Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 370591 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4
Ne, vec stav "necu da playim nigde gde mogu da zajebem" je to sto je drzavu dovelo ovde gde smo. Sigurno na vlasti nisu ljudi profila kao ja, koji hoce sve posteno vec upravo ti koji su se juce svercovali gde god su mogli. Samo su svoje poglede na svet preslikali na veci plen.

Sto bi jedna zena koju znam rekla citiram "pored takvih postenih mi kurve do postena qrca ne mozemo da dodjemo"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
HTC One
Jesi li ti onaj sto rece da nece sa mnom da diskutuje i da mu se ne obracam?  Smile

Sto rece jedan covek kojeg znam - "koga zabole sta kurve kazu". 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Sto bi jedna zena koju znam rekla citiram "pored takvih postenih mi kurve do postena qrca ne mozemo da dodjemo"...

ЈБГ... 1:0 за Кула  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4

ЈБГ... 1:0 за Кула  Smile

Drago mi je sto imamo semafor, samo se ja ne takmicim ni sa kim... Samo rekoh svoje misljenje, posto imamo toliko "postenih", da mi nije jasno kako ovako lose stojimo...

Jesi li ti onaj sto rece da nece sa mnom da diskutuje i da mu se ne obracam?  Smile

Pa ja sam rekao tebi sta sam rekao, ali si ti jos nesto laprdao, pa sam odustao...
« Poslednja izmena: 09. Jul 2012, 23:17:46 od 7ki7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung SGH-E590
Placate u Maksiju? Citate Novosti? Koristite grejanje (Kolubara, puni dzepovi politicara iz svake stranke)? Idete u Usce i kupujete tamo? U Delta siti? Platili ste kartu u Palminom Akvaparku? Kupujete nekad u Futura kioscima? Izlazite u kafice i klubove prepostenih vlasnika?

Primera je bezbroj... kada ni tamo ne budete placali za usluge/proizvode, mozemo ozbiljno da pricamo na ovu temu. Do tada su sve ovo samo besmisleni izgovori.
Primeri su ti losi! U Maksiju placam ono sto kupim, isto tako u Uscu i u Delta sitiju, u kaficima isto tako kupujem od onoga koji mi to prodaje pa nek je i kriminalac...

Ali zasto bih ja placao Djilasu za usluge koje mi pruza GSP, pa nije to njegova licna firma!

Taj vas stav "sta me briga,ne krade mene nego drzavu" je i razlog zasto nam je drzava ovakva!
Да ли плаћаш аутобуску карту кад идеш за Ваљево? Зашто не би платио и кад идеш на Карабурму? А примери су на месту. Јер ниси борац за људска права већ само ГСБ шверцер. 
Kad putujem Lastom ja placam Lasti, a ne nekome ko je stavio kutije koje pricaju u autobus i tako ostetio firmu koja mi pruza uslugu... Smile

P.S.
Ima ona nasa: Ko o cemu, kurva o postenju.

Treba praviti razliku izmedju postenja i naivnosti...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 5
Kad putujem Lastom ja placam Lasti, a ne nekome ko je stavio kutije koje pricaju u autobus i tako ostetio firmu koja mi pruza uslugu... Smile

Treba praviti razliku izmedju postenja i naivnosti...

Aha, znaci Lasta je super postena firma koja pripada narodu i placanjem karte u lastinim autobusima ti ustvari pomazes prosperitet Srbije?
Kupovinom u maksiju, stvari koje ti trebaju, ti pare trpas u Miskovicev dzep.
Placanjem gasa, punis Bajatoviceve dzepove.
Kupovinom u idei doprinosis sirenju hrvatske u Srbiji.

Sve su to firme za koje ne mozes sa sigurnoscu da kazes kako i gde usmeravaju dobijeni novac od gradjana Srbije. Ali tim firmama uredno se placa sve, opravdanje je da se uzimaju namirnice i usluge koje su potrebne nama. Ulaskom u gradski autobus tebi logicno treba prevoz, a prevoz iz jednog u drugi deo grada je nista drugo nego usluga. Slicno kao voznja kocijom, mini vozicem na Adi, taksi vozilom, itd.

Sve napisano na ovoj temi govori u prilog tome da se GSP mora privatizovati i to je koliko ja vidim, neminovno.

Ko god postane "vlasnik" GSP-a, nece mu dobar deo ljudi placati prevoz.
Po stoti put, da je karta 30 dinara, opet se ne bi placala.
Ne tako davno, postojali su privatni prevoznici na gradskim linijama, ima ih i danas. Konkretno, firma RU-CO je drzala liniju 33, vozilo imalo po dva konduktera i svako ko je ulazio, morao je da plati kartu ili napolje. Taj privatnik je poceo da gradi zgrade od para gradjana, slicno kao i Djilas.
Sta ce se desiti ako privatnik preuzme GSP, ubaci nove autobuse, dobro obezbedjenje u smislu kontrolora i cenu karte od 100-150 dinara? (jer je ipak veliki trosak ubaciti toliko kontrolora, jer je to jedini nacin da svi koji udju, plate prevoz)
« Poslednja izmena: 10. Jul 2012, 01:09:26 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
HTC One
Pa ja sam rekao tebi sta sam rekao, ali si ti jos nesto laprdao, pa sam odustao...

Posto ti vec jednom rekoh, zatim i Laser, ali ne vredi... pa da ponovim receno prvom prilikom - reci onima koji su te tako vaspitali da laprdaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
mamu im njihovu, danas udjem u avtobus, a ono na klimi duva vruc vazduk ko da je decembar.
ne smem ni da zamislim koliko bih se tek iznervirao da sam platio kartu.    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Aha, znaci Lasta je super postena firma koja pripada narodu i placanjem karte u lastinim autobusima ti ustvari pomazes prosperitet Srbije?
Nemam ja sta da pomazem nekome. Te pare idu Lasti jer se ja vozim Lastinim autobusom, a sta se dalje desava u firmi je stvar policije.
Citat
Kupovinom u maksiju, stvari koje ti trebaju, ti pare trpas u Miskovicev dzep.
Ali to je moj izbor. Ja sigurno necu da odem u Maksi i da uzmem neku robu, a da mi tu robu naplati Idea, kao sto ovde imamo slucaj... Smile
Citat
Ulaskom u gradski autobus tebi logicno treba prevoz, a prevoz iz jednog u drugi deo grada je nista drugo nego usluga.
Samo sto ja tu uslugu ne mogu da platim jer GSP vise ne naplacuje svoje usluge, a to sto postoji mogucnost da naplatim uslugu kutije koja govori me ne interesuje jer ja nisam zato usao u autobus.
Citat
Sve napisano na ovoj temi govori u prilog tome da se GSP mora privatizovati i to je koliko ja vidim, neminovno.
Ja sam to pricao jos kad su uveli BUS PLUS i ako se to nekim slucajem uradi na posten nacin ja necu imati nista protiv...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 5
Jbt, ovakva logicka petlja je zajebana i c++ programerima. Smile

Nemam ja sta da pomazem nekome. Te pare idu Lasti jer se ja vozim Lastinim autobusom, a sta se dalje desava u firmi je stvar policije.

Ako se vozis GSP autobusom treba da platis GSP-u, pa sve da je vlasnik GSP-a Satan Panonski licno. Smiley

Ali to je moj izbor. Ja sigurno necu da odem u Maksi i da uzmem neku robu, a da mi tu robu naplati Idea, kao sto ovde imamo slucaj... Smile

Uvek imas izbor da ides i pesice. Zasto koristiti zlocinacki autobus zlocinackog Djilasa? Ako uzmes nesto u Rodicu, placas Merkatoru i obratno, nije valjda da nisi znao to?

Samo sto ja tu uslugu ne mogu da platim jer GSP vise ne naplacuje svoje usluge, a to sto postoji mogucnost da naplatim uslugu kutije koja govori me ne interesuje jer ja nisam zato usao u autobus.

Jbt, jos niko da se pojavi i da kaze da ne placa prevoz samo zato sto hoce da prodje dzaba gde god je to moguce ili zato sto nema para. Sve sami moralisti koji se brinu za floru i faunu sveta. Smile

U drzavi, u kojoj peres sudove ferijem koji placas rumunima, cirkas radensku tri srca, krkas kiki bombone, tocis lasko pivo, sorosevu kablovsku placas, lizes frikom hrvatski sladoled, ti se zapravo brines sto pare za prevoz ne idu GSP-u, vec nekoj kutiji koja je instalirala turska firma u kooperaciji sa no name firmom iz Beograda?

Pa moral i tolika samosvesnost u Srbiji nikad nisu bili jaci. Smile Jos ako znas i da odredjeni tajkuni drze neke od lanaca trgovina u kojima pazaris, pa isti ti tajkuni finansiraju zuti DS, koji svi mi mrzimo i pljujemo, jel to znaci da u stvari pljujemo sami sebe kupovinom u tim trgovinama, bez obzira sto nam treba taj jebeni majonez ili kilo jegera iz tajkun-marketa?

Citat
Ja sam to pricao jos kad su uveli BUS PLUS i ako se to nekim slucajem uradi na posten nacin ja necu imati nista protiv...

Jos jedna "if then else" petlja. Placacemo svi ako se to odradi na posten nacin. Zamisli svi srbi kazu za nesto da je odradjeno posteno? Pa sve bajke brace Grim su realnije od takve situacije.

Cisto sumnjam da toliki broj ljudi ne placa prevoz zbog ideolosko-politickih razlika na relaciji Srbija-GSP-Bus-Plus, pre ce biti samo zato sto moze, a sve sto moze, valja iskoristiti. I dalje mi nije jasno zasto slicnu formu nije niko napisao ovde, umesto nebuloza poput gsp je zuta firma, Djilasova ili turska firma, al ako je uzme Vucic, odma pocinjem da placam.

Dal zbog sramote, il sto sam ja mnogo pametan pa sam se prvi setio, ko zna?

mamu im njihovu, danas udjem u avtobus, a ono na klimi duva vruc vazduk ko da je decembar.
ne smem ni da zamislim koliko bih se tek iznervirao da sam platio kartu.    Smile

Pa zato nocima ne mozes da spavas. Muce te grehovi proslosti.

« Poslednja izmena: 10. Jul 2012, 04:57:12 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.