Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 311 312 314 315 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 367890 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.71
Npr. ja bojkotujem taksi pošto je postao skup ali nisam seo u neki i rekao ja neću da platim jer vas bojkotujem, jednostavno sam prestao da ga koristim.

taksisti se ne finansiraju iz budžeta koji se puni porezom na plate, usluge i sve ostalo.
Ok, ko je hteo shvatio je poentu. Ali ajde ovako i gas isto bojkotujem od prosle godine, nisam potrosio 1000 kubika mesecno i vikao da iz bojkota necu da platim potroseno, jednostavno se grejem na drva i ugalj. OK? To je za mene bojkot, ali mozda u BG-u ta rec ima drugo znacenje.

imaš da biraš između gasa, drva, uglja i struje.
ja mogu da biram između besplatne vožnje i smaranja automobilom po ovim vrućinama, trošeći benzin i novce dok vozim i tražim parking mesto, pri tom psujući druge vozače jer su smotani. biram ekonomičnije rešenje tokom svetske ekonomske krize.

usput, ja ne bojkotujem. ja ne želim da plaćam.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5
[Off obrisan]

@mgrudine

Da ne bih vise ponavljao, mozes da pises o temi i da navodis izvore, a mozes biti brisan, upozoren, pa banovan. Izbor prepustam tebi.
« Poslednja izmena: 12. Jul 2013, 04:10:30 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Iskopiraj jebeni link sa te fejsbuk stranice je l toliko komplikovano? Smile

Jel bez linka ne mozes da procitas?

Moze da se procita al isto tako mozes da napises da je zemlja ravna ploca pa moramo da ti verujemo   Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
[Off obrisan]

@mgrudine

Da ne bih vise ponavljao, mozes da pises o temi i da navodis izvore, a mozes biti brisan, upozoren, pa banovan. Izbor prepustam tebi.
Postavio sam link o dogadjanju u autobusu a ti si opet obrisao. Sta tebi smeta kod mene, istina mozda? Resio si da me otkacis, jeli? Tebe znam odprvog dana kada si poceo da koristis kompjuter i internet, ali znaj da internet nije Arandjelovac nego malo siri prostor.Ja cu sam da se udaljim jer necu da se spustam na vas nivo. A sad eto vam pa se medjusobno slazite u odbrani pljackasa naroda.Kada bude DJilas bio uhapsen zbog bus+, onda cu da te pitam ko je bio u pravu.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Npr. ja bojkotujem taksi pošto je postao skup ali nisam seo u neki i rekao ja neću da platim jer vas bojkotujem, jednostavno sam prestao da ga koristim.

taksisti se ne finansiraju iz budžeta koji se puni porezom na plate, usluge i sve ostalo.
Ok, ko je hteo shvatio je poentu. Ali ajde ovako i gas isto bojkotujem od prosle godine, nisam potrosio 1000 kubika mesecno i vikao da iz bojkota necu da platim potroseno, jednostavno se grejem na drva i ugalj. OK? To je za mene bojkot, ali mozda u BG-u ta rec ima drugo znacenje.

ja mogu da biram između besplatne vožnje i smaranja automobilom po ovim vrućinama, trošeći benzin i novce dok vozim i tražim parking mesto, pri tom psujući druge vozače jer su smotani. biram ekonomičnije rešenje tokom svetske ekonomske krize.

Znam, na kraju sve se svede na to da bi vi da se vozite besplatno, ali većina ne sme da kaže neću da plaćam (jer u BGu niko ne plaća javni prevoz zadnjih 30 godina), nego tu izmišljaju busplus, apex bla bla bla.
Jel ti misliš da bi BG mogao da ima besplatan prevoz, i što ne praktikuješ da ne plaćaš sve ostale račune?
« Poslednja izmena: 12. Jul 2013, 09:36:35 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ono sto mene u citavoj ovoj prici nervira sto mene.. kao nekoga ko bez kukanja, prenemaganja, smrcanja, preseravanja, izivljavanja, kalimerisanja, etc.. izvrsava svoje obaveze prema GSPB tretiraju kao kriminalca i stalno moram da izvlacim i pokazujem kartu...

E, pa ne moze tako... samo zbog toga sto ja svakog meseca placam kartu 50e, trazim od Bus Plusa da sve svercere izbacuje kroz prozor... u voznji... na stanici... na mostu... svejedno.. Smiley

Citavo ovo prenemaganje govori kako neki ljudi def. nisu za zivot u civilizaciji.
« Poslednja izmena: 12. Jul 2013, 12:22:02 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Slažem se za izbacivanje, pre je bilo tako u NSu, ostavi te u nedođiji pa se j.bi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Onaj lik mi nije jos preveo onu recenicu i nije mi odgovorio na pitanje zasto sad ne placaju karte kad je APEX otisao (po njihovim saznanjima)?

PS Jos malo ljudi da krenu da se uozbilje i da vidis kako ce slozno da izbacuju svercere!  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jul 2013, 13:24:50 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5
Postavio sam link o dogadjanju u autobusu a ti si opet obrisao. Sta tebi smeta kod mene, istina mozda? Resio si da me otkacis, jeli? Tebe znam odprvog dana kada si poceo da koristis kompjuter i internet, ali znaj da internet nije Arandjelovac nego malo siri prostor.

Postavio si link sa propratnom recenicom u nameri da podjebavas, kao sto sada pokusavas sa budalastinama ali mozes ti to i bolje. Platio me Djilas da resim situaciju ovde, kaze mi: "Onaj mgrudin poceo previse da otkriva moje muljaze sa busplus-om, ne daj mu da previse pise." Zato ti predlazem da pises normalno, bez prevelikog proseravanja i tog kalimerisanja, ko sto napisa anea. Ako imas jos nejasnoca, obrati se upravi putem PP-a (PP - privatna poruka) ili meni, svejedno.

BusPlus sistem za automatsku naplatu pozitivan primer

Međunarodna agencija za energiju ocenila je sistem za naplatu karata i upravljanje vozilima javnog prevoza BusPlus kao pozitivan primer integrisanja usluge javnog servisa.

Prema najnovijem izveštaju Međunarodne agencije za energiju (IEA) “Priča o obnovljenim gradovima”, sistem za naplatu karata i upravljanje vozilima javnog prevoza BusPlus, ocenjen je kao pozitivan primer integrisanja usluge javnog servisa putem sistema za automatsku naplatu, kao jedan od ključnih koraka u ispunjenju Master plana razvoja javnog prevoza Beograda, usvojenog 2008. godine.

- Prvi rezultati novog sistema za automatsku naplatu su vrlo pozitivni, uz povećanje mesečnih prihoda što je rezultat drastično umanjenog odliva novca – ističe se u izveštaju.

Izveštaj sadrži i podatak da BusPlus sistem takođe uključuje sveobuhvatan sistem za monitoring ili lociranje vozila koji u realnom vremenu obezbeđuje informacije o svim kretanjima u sistemu javnog prevoza. Metodologija koju grad Beograd primenjuje prilikom obračuna rada prevoznika je sada naširoko primenjena u Evropi i omogućava gradu da poboljša i reguliše učinak GSP-a i privatnih autobuskih prevoznika na duže staze.

U objašnjenju Međunarodne agencije za energiju precizno se navodi da je novi sistem za automatsku naplatu vezan za partnerstvo privatnog i državnog sektora kroz desetogodišnji ugovor sa konzorcijumom Apex Solution Technology koji čine KentKart iz Turske i domaće preduzeće Lanus.

- Novi sistem za automatsku naplatu počeo je sa radom početkom 2012. godine, a funkcioniše tako što se sva prikupljena sredstva elektronski deponuju na centralni račun koji vodi Apex (a koji u realnom vremenu nadgleda Grad), a koncesionaru ostaje procenat svih prihoda nastalih od sistema za automatsku naplatu, prema stopi dovoljnoj da amortizuje troškove i pokrije sve aktivnosti i održavanje – zaključeno je u izveštaju Međunarodne agencije za energiju.

Kompletan izveštaj “Priča o obnovljenim gradovima – vodič za transformaciju gradova kroz poboljšanje energetske efikasnosti u urbanim sistemima transporta” dostupan je na sledećem linku

http://www.iea.org/publications/freepublications/publication/Renewed_Cities_WEB.pdf

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Renewed_Cities_WEB... (2343.75 KB)
*
Renewed_Cities_WEB... (2343.75 KB)
*
Renewed_Cities_WEB... (396.83 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.71

Znam, na kraju sve se svede na to da bi vi da se vozite besplatno, ali većina ne sme da kaže neću da plaćam (jer u BGu niko ne plaća javni prevoz zadnjih 30 godina), nego tu izmišljaju busplus, apex bla bla bla.
Jel ti misliš da bi BG mogao da ima besplatan prevoz, i što ne praktikuješ da ne plaćaš sve ostale račune?

plaćaju ljudi prevoz. plaćali su više dok je bilo jednostavnije - kupovinom markice. nekada su državne firme delile radnicima markice. s platom si mogao da pokriješ sve račune i hranu.
i ja sam nekada bio ekonomski patriota koji je plaćao sve harače, i koje je trebalo i koje nije. a onda sam spoznao sistem.

BG bi mogao da ima besplatan prevoz jer se finansira iz budžeta 70% + reklame, servisi, tehnički pregledi, iznajmljivanje vozila, ... ali onda vozači ne bi mogli da imaju lekarske plate, ali bi morali da imaju lekarsko radno vreme. ne bi mogli da se fiktivno zapošljavaju stranački kadrovi. mada za početak je dovoljno otpustiti kontrolore koji su samo trošak i ništa više.

što se tiče ostalih računa, oni su mali. ja sam skroman i ne pravim velike troškove. evo npr. cela zgrada nam je priključena na dva internet priključka, tako da troškove delimo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 311 312 314 315 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.261 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.