Smile
Zatvaraju vrata,i krecu iste sekunde...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 4

Pa i ja hocu da kazem da ti smaras i da napravis sebi temu ja se palim na bus plus i tamo da palamudis...
Zamisli, imas celu temu da kenjas o tome kako izopaceni narod zlostavlja jadni bus plus...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Citat
da li je ženi pozlilo, pa je pala i naknadno se povredila o ivičnjak ili je u pitanju splet nesrećnih okolnosti"

A mi inace ne znamo kakvi su nam vozaci GSP-a ili jos gore oni privatnici.. Smile
Zatvaraju vrata,i krecu iste sekunde...

jes vala, kada sam par puta video da zatvaraju vrata ispred nosa ženi koja jedno dete nosi, a drugo vodi za ruku, i sve to po kiši, bi mi žao što nemam snajper.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Nokia 5800 express mus
Upravo tako.Npr u tramvaju,kad vidim da zena izlazi sa detetom,a dete naravno 2god polako,stepenik po stepenik,a ovaj samo da jurne sa stanice,najezim se sta bi moglo da se desi  Smiley 1

I posle sto biju sofere,prvo nek ispitaju sve,znamo kakva im je narav..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172

Pa i ja hocu da kazem da ti smaras i da napravis sebi temu ja se palim na bus plus i tamo da palamudis...
Zamisli, imas celu temu da kenjas o tome kako izopaceni narod zlostavlja jadni bus plus...  Smile
Нема потребе. Ова је сасвим довољна, фолиранту.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 215 216 218 219 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.