Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 370115 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Bez kazni za ulaz na pogrešna vrata

"Za ulaz na pogrešna vata neće biti kaznenih odredbi. Kao i do sada, kažnjavanje važi samo za putnike koji nemaju ispravne karte", poručuju iz BusPlusa. Ulaz na prednja vrata u solo autobusima, odnosno na prednja i zadnja u zglobnim autobusima, trolejbusima i tramvajima, počinje u nedelju 15. jula.

Već nekoliko dana kruži informacija da će se nepoštovanje ulaska na prednja vrata drastično sankcionisati, a pominjale su se i cifre od 2.500 do 75.000 dinara.

- To je pogrešna interpretacija jedne stare odluke. Ponavljamo, neće biti kazni za ulaz na pogrešna vrata već, kao i do sada, samo za putnike koji nemaju ispravnu kartu - kažu u BusPlusu.

Nove mere počeće da se primenjuju za pet dana a na najfrekventnijim linijama biće i stalna kontrola čiji zadatak će biti da zamoli putnike da bez karte ne ulaze u vozila.

Uvođenje novih mera omogućiće da linije sa malim brojem očitavanja u narednom periodu budu redukovane ili ukinute, dok će one sa većim biti pojačane.

- Vozila sa slabo iskorišćenih linija biće preusmerena na linije na kojima je do sada bila gužva, čime će građani dobiti kvalitetniji prevoz - kažu u BusPlusu

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Besplatan pristup internetu u gradskom prevozu

U vozilima javnog gradskog prevoza u Beogradu moguć je besplatan pristup internetu, a uskoro će ta usluga biti moguća i u drugim većim gradovima u Srbiji, po ugledu na praksu u velikim svetskim metropolama, izjavila je danas direktorka marketinga Masel Grupe Nataša Jovanović.

Ona je objasnila da su u vozilima javnog gradskog prevoza u Beogradu postavljeni 3G ruteri, koji putnicima omogućavaju besplatan pristup vajfaj (WiFi) internetu.

- Kako bi usluga korišćenja interneta u vozilima bila dostupna većem broju korisnika javnog gradskog prevoza, linije na kojima su postavljeni vajfaj uređaji se menjaju i nisu fiksne. Ova mogućnost postoji u Beogradu, a upravo je u toku postavljanje uređaja u vozila i u ostalim većim gradovima - objasnila je ona.

Jovanović je istakla da u autobusima "Laste" i drugih prevoznika, putnici već mogu videti plakate na kojima je objašnjeno kako se pristupa vajfaj internetu, koji omogućavaju kompanije koje zakupljuju reklamni prostor.

Ideja, za čiju je realizaciju zaslužna Masel Group, podrazumeva da se kompanije koje koriste usluge oglašavanja u vozilima javnog prevoza, pored već ustaljenih načina komunikacije sa publikom, putnicima u autobusima obrate i kroz interaktivnu formu, a jedna od prvih kompanija koja je ovu mogućnost iskoristila je Nokia, dodala je ona.

Kada korisnici preko telefona, tableta ili laptopa o tvore stranicu navedenu na plakatu, na ekranima njihovih uređaja pojaviće se posebno kreirana, interaktivna internet reklama.

- Nakon toga, putnici mogu surfovati internetom, proveriti elektronsku poštu, ulogovati se na Facebook, čitati vesti..., sve što i inače čine dok su na internetu, pri tom rasterećeni od razmišljanja o visini svog računa za mobilni telefon - rekla je Jovanović.

Statistika pokazuje i da je pristup mobilnom internetu najčešći tokom putovanja gradskim prevozom, a putnici u najvećoj meri pokreću aplikacije medijskih sajtova.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia 1800
i sve sto nije hleb, voda, so i sapun treba da se oporezuje kao luksuz.

Zapravo, sapun i jeste luksuz, bar u Beogradu, al ljudi koji se nisu vozili GSP-om to ne znaju  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4
Pa ja sam rekao tebi sta sam rekao, ali si ti jos nesto laprdao, pa sam odustao...

Posto ti vec jednom rekoh, zatim i Laser, ali ne vredi... pa da ponovim receno prvom prilikom - reci onima koji su te tako vaspitali da laprdaju.

Prva stvar, za razliku od tebe Laser je ok sagovornik, i nije rekao nista tog tipa, samo je odreagovao na nesto kada sam ja malo preterao iznerviran pricama sa ljudima kao sto si ti...
Druga stvar:
"Momak, skrati jezik, tolikim palamudjenjem neces nadomestiti nedostatak inteligencije."
"Za kraj - objebavaj ukucane ako su te oni tako naucili da se ponasas, mozda ti se i zahvale i zamole za jos."
Ti tako "vaspitan" koristis ovakvu terminologiju? Svemu hvala sto nemam takvo kucno vaspitanje... Vidis, sta god ja tebi rekao, ili ti meni, to mogu da shvatim, ali onaj tip ljudi koji odmah bude u fazonu "reci to mami tvojoj", ili malo sofisticiranija varijanta "oni koji su te vaspitali tako" sto si ti koristio je ponasanje, koje nije cak ni stvar vaspitanja, nego je jadno... Zao mi je sto ti verovatno to neces biti u mogucnosti da shvatis...
Cesto sam nailazio na tvoje postove na forumu, i bio zadovoljan kad procitam nesto ok sto napises, ali eto doslo je do razmimoilazenja u razmisljanju, mozda neprimerene reakcije sa moje, ali i sa tvoje strane, ali kao sto rekoh, ovakvo tvoje ponasanje je dno...

Nego da ne bude da sam skroz zglajznuo sa teme... Videli oni da od naplacivanja za gluposti nema nista, pa promenili plocu... Jos treba malo da udare u fazonu kako su oni u stvari dobrocinitelji i spasioci sto ne naplacuju po 75000 za ulazak na pogresna vrata...  Smile
I jos jednom da objasnim nekima koji ne prate od pocetka... Ne zalazem se da ne treba kaznjavati ko se svercuje i slicne stvari... Samo sam bio iznerviran i reagovao na post u kojem covek kaze kako treba kazne da budu ne znam koiko puta vece i da idu sa policijom da maltene odmah hapsi ljude i tako dalje... Ko da zivimo u nekoj zemlji mira i blagostanja, a ti kriminalci iz autobusa su jedino sto nasa hrabra policija treba da suzbije...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Неплаћањем крадеш и ти. Дакле, лопов си, као и Ђилас, само си љубоморан јер је он успешан.

lopov koji ukrade od lopova pošteđen je grehova 99 godina.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
HTC One
Pa ja sam rekao tebi sta sam rekao, ali si ti jos nesto laprdao, pa sam odustao...

Posto ti vec jednom rekoh, zatim i Laser, ali ne vredi... pa da ponovim receno prvom prilikom - reci onima koji su te tako vaspitali da laprdaju.

Prva stvar, za razliku od tebe Laser je ok sagovornik, i nije rekao nista tog tipa, samo je odreagovao na nesto kada sam ja malo preterao iznerviran pricama sa ljudima kao sto si ti...
Druga stvar:
"Momak, skrati jezik, tolikim palamudjenjem neces nadomestiti nedostatak inteligencije."
"Za kraj - objebavaj ukucane ako su te oni tako naucili da se ponasas, mozda ti se i zahvale i zamole za jos."
Ti tako "vaspitan" koristis ovakvu terminologiju? Svemu hvala sto nemam takvo kucno vaspitanje... Vidis, sta god ja tebi rekao, ili ti meni, to mogu da shvatim, ali onaj tip ljudi koji odmah bude u fazonu "reci to mami tvojoj", ili malo sofisticiranija varijanta "oni koji su te vaspitali tako" sto si ti koristio je ponasanje, koje nije cak ni stvar vaspitanja, nego je jadno... Zao mi je sto ti verovatno to neces biti u mogucnosti da shvatis...
Cesto sam nailazio na tvoje postove na forumu, i bio zadovoljan kad procitam nesto ok sto napises, ali eto doslo je do razmimoilazenja u razmisljanju, mozda neprimerene reakcije sa moje, ali i sa tvoje strane, ali kao sto rekoh, ovakvo tvoje ponasanje je dno...

Procitaj kada je sve pocelo i ko je prvi zauzeo odredjeni ton. Dalje, nije moj problem sto si slep kod ociju a sve lepo pise. Da, u pravu si, moje "onima koji su te vaspitali" upravo znaci majci, ocu ili ko god da te je vec vaspitao. Nemoj da glumis uvredjenu mladu, niti sam ti vredjao roditelje niti ista vredjao tebe. Jednostavno sam ti rekao da se tim recnikom obracas svojim ukucanima, posto meni neces. Oni su duzni da te trpe, ja nisam... a nisu cak ni oni. Pa sledeci put kada krenes da glumis zrtvu, dobro procitaj sta je neko napisao.  Smile

Zakljucak - nema nista jadno u tome da nekome ko je nekulturan i kazes da je takav.

Za policiju - za one koji ne citaju: samo policija ima pravo da uzme licne podatke, zato je potrebno da idu kao pratnja. Takodje kao zastita kontrolorima od raznih "junaka". Ali kada se donose zakljucci ofrlje, onda se dodje i do toga da ce policija ljude odvoditi u rudnike na prisilan rad ukoliko nemaju kartu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4
Ok, cinjenica je da svaki put moze sve da se protumaci onako kako to tebi ili meni odgovara... Kada kazes da odjebavam svoje kuci, to nije ok, ma kako ti to tumacio, ali ok... Besmisleno je oko toga se raspravljati...
Ja recimo uopste ne mislim da si ti kompetentan da sudis o mom vaspitanju, pa sa te tacke gledista mislim da si ti bezobrazan... Ali to je samo moje misljenje i to je to...
Nema nista jadno u tome da nekome kazes da je po tebi nekulturan, sasmo postoji gomila nacina da to nekome kazes...
Za policiju - za one koji se u zakon ne razumeju, ali bi da ga primenjuju kako im se cefne (sto je normalno u nasoj drzavi), policija ima prava da te legitimise, ali nemaju pravo i nisu ovlasceni da te podatke prosledjuju trecem licu (u ovom slucaju radniku bus plusa). Tako kaze grub zakon, mada je sve to drugacije u praksi...
One koji budu nasilni policija treba da prevaspita, ali bilo je slucajeva kada je kao prosle godine ona kontrolorka devojci uvrtala ruku itd. Tako da policija i te nesrecne putnike treba da stiti...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
HTC One
A ne, nikako, ja sam mislio da puste kontrolore da biju ljude a ako se ovi slucajno brane, da im pripomognu.  Smile

Odavno sam rekao - izbaciti kontrolu a za posao provere karata zaduziti komunalnu policiju. Ionako su ih zaposlili kao kusih pasa a ne rade ama bas nista. I problem resen.

Mada je privatizacija definitivno najbolje resenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4
Za privatizaciju se u principu slazem, jer bi tu onaj ko uzme to, ulagao pare, ali bi dobro gledao u sta ulaze i kako se vraca... Tada bi placali, ali bi znali i za sta...
Za komunalce se ne slazem, jer je javna tajna da su bar od kad postoje to bili ljudi iz ds omladine... Pusteni sa lanca sa jako malim ogranicenjima, koji bi ja mislim napravili vise problema nego dobrih stvari, jer su bar ono sto sam video, jako bezobrazni i arogantni... Imaju onaj stav "ja sam baja ne mozes mi nista"...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
privatizacija     izmisljotina velikih lopova za pljacku drzave.

i ne znam zasto se sada setih jednog deda-baksuza iz autobusa u kome sam se svercovao, deda-baksuz poce odjednom da histerise i rece jedva cekam da vam dodju siptari da vas nauce redu.
i eto koga mi trpimo. da je pravde pa da izvrsimo jedan lapot.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.