Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 217 218 220 221 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 371666 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 4
Opa, panini te naucio novu komplikovanu rec "foliranti". Bravo, iz dana u dan u svakom pogledu sve vise i vise napredujemo. Steta sto si i dalje marva koja se svercuje  Smile
Druga stvar, ne vidim da si ti neki moralan, a ostali ne znam sta, jer ovde regularno ljudi pricaju da se svercuju, neko je cak skoro proslavljao jubilej svercovanja. Ali si ti koji si sada otkrio javno da si svercerski sljam, velikomucenik koji je priznao, a svi ostali su budale.
Nemoj me pogresno shvatiti, meni je ok sto se svercujes, mislim da to i treba tako, ali nemoj sad da prodajes pricu kako si ti divan i priznajes to, a ostali se kriju. Hahahahaaha, vid kurca u slamnatom sesiru...
Pih, svercer...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ja ti rekoh kad i koliko sam se švercovao.I šta sam tad radio,odnosno šta nisam.  Smile

Al nema veze,znam ja da tvoj mozak traži izgovore za lične neuspehe,tako da te puštam da maštaš i lupaš šta oćeš.
U redu je.Nisi ti kriv.Neko drugi je.Majke im ga pokvarene...  Smile

A što se sranja i izigravanja moraliste tiče... jel misliš na ovakvo sranje o moralu?

A to za stoku,sram te bilo,ne moram nista vise da kazem.
Brate nisam hteo da zalazim u tu temu, ali se svaki put zapanjim kada neko (na zalost ih ovde ima dosta) svoje sugradjane i ljude koji se voze prevozom naziva stokom. Uvek mi prodje kroz glavu da se i njegovi roditelji, rodbina i prijatelji valjda voze istim tim prevozom, i ne mogu da shvatim da oni time i njih generalizuju. Naravno, uvek ce reci, nisam na njih mislio, nego na ostalu stoku, ali sve je to jako tuzno. Lepo si rekao, sram, ako srama imaju...
« Poslednja izmena: 21. Mar 2013, 14:58:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 4
Druze, ne znam odakle tebi prava da pricas o mojim neuspesima? I zasto mislis da ih uopste imam? Ja mislim da je neuspeh tvojih roditelja sto te nisu vaspitali da tako ne trebas da razgovaras sa drugim ljudima... Ali dobro, to opet nije moj problem...
Jos jedna stvar, nije moralisanje kada te opomenemo da treba da te bude sramota da svoje sugradjane zoves stokom. Ali ako tebi ne smeta da budes tako nevaspitan i da ispadas jadan takvim komentarima, to je samo tvoj problem...
Svercerski sljamu... hahahahaahah....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Odakle tebi pravo da nazivaš svakoga ko kupuje kartu obožavateljem BusPlusa? I da odbacuješ tuđe stavove i tvrdnje i počinješ sa onim klošarskim forama ''zbog takvih...'' ?
Što se naziva tiče,ja stokom nazivam sve idiote koji imaju nekoliko decenija života,a i dalje se ponašaju kao da su mladunci hijena - lome kad su besni, brišu se o šipke kad su štrokavi,guraju se i reže kad oće da uđu.
U suštini,svima po zaslugama.Šljamu folirantski...hahahaha...   Smile
« Poslednja izmena: 21. Mar 2013, 15:42:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 4
Losa ti je prica, koprcas se, ali pricas bez ikakve logike... Ajmo polako...
Da mi pokazes gde ja one koji kupuju kartu zovem obozavateljima bus plusa? Ako mi ne pokazes, znaci da si najobicniji lazov i da pokusavas da okrenes pricu, sto ti sa nekim mozda i uspe, u ovom slucaju batali. Ponovicu jos jednom za vas iz zadnjih redova. Obozavateljima bus plusa sam posprdno nazvao ljude koji brane njihovu politiku i poslovanje bez ikakvog dobrog povodom za to. Uopste ne zalazim u to da li kartu placaju ili ne, to me ne zanima, to je od pojedinca do pojedinca, jer za razliku od tebe koji generalizujes, ja ljude posmatram kao pojedince...
Drugo, losa je fora da pokusavas na svoj bezobrazluk gde sam ti skrenuo paznju da odgovoris napadom, kao ''odakle tebi pravo", bla bla. Sta tebe bole za moje pravo? Ja sam se tebi tako obratio kada si ti direkno mene prozvao, ja se tebi nisam obratio, tako da ne znam zasto se ti meni tako obracas...
Smatram da moje fore kako ih nazivas nisu "klosarske", a ako jesu, oprosti, zeleo sam da ih predstavim tako da ih i ti shvatis  Smile
Znaci sad menjas pricu, sad vise nisu stoka skoro svi sto se guraju po prevozu, vec imas podkategorije? Lepo...
Ako ljudi sa kojima se ti vozis reze, trljaju se o sipku i smrde, ne zelim da znam gde se i sa kim vozis... Mozda jednostavno tu pripadas, kako neko rece, svima prema zaslugama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Da mi pokazes gde ja one koji kupuju kartu zovem obozavateljima bus plusa? Ako mi ne pokazes, znaci da si najobicniji lazov i da pokusavas da okrenes pricu, sto ti sa nekim mozda i uspe, u ovom slucaju batali.

Uf,uf... Mnogo si ti nešto opasan i bitan,vidim ja.  Smile

Elem,da ne bi posle srao,evo ti...

Zamisli da neko napise da vi koji podrzavate bus plus ste prokleti jer placate lopovima...  Smile

Citat
Sta tebe bole za moje pravo?

Nisi mi se obratio u ovih zadnjih par postova,ali jesi ranije,kad se pričalo o istim stvarima.

BusPlus pa BusPlus... Jebo vas više BusPlus. Ako oćeš da platiš kartu,plati.Ako nećeš,nemoj.Samo daj začepi već jednom.

Smatram da moje fore kako ih nazivas nisu "klosarske", a ako jesu, oprosti, zeleo sam da ih predstavim tako da ih i ti shvatis  Smile

Ma,u redu je,ne sumnjam ja da ih ti kod kuće i u društvu svaki dan koristiš i razmenjuješ.  Smile

Ako ljudi sa kojima se ti vozis reze, trljaju se o sipku i smrde, ne zelim da znam gde se i sa kim vozis... Mozda jednostavno tu pripadas, kako neko rece, svima prema zaslugama  Smile

S vama klošarima? Teško.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 4
Kakav si ti car... Sve vise mislim da je uzaludno da ulazim u polemiku sa tobom...
Ajde mi opet objasni, gde ja one koji placaju kartu zovem obozavateljima bus plusa? Na to moje pitanje ti si odgovorio mojim citatom:
Zamisli da neko napise da vi koji podrzavate bus plus ste prokleti jer placate lopovima...   Smile
Bez ljutnje, ali sta sa tobom nije u redu? Kakve veze moje pitanje ima sa ovim sto si ti citirao? Au, koja banana...
Sto se tice zacepljavanja, ne kapiram ponovo o cemu pricas, jer o placanju karti si kenjao ti, a ne ja... Ako procitas malo unazad, ja sam tebi napisao da me nije briga ko placa, a ko ne placa, ali ok, probaj opet da obrnes pricu... Gle, opet nije uspelo...  Smile

Ono poslednje o klosarima, necu ni da komentarisem, jer je bespotrebno... Zapanjen sam kako neko moze samog sebe da predstavi glupim, iako to mozda i nije...

Zamolio bih te da se vise ne blamiras, jer sve sto pises ima sve manje i manje logike, upadas u vecu glupost i sve su manje sanse da kazes bilo sta smisleno... Ok, u pravu si, stoka smo, pogotovo oni koji se svercuju (ups, i ti se svercujes, izvini, ti nisi, ti si ok), moje su fore klosarskee, tvoje su extra (jbg, nekome je extra da lupa gluposti i ispada smesan pokusavajuci da obrne pricu, a kada ga prozoves da pokaze gde je nesto receno, opet pise gluposti i ispada jos smesniji) i najbolji si... Jel vazi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Sviđa mi se tvoja moć samozavaravanja.  Smile

Zamolio bih te da se vise ne blamiras, jer sve sto pises ima sve manje i manje logike, upadas u vecu glupost i sve su manje sanse da kazes bilo sta smisleno... Ok, u pravu si, stoka smo, pogotovo oni koji se svercuju (ups, i ti se svercujes, izvini, ti nisi, ti si ok), moje su fore klosarskee, tvoje su extra (jbg, nekome je extra da lupa gluposti i ispada smesan pokusavajuci da obrne pricu, a kada ga prozoves da pokaze gde je nesto receno, opet pise gluposti i ispada jos smesniji) i najbolji si... Jel vazi?

Ja se blamiram?  Smile Hej,pa nisam ja taj kojima su svu drugi krivi što se švercuje.  Smile

Aj sad opet smisli neku novu odvalu,ili se uhvati za neki drugi deo posta,pa napravi još neke nove izgovore i nazovi-argumente.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 4
Evo jos jedan dokaz da si glup. Ponovo cu ti traziti da mi pokazes post u kojem ja kazem da se svercujem?
cisto da znas ja imam uredno placenu kartu za svaki mesec, tako da celo tvoje laprdanje pada u vodu. Tako ad meni niko nije kriv ni za sta. Sad kad budes imao vremena procitaj postove unazad, samo da vidis koliko si se blamirao i ispadao smesan da ne koristim grublje izraze  Smile
Plus kako te bre nije sramota da kazes za nekoga da koristi nazovi argumente? To kazes ti koji nijednu svoju recenicu ne umes da objasnis ili da potkrepis aggumentom? Ti koji lazes na sva usta, pa kad ti se trazi vec par puta da pokazes gde je to receno kao zadnja slinica menjas temu i pricas nebuloze? Ti? Zaista strasno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ima li neko ko se po nečemu ne slaže sa tobom a da nije glup za tebe?  Smile

Znaš,tako se obično deca ponašaju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 217 218 220 221 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.